slam dunk
master mosquiton
golden boy
gto
trigun
jane nga me te preferuarit e mi....
slam dunk
master mosquiton
golden boy
gto
trigun
jane nga me te preferuarit e mi....
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Kam shikuar shumė manga se me pelqejn......nga kėta qė i paskeni cekur kam parė........Dragon Ball Z,
The Simpsons
Batman
Spider Man
Por pėr t'mė pelqyer me pelqejn Sailor Moon,Pokemon,Naruto,Inuyasha etj......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bl-Erta : 02-09-2009 mė 11:19
Nuk ka asgjė tjetėr qė tė ēarmatosė mė lehtė sesa mirėsia. Ēdo lloj arme shkatėrrohet para saj.
dua te them qe edhe sailor moon eshte nje serial shume i bukur pasi ka shenuar nje etape shume te rendesishme ne animacionin japonez persa i perket vajzave magjike luftetare. te gjithe kto te tjerat qe kane dale pas saj jane rreth 70% kopje edhe pse me disa ndryshime te vogla si: mew mew, wedding peach ( qe eshte kopje fare ), mgjth edhe kto kane bukurine e vet. mkujtohet kur kam qen rreth 6 vjeē u transmetonte ke italia uno sailor moon la luna splende sezoni 2 dhe un u zisha me tezen kur shkoja ke shpia nones se ne orarin qe fillonte ajo tezja donte me pa beautiful ke rete4. pupupu kush ta shifte i pari. hahahaha sa kohe te bukura.
Simpson (sidomos filmi eshte gjigand)
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
me kujtohet kur isha gjashte vjec dhe shifja Ken il guerriero , il uomo tigre dhe nje film tjeter me boks qe nuk ia mbaj mend titullin te telenorba.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Dragon Ball Z
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Nga amatort e mangave, ka kush me m'sugjeru nej anime qe keni pelqy shum ?!
D'Oh!
e ke pare Inuyasha?
Saint Seya
Ayashi no Ceres - ta rekomandoj ta shikosh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 21-09-2010 mė 02:29
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt