Postuar më parë nga tutankamon hahahahahaha hap syt xhamia se ka me t rraf keq m duket hahaha a t marr pjes edhe un te ai dashi me BABEN A??/ BOMBONA PA RAKI NUK VIJ UN TA DISH .. raki sa te doni ore apo se kemi pjek keto dit se ka pas sezonin apappapa si ka dal 22% e fort me te qu ne qill hehehehehehehehe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga BaLLaKumi tutankoman, un jam i ftuar nderi ajde dhe ti se mban tavolina plot pijedashes PS: bombona i mbushe dopjet ti sa te piqet qingji ??? ja e mbusha hajt bujrum e mire se na keni ardh
Mua me sjell cola sepse spo dal prej ksaj sofre sepse u nxee shum tasht ahahahha
Postuar më parë nga xhamia Mua me sjell cola sepse spo dal prej ksaj sofre sepse u nxee shum tasht ahahahha hajde mor beju burr edhe ti se mbete si femi pi aty raki... po pi un e spo pin ti ooojjj ky ppppppppppppppppppppfffffffffffffffff
Postuar më parë nga bombona ja e mbusha hajt bujrum e mire se na keni ardh ja te paça, dhe me funde ket dolli per ty çuna ku jeni po pini apo hiç e shifni kte burrnesh ktu si e ban gzuar me raki
Postuar më parë nga BaLLaKumi ja te paça, dhe me funde ket dolli per ty çuna ku jeni po pini apo hiç e shifni kte burrnesh ktu si e ban gzuar me raki hajde gezuar ballokumo se keto jan me diet alkolike e spara pin ehhehe hajde ore me fund edhe per ty eheheheh
Postuar më parë nga bombona hajde mor beju burr edhe ti se mbete si femi pi aty raki... po pi un e spo pin ti ooojjj ky ppppppppppppppppppppfffffffffffffffff sme ka zen dashnia mu me pi hahahaaaahahah
Postuar më parë nga xhamia sme ka zen dashnia mu me pi hahahaaaahahah aaaaaaaaaaaa qa ke than tesh naj te fort te madhe ee pppppppppffffffffffff as ne nuk na ka zan dashnia po na ka zan marreziaj apo jo ballokumo ehehhe
Postuar më parë nga bombona aaaaaaaaaaaa qa ke than tesh naj te fort te madhe ee pppppppppffffffffffff as ne nuk na ka zan dashnia po na ka zan marreziaj apo jo ballokumo ehehhe e di mor per ket ballokumon at e ka zen dashnia per memedhe hahahahahha po ty spe di pse se
Postuar më parë nga xhamia e di mor per ket ballokumon at e ka zen dashnia per memedhe hahahahahha po ty spe di pse se un jam tu pi per qef se kam miq sonte ja kaq ehehhee
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt