mirmberemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
mirmberemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
eeeee leje mi amon se bohet roman me fillu hahahah.....te pershendes ty i her ne vecanti.....hika naten e mire![]()
![]()
O Skodrane a prisni mysafire?
Mbrama sofra, po si iu kemi ore juve andej ? jeni mire me shendet ?! qka po ndodh me ju qe spo shifni gjalle kund ne forum ?!? Ju pershendes dhe iu them se iu dua shume ?!?!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Uffff, sa po me shkon leng per goje per kete !! Hahhahahahahahaha !!
Pershendetje miq te Shkoder loces!Shkodra qyteti i kultures,artit dhe sportit ,Shkodra dhe njerzit e saj te dashur e mikprites i dua dhe i respektoj shume,sigurisht mbas qytetit tim te mrekullueshem Vlores te cilin e dashuroj!Nqse ka fjale te mira ne gjuhen shqipe qe duhen thene,ato duhen thene vetem per Shkoderloce!Une i them ato gjithmone ne takime e biseda me miq e shoke.Une nuk do te kerkoj embelisira nqse do te me pranonit ne sofren shkodrane si mik,por do te kerkoja krap liqeni te jete 1/2 kg,por i pjekur ne ato enet prej qermike.Sigurisht tek ai lokali i bukur buze liqenit,i cili duket si nje keshtjelle.Veren do ta sjelle vet nga Narta e Vlores.Mos mendoni se do te sjell vetem per vet.Jo do te sjelle per te gjithe ju!.Per muzike kerkoj te ndigjoj kenget e kenduara nga Shyq Alushi!OK?
PSo pa qellim kam shkruar edhe me blu!
Pershendetje edhe per ty nestorp, shpresoj qe tia kalofsh sa me kednshem bashke me mua e anetaret e tjere !!
Krijoni Kontakt