Postuar më parë nga gloreta te pershendes ty moj bombonke edhe un ty moj gloretke e mire se na ke ardhd ne sofer ton///
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona edhe un ty moj gloretke e mire se na ke ardhd ne sofer ton/// do vazhdoj te vij gjithnje bombonke ketu me ke
Postuar më parë nga gloreta do vazhdoj te vij gjithnje bombonke ketu me ke sa her te dush je e mirpritur ehehehhehehehe
cte reja kemi andej yllo
Postuar më parë nga gloreta cte reja kemi andej yllo te reja kemi gloreta po varet qa den me dit ti per shkodren ehehhehe shkodranet jan si mos me mir ne ketu ne forum gjithashtu heheheheheh
Postuar më parë nga bombona te reja kemi gloreta po varet qa den me dit ti per shkodren ehehhehe shkodranet jan si mos me mir ne ketu ne forum gjithashtu heheheheheh te mire jane dhe ti e mire je hej bombonke ti ia ke kaluar mire sot?
Postuar më parë nga gloreta te mire jane dhe ti e mire je hej bombonke ti ia ke kaluar mire sot? po mi tu bredh si kam meja kalu ne dit pushimit ndryshe ehehhee po ti gloreta qa bone sot?
Postuar më parë nga bombona po mi tu bredh si kam meja kalu ne dit pushimit ndryshe ehehhee po ti gloreta qa bone sot? ja po e kaloj pak kohen ketu dhe do iki pastaj ta perplas koken te muri
Postuar më parë nga gloreta ja po e kaloj pak kohen ketu dhe do iki pastaj ta perplas koken te muri hahahahhaah ah hahahhaha pse mi heheh a nuk ke derras kund eee ehehehhehehheh
Postuar më parë nga bombona hahahahhaah ah hahahhaha pse mi heheh a nuk ke derras kund eee ehehehhehehheh ske ci ben moj zgjidh kete ose ate po ti cfare zgjedh
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt