Postuar më parë nga bombona ashtu eee tute te du shum t honksha zemren lali ty !!!!!edhe un te du shum !!! po ai surrati kuq cdon aty ??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga tutankamon t honksha zemren lali ty !!!!!edhe un te du shum !!! po ai surrati kuq cdon aty ?? me tregu se u bera kuq pra sjam me verde ehehehehehehehhehehe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga tutankamon t honksha zemren lali ty !!!!!edhe un te du shum !!! po ai surrati kuq cdon aty ?? ngjyr dashnie oo tute qfare pytjee hahahahaa
Postuar më parë nga xhamia at qe po ki qef me than xheloz hahhahahahaha kush xheloz mor?
Postuar më parë nga bombona kush xheloz mor? eee si bohesh keshe nuk e percjell muhabetin
Postuar më parë nga xhamia ngjyr dashnie oo tute qfare pytjee hahahahaa mos nderhyj ku sdi gjo ore
Postuar më parë nga xhamia eee si bohesh keshe nuk e percjell muhabetin po sakte e the me e percjell muhabetin po ky qe the ti seshte muhabet se si i bahet hallit...
Postuar më parë nga bombona mos nderhyj ku sdi gjo ore e moj sqenke aq bussy a e moj kush ta prishi tasht ???
po ju le te qet une ju te dyve se kot nuk i thon qe, mes dy qe zihen i treti e ha !! hahahaha
Postuar më parë nga tutankamon po ju le te qet une ju te dyve se kot nuk i thon qe, mes dy qe zihen i treti e ha !! hahahaha kush po zihet more??? po keshtu eshte kur te jesh i mir .....te marrin msysh hahahahah
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt