mir jam une po ti?
si ja kalove sot a u kenaqe a u merzite ,a u lodhe a u qlodhe.a qeshe a qave.a punove a pushove..........u se u lodha po fol pra se me vdiqe ..
heheheheehehe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
mir jam une po ti?
si ja kalove sot a u kenaqe a u merzite ,a u lodhe a u qlodhe.a qeshe a qave.a punove a pushove..........u se u lodha po fol pra se me vdiqe ..
heheheheehehe
MIR JAM MIRE SI TOP JAM...
OOO SA PYETJE PASKE BA NE TI...SOT NUK JAM LODH NUK JAM LODH KAM QEN PAK I MERZITUR SE M KA HUMBUR GRUAJA...
PO TI A KE HUMB GJE SOT ??
DO BASH JET NOTE SOT A JO??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
MIR JAM MIRE SI TOP JAM...
OOO SA PYETJE PASKE BA NE TI...SOT NUK JAM LODH NUK JAM LODH KAM QEN PAK I MERZITUR SE M KA HUMBUR GRUAJA...
PO TI A KE HUMB GJE SOT ??
DO BASH JET NOTE SOT A JO??
a sa keq po me vjen per ty.....
ishalla kjo nat eshte e bukur e e qet per ty se eshte dhe bajrami hehe
un jam sonte goc e mir e biles qe ta dish ti jam tu degju ilahi.................
ja shijoje njeren,,,,,,,,,,,,
a sa keq po me vjen per ty.....
ishalla kjo nat eshte e bukur e e qet per ty se eshte dhe bajrami hehe
un jam sonte goc e mir e biles qe ta dish ti jam tu degju ilahi.................
ja shijoje njeren,,,,,,,,,,,, http://www.youtube.com/watch?v=GAIWMsMyPZo
EDHE THON QE SHKODRA SKA CUCA T MIRA ..JA MERRNI SHEMBULL NGA BOMBONA ..POR VETEM PER SOT DHE NESER SE PASNESER NUK JUA KESHILLOJ ...
PO DO TE JET E QETE SESBEN MBREMJA SE PERNDRYSHE JA FUS GJUMIT ....
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
EDHE THON QE SHKODRA SKA CUCA T MIRA ..JA MERRNI SHEMBULL NGA BOMBONA ..POR VETEM PER SOT DHE NESER SE PASNESER NUK JUA KESHILLOJ ...
PO DO TE JET E QETE SESBEN MBREMJA SE PERNDRYSHE JA FUS GJUMIT ....
un e till jam gjithmon,,mir ti qe nuk me kupton.........
mos fa fut gjumit heret se eshte nat bajrami e zoti i shperblen njerezit kush e di mbase ka rezervuar nje dhurat dhe per ty........
Krijoni Kontakt