Close
Faqja 44 prej 143 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1425
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga OROSHI Lexo Postimin
    Puroshkodran,po du me te kundershtu pak,miqsisht!
    Dihet se edukata e kultura ka ken ne qytet,ndersa malet kan pas fisnikerin dhe burrnin,gjithmon duke fol per kohet e shkume!
    Bashkpunimi Shkoder-Male ka ken i njoftun!
    Lufta qe asht ba kunder malazezve per dhjetra vite ishte rezultat i ketij bashkpunimi!
    Un nuk po du me iu fut ma thell punve,se edhe te paret tone i jane shmang perçarjes!Malsori ka gjet bujarin ne Shkoder,e shkodrani ka gjet strehe ne malsi ne kohe te kqija!

respekte!
    orosh
    nuk kam kurgja kundra malsorve, por kur vjen nji si puna e atij siper e don me na kallxu shkodren tu fole idiotlleqe me duhet me iu pergjigje. respekt per malsort por nuk duhet me e egzagjeru me ba krahasime.
    puna asht se kur asht ule n'shkoder ky jam 100% i sigurt qi ka kene objekt talljet, e nuk ka pase as ma t'voglin shans as me iu afru nji femnes shkodrane. se e ka dite vedin jo per gja. tash vjen ky e na flet per kurvni.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Shkodrani_79 Lexo Postimin
    Pershendetje Shkodran kudo qe ju ka shpernda i madhi Zot
    mire se na urdhnove shkodrani 79

i/e regjistruar Maska e Shkodrani_79
    Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    mir se ju gjeta ma zotni shkodret
    Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale

... Maska e E.B.E
    Anëtarësuar
    31-10-2008
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    80
    o shkodran e shkodrane te dashtuna... si jeni????

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga Shkodrani_79 Lexo Postimin
    fiks njat nam ka pas edhe malsija thojne ne shkoder, por nji gja kena te perbashket, ket shprehjen: Ku ka za nuk a pa gja.. e ne shkoder mar ti lum zotnija kurvnin e kena te importume ner vite e vite kjo
    Emri jem nuk asht i Lumi Zot. Un jam Malsor Katolik, dhe emrin Zot nuk e meriton askush tjeter pervec Zotit tem Jezu Krisht. Un besoj dhe i sherbej Atij.

Ju shkodrant imysliman keni nji sens t'mrenshem pervers me i ba Zotit shok, e Kurvnimit t'shkodres shoqe, Malsin... Ju marren e keni hanger me hallm, por kan pas than t'mocmit i mytuni don me te myt...
    En pergjigje te apelit per identifikim t'perbashket shkoder-Malsi, un sanksionoj nji deklarat qe mohon cdo associm kulturor, rracor apo fetar me turqit e shkodres.
    Nuk kena gjenotype te njajta. Nuk kemi fe as kulture te njejte.
    Ne gjithashtu kuptojme qe fraksioni Katolik i popullsise shkodrane perfaqeson Shkodren e vertete origjina e te cielve shkon mrapa kryeisht ne Malesit e mbishkodres, Dukagjinit, e Mirdites. Keta shkodran me ORIGJINE Malsore kane qene grupi qe ka kompzua eliten shkodrane me intellektual, artista dhe shkenctare dhe furnizua kombin Katolik me Krenari.
    puroshkodranit; Urt ti. E din cka, shoqet tuja shkodrane ktu kan nji "sekret" per djemt malsor qe noshta do te qetsoj. Neqoft se nuk ta kan tregu ala tashme. Mos u streso, mos fol rreth mardhanjeve, vecanarisht erotike, se besoj do pendohesh....
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 07-09-2009 më 08:08
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Emri jem nuk asht i Lumi Zot. Un jam Malsor Katolik, dhe emrin Zot nuk e meriton askush tjeter pervec Zotit tem Jezu Krisht. Un besoj dhe i sherbej Atij.

Ju shkodrant imysliman keni nji sens t'mrenshem pervers me i ba Zotit shok, e Kurvnimit t'shkodres shoqe, Malsin... Ju marren e keni hanger me hallm, por kan pas than t'mocmit i mytuni don me te myt... .
    En pergjigje te apelit per identifikim t'perbashket shkoder-Malsi, un sanksionoj nji deklarat qe mohon cdo associm kulturor, rracor apo fetar me turqit e shkodres.
    Ne gjithashtu kuptojme qe fraksioni Katolik i popullsise shkodrane perfaqeson Shkodren e vertete origjina e te cielve shkon mrapa kryeisht ne Malesit e mbishkodres, Dukagjinit, e Mirdites. Keta shkodran me ORIGJINE Malsore kane qene grupi qe ka kompzua eliten shkodrane me intellektual, artista dhe shkenctare dhe furnizua kombin Katolik me Krenari.
    Hmmm.. per nje gja je i sakte ne shkoder thojne si thohet kuj Zotni Hor, e fiks kjo fjal te ka vra veshin e ke te drejte ne ket drejtim, dhe per ket gja i kerkoj falje antareve te tjer te forumit qe mundem me i etiketu me ket shprehje te nalt miqsie afrimiteti e vlersimi duke mas pas asgja prej arogances, hipokrizis dhe injorances tuaj, e cila thjesht e qart vertetohet ne shprehjen Kombi Katolik...inegzistent ne ket rast, oerveqse ne mendjen tuaj.
    Persa i perket Ju myslimanet siq jeni shpreh nuk bej pjes ne at komunitet dhe as ne komunitetin E nderuar Katolik edhe se miq, shok e dashamir te mij jan pjes te te dy komuniteteve e ne ket rast nuk mundesh mem gjyku per bamje zotit shok..

Do kisha ken i nderum me pas kenaqesin me fol me nje Njeri i cili e thot me shpirt fjalen:Zotit tem Jezu Krisht. Un besoj dhe i sherbej Atij.

Por ve re te ju, qe ju edhe fen tuaj e Zotin Tuaj e shifni thjesht si nje perkatsi partiake ose si shej vetizolimi personal duke mas marr as mesimet minimale qe nje i krishter jo praktikant mundet me marr duke lexuar Biblen thjesht si nje roman.. pamvarsisht kesaj, ne shprehjen temi ishte Kurvnin ne shkoder e kan importu dhe ketu malsija nuk u permend ne asnje moment, as si hipotez dhe besoj qe keni nevoj per disa leksione te shqipes per me arrit me lexu si duhet e pastaj noshta po pat mirsin Zoti me ba mrekulli edhe me kuptu se qa u tha.
    Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Po kur debaton me horat 'hor' duhet me u ba! Un kam nji veti qe i jap gjithkujt ate cka kerkon... meriton... .
    Tani un nuk jam tu shku me implementu iden e flirt-imit qe me propozon. Sorry but i don't do men... ke trokit ne der te gabume
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 07-09-2009 më 08:32
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    skam kerku deren tande as besoj ka mem ra rruga naj her anej.. po kam frik se me teorin tande te.. i jap gjithkuj ate cka meriton, po i bjen si me i ba shok Zotit po nesje per mu mjafton me kaq, skam nej interes debati me ty

shnet tamarrsha

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635

Ju shkodrant imysliman keni nji sens t'mrenshem pervers me i ba Zotit shok, e Kurvnimit t'shkodres shoqe, Malsin... Ju marren e keni hanger me hallm, por kan pas than t'mocmit i mytuni don me te myt...
    puroshkodranit; Urt ti. E din cka, shoqet tuja shkodrane ktu kan nji "sekret" per djemt malsor qe noshta do te qetsoj. Neqoft se nuk ta kan tregu ala tashme. Mos u streso, mos fol rreth mardhanjeve, vecanarisht erotike, se besoj do pendohesh....
    si fiilim, urte i thu dhive kur i mjel nadje se me ata je msu

1-personat me t'cilet po flet nuk i njef, pra nuk e din a jane myslmian a katolik pra veçse nxore prej gojet nji idiotllek tjeter, por tash u msume se nuk asht hera e pare.

2-ti tan hallin e paske te fete e jo te qyteti, e kjo asht nji pisllek tjeter qi persona si ti qi jane ule n'shkoder me ujnat e zeza na e kan pru ne qytet. po nuk ja kan arrite qellimit se harmonia fetare asht ma e forte.

3-per fen katolike nuk ditke kurrgja (perveç per shkodren) se perndryshe do e kishe marre vesh me kohe se qendra e katolicizmit shqiptar asht shkodra. qi nuk kupton gja per fete merret vesh edhe kur thu qi myslimant i bajn zotit shok, e n'fakt jane myslimant qi thone per katolikt ket gja(ati e i biri...). po nuk po du me diskutu per fe se siç e thashe ti nuk e din ciles i perkas po fole n'tym si gjithmone.

4-eliten e shkodres e kan formu shkodrant ktu e 3000 vjet. ju nuk keni kalu kufijt e katundit tuj deri dje joma me formu eliten shkodrane. ju maksimumi keni ardhe ne shkoder me shit qymyr, ashkla ose me pre dru. masi i keni pre keni kerku nji cung me ju fale per me e vu si jastek me fjete kure ju xete nata n'udhtim. asht e vertete qi ka pase krena malsor qi kan dhane per shkodren (jo prej katundit tand, gjithsesi) por nuk asht as 1% e asaj qi kan marre prej ktij qytet. se u bane njerz e moren kulture. kurse n'vend t'tyne kishin me mbete kullote dhite e nuk kishin dite as me i numru

5-sa per vajzat e sofres, tash po pergjigjen vete. po ti tregove edhe iher kulturen tande prej bariut, me ket qi the per ta. m'duket nuk keke ule von n'shkoder. nuk ka ra fort shi n'fakt e ka ken e pamujtun per ty

e imagjinoj gango sg ne vitet 70-80 qi ulet n'shkoder me çader t'varun n'qafe, lan opingat te shatervani, me xhublete e me pantallona ushtarake tu gjujt per femna. as nuk ka guxu me i pa n'sY kaq e ka ndi vedin te vogel.
    asht sjell neper qytet si tarzani n'xhungel.
    jam tu pritu me ia fillu barcaletave tash se nuk maroj deri neser

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Po kur debaton me horat 'hor' duhet me u ba! Un kam nji veti qe i jap gjithkujt ate cka kerkon... meriton... .
    Tani un nuk jam tu shku me implementu iden e flirt-imit qe me propozon. Sorry but i don't do men... ke trokit ne der te gabume
    hor asht ai qi t'ka lidhe kpuct nadje
    m'fal, ai qi t'ka lidhe brekushet. ku ke pase kpuce ti. ti maksimumi ke pre nei gom karrocet e ke ba opinga
    Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 07-09-2009 më 08:53

Faqja 44 prej 143 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •