Burra u kjoft mir. Un kam nije qe mas si u turqizua Shkodra asht ken njoft per nji gja. Per Kurvni... I ka pas dal shkoders zani per kurvni dhe en male tona thojm ku ka za nuk asht pa gja...
Burra u kjoft mir. Un kam nije qe mas si u turqizua Shkodra asht ken njoft per nji gja. Per Kurvni... I ka pas dal shkoders zani per kurvni dhe en male tona thojm ku ka za nuk asht pa gja...
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Nuk e mohova kategorikisht egzistencen e pakicave individeve shkodran te moralit te mire qe
sherbejn ne prezervimin e ekuilibrit moral ne ato pak familje autentike shkodrane,
por reflektimi im akomodoi shumicen domethanse te popullates shkodrane...
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
o shkodrane legena si e keni hallin,e harruat sofren fare apo po agjeroni te gjithe dhe ju kane rene te fiket nga uria????????????????????
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Hahahhahahaha, po si te mos e harronin temen pasi qe bombona nuk u paraqit gjekundi ?? Iu pershendes gjith juve miq te sofres shkodrane !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
eheheh
e ke inat shkodren enveristi i keq e? se nuk ka ken qytet "gjithmone gati!" prandaj. kushedi sa te bezdisin barceletat shkodrane kunder enverit....
cil origjine tiranase ti mor kuqalosh. po ku ka enverista si puna jote tiranas
imagjino çfar njeriut je ti qe ke turp me thane vendlindjen
Bravo puroshkodran, INTER - MILAN 0-6 !! Ashtu do te jete ne te ardhmen !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Ramiz Alia nuk asht shkodran,por podgoriçan!sa per informacijon!
"mori Shkoder mori mizore,
pak na u duke e shum na dole"!
Shkodra edhe tash ne kohen e globalizmit mbetet djepi i kultures shqiptare!
Sa te kete Malet afer Shkodra nuk hup kurr!A po nigjon ti i Kelmendas :-))
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Krijoni Kontakt