Postuar më parë nga bombona ehhhhh qa na duhet dj more ne jemi si bilbila nga zeri apo nuk me fillon nje jav dasme pas nje jave e kam per te kenduar e kercyer mo................ Hajt ne dasem tate ishalla
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Postuar më parë nga Geri Tr Hajt ne dasem tate ishalla a ketu tesh ta la rrallen ty ahahahhaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona a ketu tesh ta la rrallen ty ahahahhaha hahahahaahahahahaha cfare dasme do baj una,qe nuk e ka ba asnjeri ma pare
Postuar më parë nga Geri Tr hahahahaahahahahaha cfare dasme do baj una,qe nuk e ka ba asnjeri ma pare aman un kam me ken ne te ftuarit e nderit e kam me pas nderin me ee pa kete ee ahahhha
Hahahahhaha, hajde mashallah, kush po na u martoka ??
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Postuar më parë nga zogu dukagjinas Hahahahhaha, hajde mashallah, kush po na u martoka ?? geri>>>>>>>>>>>>>>>
Postuar më parë nga bombona geri>>>>>>>>>>>>>>> prit te gjej grune tashi se sa per dasmen nuk eshte problem
Postuar më parë nga Geri Tr prit te gjej grune tashi se sa per dasmen nuk eshte problem ska gjo se nje detaj i vogel eshte ajo hahaa
po pra se femrat mbijne mbi peme
Postuar më parë nga Geri Tr po pra se femrat mbijne mbi peme qa thu more a ke pare,a je i bukur dhe problemi u zgjidh
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt