po besoj ne zot dhe mendoj se feja myslimane eshte me e pershetatshme dhe me pran pastertis shpirterore..
po besoj ne zot dhe mendoj se feja myslimane eshte me e pershetatshme dhe me pran pastertis shpirterore..
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
bsdev (03-03-2017)
Une i besoj KRISHTIT me plot besimin e shpirtit tim.
A sa per fe te vertet e shohim ne diten e Gjykimit, atehere e shihni ne cilin besim eshte dasht te besoni.
Kthehuni ka e verteta: Jezusi thot:"Une jam Rruga, jeta dhe e verteta".
http://img38.imageshack.us/img38/7786/triniteti.jpg Kjo asht e verteta
bsdev (03-03-2017)
une besoj ne nje te vetmin e te madhin zot ,e ne asnje lloj feje .........
bsdev (03-03-2017)
Fete jane drog per turmat.
bsdev (03-03-2017)
un besoj ne te vetmen fe te vertete SHQYPTARIA besoj ne atdhe e familje
besoj ne dheun ku prehen te paret e mi dhe vazhdoj te coj amanetin e tyne perpara........
besoj ne familje dhe ne te vetmen dashuri te paster, dashurin prinderore dhe perpiqem ta percjelli ne familjen time
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Besoj ne Zot me bindje ma te medhe jam i bindun se krejt fetart ne forum , por ne FE nuk besoj .
We are all Aliens
bsdev (03-03-2017)
Edhe sikur te ekzistoje nje Zot, edhe sikur te ekzistoje nje Fuqi e Mbinatyrshme qe ka krijuar gjithshka, per mendimin tim nuk mund te jete nje Perendi interaktiv si Zoti Abrahamik.
Ja pse:
1. Nqs Zoti krijon vetem per kapricio (per te treguar madheshtine e vet dhe qe krijesat e tij ta adhurojne) kjo e nxjerr Zotin me kompleks inferioriteti.
2. Nje Zot qe tremb njerezit me Gjyqin e Fundem dhe pastaj nuk ka as durimin te prese po fillon me permbytje, termete dhe djegje e nxjerr Zotin nje femije zevzek qe nderton nje loder dhe meqe nuk i del ashtu sic do ai, ia hedh fajin lodres dhe e prish. Tamam si Mimoza Llastica.
3. Nje Zot qe trumbeton Drejtesine dhe jep urdher per vrasje masive, zhdukje kombesh dhe therje femijesh dhe nuk sheh asnje kontradikte e nxjerr Zotin Abrahamik me Terrorist se Perendite Azteke qe kerkonin flijime masive njerezish.
4. Nje Zot qe trumbeton Barazine dhe pastaj ben selektime popujsh (ky eshte i zgjedhur dhe ky eshte "i pafe") e nxjerr Zotin me probleme personaliteti te dyfishte.
Edhe ligjet njerezore qe jane joperfekte e denojne "fajesimin ne bllok".
5. Nje Zot qe ligjin e pare, me te rendesishmin dhe me te pafalshmin ka "Me duaj vetem mua ose do vesh ne ferr" e nxjerr Zotin te ngjashem me Cecon, fshatarin injorant tek "Perralle nga e kaluara": O merr ate qe them u, o vdis!
Ka edhe te tjera por po e le me kaq.
Nqs ka Perendi atehere per mendimin tim, ai nuk ka krijuar asgje vete. Ai thjesht ka krijuar kushtet (ligjet natyrore) qe universi te linde dhe te zhvillohet "vetvetiu".
-
Padyshim Dhe Patjeter Qe Besoj Ne Allah I Cili Eshte Nje Dhe I Vetmi Dhe Besoj Dhe Deklaroj Se Muhameddi A.s. Eshte Rob Dhe I Derguari I Allahut Xh.sh.
Islami Eshte Feja Ime Fe Kjo E Paster Dhe E Vetme E Pranuar Nga Allahu Xh.sh.