Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahahahaahahahahaa aman se me shkriet tuj qesh ( gjoja ) se skisha ca te thoja ske pun anej ti me perkthy dynjan qe vje e merresh me bilbilin tem
D'Oh!
Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Faleminderit i nderuar, te pershendes pa mas qe e hape kete teme. JASHAAAAAAAAAAAA KUR PO KNOJNA SONTE PER DEQANIN JASHAAAAAAAAAAAA SE HARROJNA EDHE MATIQANIN. Eh ku i bie ky Deqani ? Se un kujtova se kishe dasht me vu Dyqan ne profil lol
Postuar mė parė nga Homer Eh ku i bie ky Deqani ? Se un kujtova se kishe dasht me vu Dyqan ne profil lol ahahah paske mendaur fiks dhe njesoj si puna ime ahahah
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
xhamia eshte vajza me e bukur e forumit( a i jam permbajt temes)hahahahhaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona xhamia eshte vajza me e bukur e forumit( a i jam permbajt temes)hahahahhaha ahahaha cja ke fut kot nese xhamia ehste vajza me e bukur e forumit une i bi ete jem cuni me i bukur i foorumit
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahaha cja ke fut kot nese xhamia ehste vajza me e bukur e forumit une i bi ete jem cuni me i bukur i foorumit ti duhesh perjashtuar nga kjo teme se rregulli ishte te mos thoje gjera te menqura ahahahah uarda qenka quni me i bukur i forumit ahahah
Postuar mė parė nga bombona ti duhesh perjashtuar nga kjo teme se rregulli ishte te mos thoje gjera te menqura ahahahah uarda qenka quni me i bukur i forumit ahahah ps emi se dije ti sme ke pare?aahahaha cun e ca cuni se 2 pellembe ne shpatulla
Postuar mė parė nga Uarda-1 ps emi se dije ti sme ke pare?aahahaha cun e ca cuni se 2 pellembe ne shpatulla ta paska marr mendjen eee ahahah ps hajde xhamia u trashigofshi hahaha
Postuar mė parė nga bombona ta paska marr mendjen eee ahahah ps hajde xhamia u trashigofshi hahaha moj them qe jam une cun 2 pellembe ne shpatulla ahahahajde ajdeeeeee se ke mare vesh hic a u trahegofsh ti me xhamin mi jo un
Postuar mė parė nga Uarda-1 moj them qe jam une cun 2 pellembe ne shpatulla ahahahajde ajdeeeeee se ke mare vesh hic a u trahegofsh ti me xhamin mi jo un aaa me fal mi hajd mi se na lejohet tek kjo tema ahahhahaah ti u bofsh me femij ishalla me xhamin ahahhaha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt