Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 156
    i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    lenda jote vetem me 10-ta do ishte chit chati
    ahaha ado tete pergjigjem ke ajo teme
    vetem se do e bej pak me vone sse do bej listen e atyre qe shifja ahahah pupup se jane shume me verte
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    ahaha ado tete pergjigjem ke ajo teme
    vetem se do e bej pak me vone sse do bej listen e atyre qe shifja ahahah pupup se jane shume me verte
    me thuj vetem nese i afrohet ndopak asaj listes sime? Prap se prap ne te shqiprise te njeten femijeri kena pas afersishte
    D'Oh!

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    me thuj vetem nese i afrohet ndopak asaj listes sime? Prap se prap ne te shqiprise te njeten femijeri kena pas afersishte
    po i afrohet se te tera ato i kam pare po pastaj skam qene ne shqiperi ne moshen 14-17 vjet une kam qene jashte dhe klam pare dhe pak jjashte prsh inoyasha dhe abenobashi i ke pare jane me te verte shume te bukur pastaj jane dhe te tjere ishin ke Mtv
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    po i afrohet se te tera ato i kam pare po pastaj skam qene ne shqiperi ne moshen 14-17 vjet une kam qene jashte dhe klam pare dhe pak jjashte prsh inoyasha dhe abenobashi i ke pare jane me te verte shume te bukur pastaj jane dhe te tjere ishin ke Mtv
    shi shi tjetra paska ndjek dhe Manga =)

InuYasha kjo eshte ?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    D'Oh!

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    shi shi tjetra paska ndjek dhe Manga =)

InuYasha kjo eshte ?
    bravo po se kam lexu manga e kam pare ne tv me serie eshte me veret i bukur po aman duket se sdo mbaroje ndonjehere dhe jo vetem por kam pare edhe filmat e inoyashes jane me verte nice

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    bravo po se kam lexu manga e kam pare ne tv me serie eshte me veret i bukur po aman duket se sdo mbaroje ndonjehere dhe jo vetem por kam pare edhe filmat e inoyashes jane me verte nice
    nuk me ka ra me pa asnjenen kta keta 2 tujat ... po ti ke pa ne nji nga ata mangat qe kam vu un ?
    D'Oh!

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    nuk me ka ra me pa asnjenen kta keta 2 tujat ... po ti ke pa ne nji nga ata mangat qe kam vu un ?
    po i kam pa sidomos kenshiro ajo m ebente shume impresin se duroja dot ne disa gjera aman qe me verte shume i dhunshem si cartoon

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    po i kam pa sidomos kenshiro ajo m ebente shume impresin se duroja dot ne disa gjera aman qe me verte shume i dhunshem si cartoon
    vjet pata pa filmi e Kenshiros qe doli ne kinema
    D'Oh!

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    vjet pata pa filmi e Kenshiros qe doli ne kinema
    ahah aune e kam pa ne tv po te ben shume .... ka shume gjak , shum plasje kokash shume goditje nervash shume dalje sysh ahhhh eshte shume i peshtire dhe me thyerje kockash

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    ahah aune e kam pa ne tv po te ben shume .... ka shume gjak , shum plasje kokash shume goditje nervash shume dalje sysh ahhhh eshte shume i peshtire dhe me thyerje kockash
    po pra ka shum skena romantike lol

po nej manga tjeter qe te pelqente ke perveē ketyre qe the ?
    D'Oh!

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •