Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga siegfried Lexo Postimin
    aha wikipedia
    ja paskemi kaluar burkina fasos,jemi ne vendin e 131 ne bote,po kshu ne europe di noi gje ti ca vendi mbajme

futi nji te lexume njiher per borxhet ktu

http://lajme.shqiperia.com/html/medi...r-cdo-shqiptar

hajt se te gjithe e dime ca jete mizerje behet ne shqiperi,mos ja bej qefin vetes kot,pikerisht per kte arsye dhe ke emigruar.

tung lol
    Prandaj emigrojne njerezit se kane borxhe? Te ishte ashtu do ishte mbushur Shqiperia me angleze ($174 000 per koke borxhi), me irlandeze ($448 000 per cdo person), hollandeze ($136 000 personi) , spanjolle ($176 000 per koke)etj etj.
    Fakti qe shqiptaret kane vetem $900 per koke borxh (ose 7.5% te GDP, ne vendin e 138 ne bote) tregon se ekonomia eshte akoma e dobet dhe s'ka kredi, prandaj ngrihen njerezit e ikin, jo se kane borxhe, o rrote mulliri.
    Ne ate vend nuk ka respekt per pronen, nuk ka respekt per ligjin dhe asgje nuk funksionon ne rregull prandaj ikin njerezit nga syte kembet. Prandaj nuk investon njeri atje. Prandaj si jep njeri borxh bizneseve shqiptare.
    Po ti ne pamundesi per tia vene qeveritarit te shtetit tend 2 kembet ne nje kepuce (te cilin ti e voton ne pozite), rri e qahesh interneteve e forumeve se cfare ben Italia e Evropa me ty. Pa pike turpi vjen e na tregon ligjet e Italise e te OKB, thuajse ne vendin tend ligje zbatohen pike per pike, e drejta e prones eshte e shenjte dhe qeveritaret e pakorruptuar.
    Ju shikoni qimen ne syrin e tjetrit dhe nuk ndieni traun qe ju ka hyre ne prapanice e po ju del nga veshet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar mė parė nga Toro Lexo Postimin
    Fakti qe shqiptaret kane vetem $900 per koke borxh (ose 7.5% te GDP, ne vendin e 138 ne bote) tregon se ekonomia eshte akoma e dobet dhe s'ka kredi, prandaj ngrihen njerezit e ikin, jo se kane borxhe, o rrote mulliri.
    Po une ca po te them mer pall,ti qenke i trashe nga trut e kokes,pse ta thashe linkun per te treguar qe ekonomia eshte e dobet,se ti po mburrje ekonomine shqiptare.

Po ti ne pamundesi per tia vene qeveritarit te shtetit tend 2 kembet ne nje kepuce (te cilin ti e voton ne pozite),
    Une votoj!ke te votoj une ,ata plehra qe jane atje re

nuk kam votuar noiher ne shqiperi un.

hajt tung

dhe mos fillo me t'shame

se dhe un se kam problem aspak te te shaj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IL__SANTO : 10-08-2009 mė 07:15

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    LooL

Huh sa qesha. Nejse. Bravo qe ke kaq nerva te qeta qe po sqaron siegfried.

__________________________________________________ ________________

Persa i perket temes, shume mire e bene me kete ligj. Disa do thone pse.

Pseja sipas mendimit tim qendron ketu : Kur je klandestin perqindjet qe te gjesh pune jane shume te uleta ose 0.

Duke mos pasur punen, ske asgje. Do detyrohesh te vjedhesh etc etc se me ajer non si campa. Edhe kjo nuk eshte zgjidhje.
    Shumiza ma mer mendja se kane ardhur klandestine (mua perfshire)
    Shyqyr shume e shume vite me pare ishte mundesia per te bere dokumentat.

Pa te mendosh pak sikur shqiperia te kish gjithe keta te huaj qe jane ketu keshtu do reagonte. Skemi pse te themi qeveri e poshter. Nese ti je ok, dmth nese ke punen e shtepine ste thote kush plac me goje.
    Lexova me siper qe siegfried kish shkruar per qerane qe eshte 800. E vertete. Po nuk jane cmime vec per te huajt, jane edhe per italianet keshtu. Kush don shtepine e blen (edhe nuk quhen leke te humbura )
    Ky nuk eshte ligj antishqiptar por sinqerisht jane shume te huaj.
    Edhe italianet kane te drejte te bejne ligjin ne vendin e tyre.Shqiptari e ben ligjin ne Shqiperi italiani po ashtu. Skemi pse ofendojme duke i futur te tere italianet ne nje thes.

Nejse.... Do isha shprehur me mire italisht ose gjermanisht. Shpresoj mos te me keqkuptoni.

Klm te gjithe.
    "Apres moi le deluge!"- Pas meje u befte qameti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    C'a te drejtash kerkon nje klandesin njehere, se marr vesht ? Lol
    Te drejten njerezore. Ate qe askush nuk e ka zgjedhur vendin ku lindi.

Sigurisht klandestinet nuk kane te drejte me marrin shperblimin nga biletat e llotarive.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga siegfried Lexo Postimin
    po,suadabolzano,keshtu eshte,kurse nder te paktet qe nuk kane qene kurre klandestine ne perendim jam une,dhe kam 18 vjet qe jam emigrant.
    sic duket harron shpejt,qe ke qene klandestine(mund te kthehesh perseri,nuk eshte aspak cudi)

E keqja me e madhe e Shqiptareve jane vete Shqiptaret...per kete jam tashme i bindur,me pare kisha ndonje dyshim.

epo ne kohen kur shume personalitete te vete politikes italiane jane shprehur me force kunder ketij ligji diskriminues per emigrantet(dhe ligji nuk ka te beje vetem me klandestinet por dhe me ty qe ke dokumenta) kurse ju ketu dilni me legiste se vulehumburi umberto bossi,ky eshte absurditeti me i madh,

ketij i thone pa frike Stockholm Syndrome

nel culo ce l'avete,godetevi.

io sono un cittadino italiano

tung

extracomunitaria suadabolzano

nje dite shpresoj mos ta pesosh si kjo ketu,kurse une jo

http://ilpiccolo.gelocal.it/dettagli...-legge/1680512

O hu gardhi.

A din mos me shkrujt parolaccie re. Edhe une aq kam 18 vjet. Mos na u mburr si shume re se ske kujt i ben invidia ketu jo.
    Si ty edhe une kam citadinanza por prb nuk eshte ky.

Sot pikerisht isha present kur nje KLANDESTINE RUMENE po rrembente nje femije ne dyqan. Ky eshte nje shembull.
    Sipas teje efendi do u kapte ky lloj personi po te kish rrembyer femijen?

Ci arrivi da solo spero.... APO JO?

Ps: meqe je citadino italiano edhe ke shume ankesa (por mos harro se je edhe shqiptar pike se pari) pse nuk hap nje parti, partito di Klandestini
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *suada* : 10-08-2009 mė 19:40

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    "Apres moi le deluge!"- Pas meje u befte qameti.
    Jo, nuk desha te them kete. Mos me keqkupto.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *suada* : 10-08-2009 mė 20:10

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Te drejten njerezore. Ate qe askush nuk e ka zgjedhur vendin ku lindi.

Sigurisht klandestinet nuk kane te drejte me marrin shperblimin nga biletat e llotarive.
    Je klandestin. Ilegal. Mos e zgjat shume. Ngado ta rrotullosh. lol

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Je klandestin. Ilegal. Mos e zgjat shume. Ngado ta rrotullosh. lol
    Legal, me nje cope leter- Klandestin, pa nje cope leter= Cope Leter

Para + Cope leter= Legal dhe me Opinion

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Jo, nuk desha te them kete. Mos me keqkupto.
    As qe e ve ne dyshim qe nuk deshe ta thuash kete.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    me vjen keq qe njof shume njerez qe kan vite ne Itali dhe tani kan ngelur pa dokumenta. neper kuestura mezi presin castin qe te inchiappettano , te mungon nje dokument, ik thote ai, hajde vitin tjeter.

femijet qe lindin ketu quhen apollide, se nuk u japin dokument italian. dhe s'kan as dokument shqiptar.

Mua me duket vetja sikur jetoj ne Rumani. vetem rumun shikoj ketu. si ka mundesi qe i futen ne Evrope mer jahuuu... race e ndyre shume , jetojne si parazite, vetem me ndihma nga komuna dhe vjedhje . gabel dynjaja.
    dhe jan te paprekshem se jan komunitar.... . neve do vdesim dhe do na kerkojne
    " il permesso di soggiorno"

che brutta cosa l'immigrare
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •