Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 223
    maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga firaku Lexo Postimin
    O Deqanas qka keni pregatitur per darke sonte dhe a keni blere bombona mjafte per Bajram se do ju vine me siguri shume femije neser.Kalofshi mire.
    heheheh me kan ftu mu hehehehehe
    deqani gezuar bajramin e per shum vjet........
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    heheheh me kan ftu mu hehehehehe
    deqani gezuar bajramin e per shum vjet........
    Sa e di une Deqani nese te ftone te jepe leje te marresh edhe dike me vete pra mos shko vetem se ja kalojm me Deqanas ma mire.Pershendetje.................

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Sa e di une Deqani nese te ftone te jepe leje te marresh edhe dike me vete pra mos shko vetem se ja kalojm me Deqanas ma mire.Pershendetje.................
    hahahahah po kush te tha mor se ju shkoj vetem un eeeee............ ame kan than mu.. njesoj si mi pas thon gjith shqiperis hehehehhe

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    hahahahah po kush te tha mor se ju shkoj vetem un eeeee............ ame kan than mu.. njesoj si mi pas thon gjith shqiperis hehehehhe
    Ka vende besoj Deqani mjafte,kur te shkosh lshoma nji za.
    Pershendetje.

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Ka vende besoj Deqani mjafte,kur te shkosh lshoma nji za.
    Pershendetje.
    qa thu mor vi e te marr me sllon te dera e shpis un ty........ sa te degjosh nje hungellim kali del menjher se un jam hehehhe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    skeni lon sofer pa shkru mor jaoo ........... po lene more me kto sofra ....... po hopeni njo "sofra shqiptare" ku mblidhen te gjitha sofrat dhe krijojne nje sofer te vetem , me kosovar e me makedonas me shqiptar, me malsi etj.,,,,, e jo kshtu ......... sepse ne shqiptar jemi i gjak thuhet se jemi (pse nuk e argumentoni) te gjithe fet te mblidhen ne nje sofer jo kshu si beni juuu ,............ turp tju vije

BTK

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga B.T.K Lexo Postimin
    skeni lon sofer pa shkru mor jaoo ........... po lene more me kto sofra ....... po hopeni njo "sofra shqiptare" ku mblidhen te gjitha sofrat dhe krijojne nje sofer te vetem , me kosovar e me makedonas me shqiptar, me malsi etj.,,,,, e jo kshtu ......... sepse ne shqiptar jemi i gjak thuhet se jemi (pse nuk e argumentoni) te gjithe fet te mblidhen ne nje sofer jo kshu si beni juuu ,............ turp tju vije

BTK
    pse me na adh turp mor ne te pritem ty me e hap ate tem e ti nuk e hape tani qa ke qe kcen si gjel ee

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    pse me na adh turp mor ne te pritem ty me e hap ate tem e ti nuk e hape tani qa ke qe kcen si gjel ee
    po qa jeni nda kshtu ...... jo deqani jo prishtina jo peja ...... jo tetova ..... jo elbasani jo shkodra ........ jo shkupi etj. etj. po qa jeni kshu mor jaoooo po a jeni shqiptor a qa jenii ? eh ? po bashkohi me ni sofer e qitni noj llaf tmir burrash ku marrin pjes edhe grat shqiptar ......... dhe meqe ra fjala e kam hap nje teme te tille ....... posto ti e para se do mbahesh mend si patriote ....... looooool

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga B.T.K Lexo Postimin
    po qa jeni nda kshtu ...... jo deqani jo prishtina jo peja ...... jo tetova ..... jo elbasani jo shkodra ........ jo shkupi etj. etj. po qa jeni kshu mor jaoooo po a jeni shqiptor a qa jenii ? eh ? po bashkohi me ni sofer e qitni noj llaf tmir burrash ku marrin pjes edhe grat shqiptar ......... dhe meqe ra fjala e kam hap nje teme te tille ....... posto ti e para se do mbahesh mend si patriote ....... looooool
    hahhhahah sofrat ndahen per arsye qe te vehen ne pah vlerat e shqiperis e te krahinave....mirpo nese do jen te gjitha bashke do keqkuptohen keshtu qe i kemi nda per ti pas me te qarta kupton.........
    e sa per ate sofren qe the eshte nje ide e mir e un isha e para qe postove urrrraa

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    hahhhahah sofrat ndahen per arsye qe te vehen ne pah vlerat e shqiperis e te krahinave....mirpo nese do jen te gjitha bashke do keqkuptohen keshtu qe i kemi nda per ti pas me te qarta kupton.........
    e sa per ate sofren qe the eshte nje ide e mir e un isha e para qe postove urrrraa
    haahahhahah ................ mesa duket ti je ........... hahha ........

************************************************** ****************************************

pra prej sot nuk ka nevoj te ndahemi ne krahine ....... sepse XHAMADANI VIJA VIJA SA E MODHE O "SHQIPRIA" (o dak) ......... pra kshu myllni kto tema se sna nevoiten mo ........ kemi ate ne

lol

po si thua ti qe nuk mirremi vesh ............ po ne shqiptor jemi te gjithe mirremi vesh ............. ne gjak te njejt kemi oreeee ........ si nuk mirremi vesh ......... po edhe per kete ka zgjidhje (gjejm noj perkthys) lol

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •