Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Citim Postuar mė parė nga siegfried Lexo Postimin
    Raca njerezore nuk ka respekt per kte viktime,ne vendin e tij te tmerrshem qe quhet Shqiperi mbreteron korrupsioni total,mbreteron varferia,dhe ky viktima shkoi jashte e la shtetin e tij te degjenerum deri ne palce per nje jete me te mire,pra kishte shprese se do gjente nje race njerezore pak me te mire aty ne itali,por jo kjo eshte akoma race me e poshter njerezore ,ktij shteti te felliqur ja pagun taksat cdo dite cdo vit,per vite te tera,dhe pastaj te diskriminon se je shqiptar,mbetesh dhe papune,pa shprese, dhe viktima e shkrete kthehet ne shqiperine e tij te cmendur,ku nuk vlen thenia ,njeriu per njeriun eshte ujk,jo aspak,aty ka skota krokodilesh qe gelltisin gjithshka dhe gjithkend,dhe ktij viktime te shkrete i vdiq shpresa...a nuk thuhet shpresa vdes e fundit!!!!!

me thuaj ti ca shprese te kete njeriu ne kte shtet monstruoz te quajtur shqiperi!!

hajd

lerja te qete shpirtin atij qe beri vetvrasje,ti nuk ja di hallet qe ka patur,as une nuk ja di.

mos paragjyko

trimeri nuk eshte te vrasesh te tjeret,perkundrazi eshte gjeja me e lehte,trim eshte ai qe vret veten,sfidon egon,vete vdekjen.

repsekt per viktimen
    U perpoqa telegrafisht te them mendimin tim per kete act. Nese behem gjynah-ardhes dhe respektoj viktima, te kesaj natyre victime, bie ndesh me konceptet e mia per jeten individuale dhe raportin e saj me shoqerine dhe kryesisht familjen. Besome nuk eshte trimeri te vetvritesh, nuk eshte sfide ndaj vdekjes, sfida ndaj vdekjes quhet jete, riprodhim, pergjegjesi ndaj asaj qe riprodhon, lufta, puna venia ne veprim e trurit (apo krahut)per te perballuar veshtiresite, keto jane sfida ndaj vdekjes sepse ajo eshte nje stacion ku do te zbresim nje dite dhe nuk kemi pse "hidhemi nga treni per te arritur me pare". Nuk jam hitlerian per ndeshkimin e te dobtit, jam per ate qe, te gjithe kane te drejta ne kete jete, ashtu dhe aq sa detyrime, shumfish keto kur sjell ne kete jete dhe nje, dy apo me shume krijesa te pambrojtura qe ne gjuhen popullore i emerojme femije.
    Nuk ia uroj as hasmit vetvrasjen, dua ta vras vete.

lerja te qete shpirtin atij qe beri vetvrasje
    Me shpirt , dua ta le te qete viktimen, te prehet ndoshta ne parajse, por, me dhembin me shume ata qe la prapa per te qene "human" ne karakterizim apo ne percaktim e shprehje mendimi per rastin ne fjale.
    Nejse, Zoti te na fale ndoshta gabojme pa e kuptuar dhe nuk i dihet jetes.... ndoshta nje dite... .

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ... je shum simpatik
    Nje nga rastet qe me pelqen dhe mua zeidi me instiktin natyror te babait ,bravo Zeid ,por Enii e ben shurren kur i vjen e do vete ,nuk eshte nevoja ta urdherosh ti .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    por Enii e ben shurren kur i vjen e do vete ,
    pak me delikatese te lutem ne shkrim ...
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    pak me delikatese te lutem ne shkrim ...
    Ej ,une jam prind vete dhe me vjen shume keq ,po nuk u futa ne analizen e shkrimit sepse eshte shume e thelle si plage dhe pse ndodh ,dhe kjo nuk ndodh vetem aty ,dje degjova ne lajmet qe kishte ndodhur i njejti krim dhe ne Itali ,po ky me duket kishte vrare dhe familjaret .
    Jeta eshte e veshtire per te gjith ,per probleme te ndryshme ,sidomos tani ne kohe krize ,mendje eshte e shkreta dhe te iken ,(kur behet ne kushtet e nje depresioni te thelle kuptohet ),por ta kryesh sepse je i dobet per te perballuar jetesen ,kete nuk e fal sepse e ke per detyre te jesh prind.(prandaj isha dakort me Zeid)
    Keto po i shkruaj ne pergjithsi ,rastin ne fjale nuk e gjykoj sepse nuk e di arsyen qe e ka ēuar deri ne kete pike.
    Gjithsesi ngushellime familjes.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Keto po i shkruaj ne pergjithsi ,rastin ne fjale nuk e gjykoj sepse nuk e di arsyen qe e ka ēuar deri ne kete pike.
    eshte per tu habitur se Balkanweb-i qe eshte e specializuar lajme tragjedirash kete lajm nuk e kam lexuar ne faqen e internetit dje dhe sot ..... dhe e ka nje shpjegim .... se personi kthehej nga Italia ....
    "They will not control us, We will be victorious"

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga elinokton Lexo Postimin
    U perpoqa telegrafisht te them mendimin tim per kete act. Nese behem gjynah-ardhes dhe respektoj viktima, te kesaj natyre victime, bie ndesh me konceptet e mia per jeten individuale dhe raportin e saj me shoqerine dhe kryesisht familjen. Besome nuk eshte trimeri te vetvritesh, nuk eshte sfide ndaj vdekjes, sfida ndaj vdekjes quhet jete, riprodhim, pergjegjesi ndaj asaj qe riprodhon, lufta, puna venia ne veprim e trurit (apo krahut)per te perballuar veshtiresite, keto jane sfida ndaj vdekjes sepse ajo eshte nje stacion ku do te zbresim nje dite dhe nuk kemi pse "hidhemi nga treni per te arritur me pare". Nuk jam hitlerian per ndeshkimin e te dobtit, jam per ate qe, te gjithe kane te drejta ne kete jete, ashtu dhe aq sa detyrime, shumfish keto kur sjell ne kete jete dhe nje, dy apo me shume krijesa te pambrojtura qe ne gjuhen popullore i emerojme femije.
    Nuk ia uroj as hasmit vetvrasjen, dua ta vras vete.

Me shpirt , dua ta le te qete viktimen, te prehet ndoshta ne parajse, por, me dhembin me shume ata qe la prapa per te qene "human" ne karakterizim apo ne percaktim e shprehje mendimi per rastin ne fjale.
    Nejse, Zoti te na fale ndoshta gabojme pa e kuptuar dhe nuk i dihet jetes.... ndoshta nje dite... .
    Ke folur drejte, nuk kam se c'shtoj as heq dicka nga postimi juaj.
    Respekte!
    Bese dhe hakmarrje.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ne disa raste duhet me qene me i frenuar ne mendime se jep mesazhin e njeriut qe nuk ka ndjesi per tragjedi te tilla .... e dime shume mire se sa te stresuar jane njerezit ne Shqiperi ....

une e solla ketu artikullin se shume persona qe jetojne ne Shqiperi nuk din se c'behet pertej detit ... ne emigracion .... dhe pasojat pastaj jane katastrofale, sic po i shohim
    Shqipetaret ketu e dine se si eshte gjendja dhe atje,por secili kekron te provoje dhe keshtu duhet!!!Te mos harrojme se per dhjete vjet shqipetret e italise paten kushte 10 fish me te mira se secili vend tjeter ne bote.Krahas pune benin dhe nje bisnes te favorizuar nga kushtet.Sot italia si dhe shume vende te tjera eshte ne krize dhe natyrisht qe ato qe do te goditen te paret jane emigrantet.Por si mendon ti se ju jeni prekur nga kriza dhe ne jo?Por ju keni nje avantazh, jetoni ne nje infrastrukture te standarteve europiane.Keshtu ju e keni ne doren tuaj mundesine per tu integruar.I afti dhe i ndershmi nuk mund te mbetet kurre pa buke.Une i shoh te rijte ketu qe sillen verdalle dhe nuk punesohen qofte dhe pa para , per tu profesionuar ,qe me vone te kene mundesine e integrimit.E ky eshte problem i prinderve eshte problem edukimi.Une kam nje djale qe vazhdon inxhenjerine por krahas shkolles eshte vetepunesuar. As une si kam keruar para, por dhe ai s'ka se cfar te me jape.Nje gje eshte e sigurte , nje dite ai do te jete nje mjeshter imire.( me profesionin e tije une kam ndretuar nje banese 1200m2 ndersa ai mbulon vetem shpenzimet e veta)Njeriu duhet te dije nje profesion, ndryshe i bjen per pjese te beje pune te rendomta e te lodheshme, pune te zeze e te pa ligjeshme dhe eshte kjo pjese e shoqerise ,qe bie viktime, thyhet perballe veshtiresive, duke u veteflijuar ose duke u degjenerar, apo duke zgjedhur rrugen e krimit.Nuk ka profesionist ne bote ,qe te merret me tregtine e narkotikeve, apo te jete pjese e krimit te organizuar.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    anesti, ske ca i shto ma teper postimin tan.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •