gjithmone keto orare do jene pak a shume !!! sdo kete me ndeshje ne dreke per kampionatin italian !!! vetem ne ora 18 dhe 20 : 45 !!!
gjithmone keto orare do jene pak a shume !!! sdo kete me ndeshje ne dreke per kampionatin italian !!! vetem ne ora 18 dhe 20 : 45 !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Juve mposht Romėn nė Olimpico
Derbi i dytė i kėsaj jave nė Serie A, i zhvilluar nė Stadio Olimpico tė kryeqytetit italian, ndėrmjet Romės dhe Juventusit, ka pėrfunduar me fitoren e mysafirėve me rezultat 3-1.
Juve e filloi ndeshjen me dyshen sulmuese Amauri dhe Iaquinta tė mbėshtetur nga Diego, ndėrsa Roma e filloi takimin me vetėm njė sulmues, pikėrisht kapitenin Francesco Totti.
Tė dyja skuadrat zhvilluan njė ndeshje energjike, mirėpo pjesa mė e madhe e lojės zhvillohej kryesisht nė mesfushė.
Goli i parė nė ndeshje erdhi pas njė gabimi tė Casettit, tė cilin e shfrytėzoi transferi i sivjetmė i Zonjės sė Vjetėr, Diego, i cili kaloi Juventusin nė epėrsi (25’).
Dhjetė minuta mė pas (35’), Giallorossėt ekzekutuan shpejtė njė gjuajtje tė lirė, ndėrsa nga njė distancė afro 27 metėrshe, Daniele De Rossi e zuri nė befasi portierin Buffon pėr ta barazuar rezultatin.
Ishte sėrish lojtari i ndeshjes, braziliani Diego, qė shėnoi edhe golin e dytė pėr Juventusin (68’), pas njė asisti tė bukur nga Iaquinta.
Rezultatin pėrfundimtar tė takimit e vendosi mesfushori tjetėr i ardhur kėtė sezon te bardhezinjtė, Felipe Melo, nė minutat shtesė tė pėrballjes.
www.juventus-fans.net - Bashkohu edhe ti !
JAVA 2 :
29 Gusht :
Bari 0 - 0 Bologna
AC Milan 0 - 4 Inter Milan
30 Gusht :
AS Roma 1 - 3 Juventus
Atalanta 0 - 1 Genoa
Cagliari 1 - 3 Siena
Chievo 1 - 2 Lazio
Fiorentina 1 - 0 Palermo
Napoli 3 - 1 Livorno
Parma 2 - 1 Catania