Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Mondi te falenderoj i nderuar !
    Pa dyshim qe do shetisim neper ozaet e njeri tjetrit per te shkembyer mendime dhe replika. Per momentin blogu im nuk ka marre forme ende sepse jam duke e mbushur me ritme te ngadalta.

Per Plotin : Mos e merr kaq rendshem mor shok. Shkrimi im eshte nje mendim i shpejte i hedhur mbi kompjuter pa pretendime te medha. Per hater tendin po e quaj si nje batute te shprehur pak gjate, asgje me teper. Eshte nen lemin e shume grimcave te mia te vogla qe me sherbejne si i thone per te stervitur doren. Se po qe puna per te bere kritikun, ketu anetaret me njohin mire dhe e kane parasysh se si ja ngul thonjte une nje shkrimi
    Gjithsesi te pershendes dhe falenderoj per kritiken !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    prato do ta shtoj tani blogun tend te faqet e preferuara
    plot, lexo sqarimin ne kllapa bere nga autori i tregimit

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Pastaj ju kujtuan vitet ne France, ku u diplomua per shkenca politike. I mungonte Franca... Asokohe i dukej shume e larget kjo dite dhe qellimi i vetem ishte te studionte parreshtur, teksa pasditeve qetesohej nen shijen e veres me mikun e tij qe prej shkolles se mesme Besmir D, tashme edhe ai kandidat ne krahun tjeter. I mungonin xhirot e fundjaves mbi Sene duke u mrekulluar prej po te njejtes pamje qe gjithsesi i ofronte perhere dicka te ndryshme.

Kjo eshte e bukur...eshte me gjithe mend e vertete.
    Kam pershtypjen se te kalosh nga nje rini ne Paris ne llumin e politikes shqiptare...eshte njelloj e trishtueshme si te ndahesh nga nje e fejuar top-modele dhe te lidhesh me nje plake 70 vjeēare.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •