Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 154
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    perjashta, po. nje german shepherd

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    qent i kam inat . por vdes per macet .. me pelqen indiferenca e tyre ..lol

Mpelqen me mbajt ne oborr, mrena n'shpi JO.
    Paqė

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    edhe un e kam nji qen bir qenit n'shpi. kshtu asht i paster, nuk i ban nevojat ne shpi edhe po e le nji dite komplet pa e nxjerre jashte. n'fillim e mbushte shpine me qime por i gjetem nji shampo per qej e nuk i bien me.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga BlerinaL Lexo Postimin
    perjashta, po. nje german shepherd
    Protestant apo katolik ?

Per veten time, jo qen protestant. Keta gerthasin shume, gjithe diten duke protestuar. Kurse nje qen katolik, te kenaq shpirtin.

Sa here qe ulemi per buke, ky ben kryqin dhe me sheh : "ham ?". Une ia bej me koke : "hame". Pastaj ai thote "ammmmm..." (ne vend te "amen").

E kam provuar njehere nje qen mysliman, por ky me lodhi duke vajtuar, kuiste ne pike te mengjesit, me kater putrat per qilimi. Njehere me ka hyre ne greve urie per nje muaj, desh me ngordhi. Le qe s'hante, por me shikonte aq shtrember kur capisja ndonje dardhe pas dreke, sa thashe me shqevi.

Por me e bukura qe kam pare, eshte nje qen budist qe e kam pare tek nje shoqe : ky rrinte gjithe diten kembekryq ne sixhade, dhe mbyllte syte si nuse. Nganjehere hapte njerin sy dhe shihte oren e murit sa minuta kishte ndenjur pa fryme. Qen me budist, s'kam pare ndonjehere.

ps : Kujdes! mos merrni qen afrikan, ky ju shqyen me gjithe lecka, dhe therret dhe shoket e vet per te vallezuar rreth zjarrit.

Resistant!!!! Maska e Klevi
    Anėtarėsuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    220
    Qent i kam shum qef ...
    Per vet faktin se pres te mar nje tani
    It's nice to be important, but it's more important to be nice...!

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Mua me pelqejne jashtezakonisht qent, kam nje qen te vogel qe eshte i atij lloji qe nuk rritet shume, eshte shume i bukur, kam deshire ta mbaj edhe brenda ne shtepi, por familjaret nuk me lejojne, thon JO sepse e mbush shtepine me qime apo siq i thot dkush e dikush LESH !!!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    Protestant apo katolik ?

Per veten time, jo qen protestant. Keta gerthasin shume, gjithe diten duke protestuar. Kurse nje qen katolik, te kenaq shpirtin.

Sa here qe ulemi per buke, ky ben kryqin dhe me sheh : "ham ?". Une ia bej me koke : "hame". Pastaj ai thote "ammmmm..." (ne vend te "amen").

E kam provuar njehere nje qen mysliman, por ky me lodhi duke vajtuar, kuiste ne pike te mengjesit, me kater putrat per qilimi. Njehere me ka hyre ne greve urie per nje muaj, desh me ngordhi. Le qe s'hante, por me shikonte aq shtrember kur capisja ndonje dardhe pas dreke, sa thashe me shqevi.

Por me e bukura qe kam pare, eshte nje qen budist qe e kam pare tek nje shoqe : ky rrinte gjithe diten kembekryq ne sixhade, dhe mbyllte syte si nuse. Nganjehere hapte njerin sy dhe shihte oren e murit sa minuta kishte ndenjur pa fryme. Qen me budist, s'kam pare ndonjehere.

ps : Kujdes! mos merrni qen afrikan, ky ju shqyen me gjithe lecka, dhe therret dhe shoket e vet per te vallezuar rreth zjarrit.

... ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    lol

nje gje qe verej kendej ne western world .. ka shume single ladies qe jetojne me qen ... te jete koicidenc valle !

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E du nji doberman e du.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •