Postuar mė parė nga gloreta Jo llafi ishte per adoptim qenushash pse i ke inat ti ato Po shum shtrenjet 100 euro per 1 qen
Keyboard not found .... press any key to continue!
Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Po shum shtrenjet 100 euro per 1 qen nuk kushtojne 100 te blesh 1 qen por 5.000
Postuar mė parė nga gloreta nuk kushtojne 100 te blesh 1 qen por 5.000 Po pra , e ksiha fjalen 100 euro ne muaj? Kto qente 5000 euro ?????
Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Po pra , e ksiha fjalen 100 euro ne muaj? Kto qente 5000 euro ????? 100 ne muaj ose 200 varet se sa kushtojne ushqimet qe ta ngopesh Sa per ti blere kushtojne 5.00 ose 10.000 kjo do te thote varet se cfare race jane. Pse nuk i dije ti keto gjera
Postuar mė parė nga gloreta 100 ne muaj ose 200 varet se sa kushtojne ushqimet qe ta ngopesh Sa per ti blere kushtojne 5.00 ose 10.000 kjo do te thote varet se cfare race jane. Pse nuk i dije ti keto gjera Un e kam nji qen ne shpi po dhe ate ma kan falur (ma kan ngecur).
Epo te rroje qeni yt mbaje me shendet o djale.
Postuar mė parė nga gloreta Epo te rroje qeni yt mbaje me shendet o djale. Qeni thote thanks
Postuar mė parė nga gloreta 100 ne muaj ose 200 varet se sa kushtojne ushqimet qe ta ngopesh Sa per ti blere kushtojne 5.00 ose 10.000 kjo do te thote varet se cfare race jane. Pse nuk i dije ti keto gjera Po ktyne qenve qe kemi ne shpi sja dilet mi zemra .....un i jap ēfar haj vet
Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Qeni thote thanks thuaji nga une je brav dhe bitte
Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Un e kam nji qen ne shpi po dhe ate ma kan falur (ma kan ngecur). psh nje zagar i mire per gjuheti ben te pakten 3500euro apo jo gloreta?lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt