Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po lenje more msus shpellarin se ky patjeter ne naj ambasade ruse ose iraniane puno aty i merr dhe msimet e zellshme antiamerikane.

teza serbe o msus lopa ishte kosova pa shqiptar dhe per pak e arriti po mos te ishte per kto "zjarrvensit"amerikan

po ske faj ti *** jo se ka kush t'pagu ty.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Glaukia88
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Postime
    75
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ne ketu ne EUROPE nuk e perdorim kete lloj terminologjie ..... ne ketu perdorim fjalen AUTOKTON ..... se c'beni ju atje ne amerike nuk me intereson .... kemi nje Oqean ta pafund qe na ndan ne shume gjera ...

persaq i perket instikteve shpellare te siguroj se ju atje e keni shume me te te zhvilluar duke qene se nuk po leni vend ne bote pa vene zjarrin .... te mos keqkuptohemi, gjithmone per tu ngroh
    O vella a di ti se termi "autokton" eshte fjale Greke? Dhe fjala inigjen u perdor nga Anglezet qe konolizuan Ameriken per popullsin vendase! prandaj me e pershtatshme eshte kjo fjale "indigjen"....

i/e regjistruar Maska e Glaukia88
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Postime
    75
    Bashkimi Etnik Sa Me Shpejt Aq Me Mire!!!!!!!!!!!!!!!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Shyqyr Kosova mori lirine, por bashke apo vec nuk ka ndonje rendesi te madhe, sepse perhere do punojme miqesisht me njeri-tjetrin, per vellazerimin (nje gjuhe, zakon e tradite) qe na ka bashkuar historikisht.
    Nuk eshte nevoja te krijojme akoma perralla e boom neper Ballkan, Evrope apo Bote, duke kerkuar nje Shqiperi te madhe dhe etnike, por te kenaqemi me keto mundesi qe na jepen e sidomos te perfitojme me zgjerimin evropian, madje duke u afruar edhe me shtetet fqinje, sepse nuk mund te qendrojme perhere armiq, duke kerkuar nga ana tjeter zhvillim. Zhvillimi dhe arritja do bashkepunim edhe fleksibilitet ne vendime e kerkesa.
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga siegfried Lexo Postimin
    ca je tu thon mer se je dhe zonjush,msus menjifjal indigjen eshte sinonim i autokton,kembengul me keq se thiu ne akull.

D@amian e kam me ate msusin,se mos na keqkupton aman te keqen.
    Citim Postuar më parë nga Glaukia88 Lexo Postimin
    O vella a di ti se termi "autokton" eshte fjale Greke? Dhe fjala inigjen u perdor nga Anglezet qe konolizuan Ameriken per popullsin vendase! prandaj me e pershtatshme eshte kjo fjale "indigjen"....

INDIGJEN eshte termi qe kane perdorur europianet per banoret e australise dhe te amerikes latine por NE QOFTE SE JU ME GJENI NJE TEKST EUROPIAN QE TE TRAJTOJE PER INDIGJEN BRITANIKET, GJERMANET, FRANCEZET, ITALIANET, FINLANDEZET, RUSET e c'fare t'ju doje zemra juve une e terheq me shume respekt mendimin tim ... GJEJENI VEC ...! meqe qenkeni kaq te shkolluar dhe kulturuar ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 06-08-2009 më 14:57
    "They will not control us, We will be victorious"

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Indigenous British

Indigenous Germans: The population of indigenous Germans has been in decline since 1972 in the west and since 1969 in the east because the number of births has not kept pace with the number of deaths. In 1990 only five of the sixteen Länder registered growth in population because of natural increase.

Indinenous French: The discourse of ethno-nationalist groups such as the Front National (FN), however, forwards the concept of Français de souche or "indigenous" French.

etj
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    keto qe ke sjell jane riferimente Blog-esh ..........

une si mesues i kujdeshem lexoj librat e shtypur dhe jo blog-et ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 06-08-2009 më 15:20

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    ah, se harrova:

European Indigenous
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    keto qe ke sjell jane riferimente Blog-esh ..........

une si mesues i kujdeshem lexoj librat e shtypur dhe jo blog-et ....
    Cfare eshte blogu zoti mesues?

Qe kur paskan filluar mesuesit ne Shqiperi apo Kosove te shkruajne me doren e majte?

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Cfare eshte blogu zoti mesues?

Qe kur paskan filluar mesuesit ne Shqiperi apo Kosove te shkruajne me doren e majte?
    shprehu me mire me cupe .... mos fol me dy kuptime ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 06-08-2009 më 16:56

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •