Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    Pse çuditesh Spiro a nuk eshte keshtu,historia tregon se kosova dhe shqiperia kan qene gjithmone te ndara,pastaj ne kemi identitetin tone kulturen tone etj etj e tani jemi edhe shtet,kush eshte ai budalla qe do te humb shtetin jo jo kurre ne jemi ne e ju jeni ju___________

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une jam kunder bashkimit,une mendoi qe kosova duhet ta okupi shqiperin dhe askush nuk do qonte pluhur(nuk jam i sigurt per shqiptaret)keshtu do zgjidhej qeshtja shqiptare

Hmmmmmmm...disa kapen mbas fjaleve te zgjidhin kuptimet...disa te tjere nuk duan njeri-tjetrin,vellau nuk do vellain...dhe disa dhelparaker ferkojne duart....them drejt si po shkon muhabeti ore ilia spiridhoni(se vetem kete nuk doni ju voriopirdhotat-Bashkimin e Trojeve Shqiptare-se do te thote fundi i ekstremizmit greko/sllav ne Ballkan)....na ore spiridhon...po ste kam pyetur,me KArtja gerxhe je mo me KARtja gerxhe?....gerxhe "autokton" apo "indigjen" te Voriopirdhit quan veten ne Gerxheri?

Rrofte Shqiperia Etnike-Natyrale dhe gjithe shqiptaret e vertet!
    Kjo gje qe shqiptaret do bashkohen do behet,duan apo jo armiqte apo tradhtaret tane!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •