Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    E kuptoj une shume mire qe aksidentet ndodhin, (per si ka mundsi te ndodhin kaq shpesh, e aq me shume nga nje ushtri e forte si ajo amerikane?!), ndersa rasti ne fjale si ndodhi qe granata te hidhej pikerisht ne shtepine e nje te kerkuari afgan nga amerikanet?
    Nese dicka e tille nuk qenka terror, nuk e kuptoj pra si i thuhet atij veprimi kur vret femij???!!!

Ndersa sa i takon temes ne te cilen jemi, e kam cek edhe me larte, nese vertete kane pas ne mend sulme terroriste lutem te fitoje drejtesia dhe marrshin denimin qe meritojne.
    Bravo i qofte atij te kerkuarit afgan njehere qe fshifet mes femijeve. Ndersa per ushtaret amerikane, nese kane bere gabim, le te gjykohen dhe te denohen. Dhe ushtare jane denuar plot per krime gjate luftrave ne Irak e Afganistan etj.

Megjithate sic te thash dhe ne fillim fare, keto nuk kane lidhje me temen. Nuk behet Sherifi i pafajshem, ngaqe sjell ti lajme per vrasjet qe bejne ushtaret amerikane.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kush eshte fajtor, kush eshte i pafajshem? Askush nuk eshte 'fajtor', askush nuk eshte 'i pafajshem'. Qikjo osht logjika e juve. Ktunve s'po ja za per te madhe (se keta kete pune kane, te terrorizojne qafirar (jo-myslimane, + myslimanet), po ma shume ketyre perkrahesve te tyre perendimore qe pa marr parasysh sa njerez vriten dhe humbin jeten per budallalleqet e saudeve nuk bejne asgje qe ta mbrojne popullin e tyre.

Une po cuditem me kete perendimin cfare logjike ka, sa njerezit vriten sot ne bote nga kjo ideologji, dhe te pakta jane ato forca politike qe duan t'ia bejne 'ban' ketij kulti vdekjeprures helmues.

Danieli po na flitka mire per xhihadin a, i paska pelqy shume, neve jo edhe aq
    Per te bedatu me ty, po u dashke te kesh nerva shume te forta (jo qe nuk i kam) ama po mundohem t'i kursej, se ndryshe rrezik qe me dobsohen
    Paqë

Citim Postuar më parë nga Takuli Lexo Postimin
    Drejtesi te muslimanet...? Hap syt qika e mir dhe ec me mikun tend Ameriken se drejtesin qe po e permend dhe lirin ta dha Usa, e Hiqe at shami qe e ke ne kok se nuk te ka hije nje shqiptare me shami , tregoj Evrops se nuk jem Taliban. Puno per te miren e Popullit se po e shef ku mbetem te fundit ne Evrop per qka per mend.
    Edukohu e hiqu feje kap libren e mso sepse nje zot eshte per te gjith le shamin gjuaje ne Berllog.
    Te flm per kshillat, ama i kam shume te qarta kto qe thua.

Shamia ime besoj ty spo te pengon, sepse une po e bart ate eshte mbi koken time.
    Edhe shamia sme pengon aspak qe ta kuptoj dhe te luftoj per drejtesine, sme pengon shamia ta di ke kam mik, ke armik, sme pengon te di ta falenderoj kombin mik te kombit tim Ameriken, s'me pengon te studioj, as te punoj per vendin tim, as, as..., hic bash hic asnje gje nuk me pengon.

Kshtuqe i kam hap syte, jo 4 por 8 e kam bo
    Paqë

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Bravo i qofte atij te kerkuarit afgan njehere qe fshifet mes femijeve. Ndersa per ushtaret amerikane, nese kane bere gabim, le te gjykohen dhe te denohen. Dhe ushtare jane denuar plot per krime gjate luftrave ne Irak e Afganistan etj.

Megjithate sic te thash dhe ne fillim fare, keto nuk kane lidhje me temen. Nuk behet Sherifi i pafajshem, ngaqe sjell ti lajme per vrasjet qe bejne ushtaret amerikane.
    Nuk eshte fsheh, por ka qene ne shtepin e tij, me femijet e tij.

OK e di qe nuk e bejne te pafajshem Sherifin kto muhabete tona, ama deshiroj shume qe ai te dal i pafajshem. Kete duhet ta deshirojme krejt shqiptaret (edhe ata jo musliman) se parasegjithash ai eshte shqiptar dhe nuk na ka hije ne bote te identifikohemi si terrorist, prandaj duhet te gzohemi nese do shpallet i pafajshem, e nese jo skemi c'bejme te shpresojme qe nuk dalin te tjere nga kombi yne sikur ai!
    Paqë

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    mase do te martoj moj, perderi sa kerkon burr, duhet dhe te pergjigjesh.

ps/ aman o ju beqarer, beni sevap dhe martoheni kete, dhe kesaj i beni nder, por dhe neve na i hiqni qafe.
    LLogika jote,me ABC edhe Adna.
    Nuk lajne te gjitha fatkeqet brekushet e zeusit(xhabirit).
    @Mesuesi 001
    Prap me biografi ti mor D...ylber.
    @Adnane shpresoj qe ai mos ta shofi me driten e gjysem henes(e kane ne gjak disa).
    Dhe s'kam pike shprese se kjo nuk do perseritet(sepse arabucat s'behen kurre Shqiptare).
    Si keni fytyre te justifikoni nje plehre?
    Ne Spac,dhe jo Guantanamo.
    Agresiv.
    Me keta Monstrat qe bejne atentate tek,shkollat,aeroportet,U-banet..apo tek pjesa e shoqerise se pafajshme,per te realizuar ato qellimet e tyre pagane.
    lg

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Ne Spac,dhe jo Guantanamo.
    Dmth Spaci ja futka Guantanamos per Party ? lol
    D'Oh!

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Dmth Spaci ja futka Guantanamos per Party ? lol
    Perafersisht,lol.
    E c'far te shkruash me shume.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Perafersisht,lol.
    E c'far te shkruash me shume.
    Me pak fjal sikur te ket shancin ky Hyseni me shku ne Spac, do e presin me shishe shampanje ne dor ? lol
    D'Oh!

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Me pak fjal sikur te ket shancin ky Hyseni me shku ne Spac, do e presin me shishe shampanje ne dor ? lol
    Ose shishe ne krahe te kundert,varet nga majuca.
    lg

Faqja e gazetes kosovare Express mendohet te jete sulmuar nga hakera islamike. Kjo gazete jep shpesh here lajme nga gjyqi qe po behet ne SHBA per 7 te dyshuar per terrorizem, ku mes tyre eshte edhe kosovari Sherifi.

Faqja e gazetes u bllokua per rreth 10 ore diten e marte dhe hakerat lane nje mesazh qe thoshte se "gazeta anti-islamike nuk duhet te tallet me me myslimanet" tha Berat Buzhala, editori i gazetes Express.

Kosovo editor: Islamist hackers block Web site
    By NEBI QENA (AP) – 2 days ago

PRISTINA, Kosovo — The editor of a Kosovo newspaper said Tuesday he suspects that Islamist radicals have attacked the paper's Web site because it was covering the trial of a Kosovar charged in the United States with plotting terrorist acts.

Berat Buzhala said the Web site of the Express newspaper was blocked for 10 hours Tuesday and hackers left a warning to the "anti-Islamic newspaper to stop ridiculing" Muslims.

The Albanian-language Express has been covering the trial of Hysen Sherifi, 24, an ethnic Albanian from Kosovo.

He and six American citizens were arrested two weeks ago in the U.S. state of North Carolina on suspicion of conducting military-style training in preparation for "violent jihad" in Jordan, Pakistan, Israel and Kosovo.

Sherifi, born in the Kosovo town of Gjilan, has no criminal record in Kosovo and was not considered a security threat here.

The Express published transcripts of conversations between the group's alleged leader, Daniel Patrick Boyd, and other suspects, as well as photographs being used as evidence in the seven men's trial.

Federal officials said they seized from Boyd's home and cars more than 27,000 rounds of ammunition, 26 weapons, gas masks, a handbook on how authorities respond to acts of terrorism, and the text of an Islamic call to wage holy war against Americans.

The others facing charges are Boyd's two sons, 20-year-old Zakariya and 22-year-old Dylan; Anes Subasic, 33; Mohammad Omar Aly Hassan, 22; and Ziyad Yaghi, 21. An eighth suspect, Jude Kenan Mohammad, is believed to be in Pakistan.

Buzhala said his newspaper has previously been targeted for its coverage of religious issues. Kosovo's majority Albanians are mostly Muslim, although the country is largely secular.

"This latest attack has gotten us worried a bit," Buzhala said. "We want to know who these people are."

He said his newspaper has sought support from Islamic leaders in Kosovo and is urging them to denounce the Web site interference.

Copyright © 2009 The Associated Press. All rights reserved.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •