Nuk e di se qka u be me temen e njejte, sikur u zhduk nga faqja e dheut, keshtu qe po e rihap perseri te njejten teme :
- Te dua, jo pse ti je dikushi, po per arsye se une jam dikushi kur jam afer teje !
- Asnje person nuk i meriton lotet tu, kurse ai qe i meriton nuk ju ben te qani !
- Vetem pse dikush nuk ju don siq kishit dashur, nuk do te thot qe nuk ju don me tere qenien e vet !
- Shoku i vertet eshte ai person i cili te mban per dore dhe ta prek zemren !
- Menyra me e keqe qe dikush te te mungoje, eshe kur ulesh afer saj dhe e din qe kurr nuk do ta kesh !
- Asnjehere mos e ndal buzeqeshjen, as kur jeni i merzitur, dikush mund te dashurohet mu ne buzeqeshjen tuaj !
- Mund te jesh vetem nje person ne kete bote, por per nje person ti mund te jesh bota !
- Mos e kaloni kohen me dike qe nuk ju qmon aspak !
- Ndoshta ZOTI deshiron qe te njftohesh me shume njerez te gabuar para se te njftohesh me te vertetin, dhe per kete do t'i falenderohesh nese kjo ndodh !
- Mos qaj qe ka perfunduar, qesh qe ka ndodhur !
- Gjithmone ka njerez qe te lendojne. Vazhdo te besosh, vetem kini me teper kujdes !
- Behuni person i mire dhe behuni i sigurte se e dini kush jeni para se ta takoni dike per here te par, dhe shpreso qe ai person e din kush jeni !
- Mos u shqetesoni shume... gjerat me te mira ndodhin kur nuk i prisni fare !
Krijoni Kontakt