Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741

13 fjali jetėsore :

Nuk e di se qka u be me temen e njejte, sikur u zhduk nga faqja e dheut, keshtu qe po e rihap perseri te njejten teme :

- Te dua, jo pse ti je dikushi, po per arsye se une jam dikushi kur jam afer teje !
    - Asnje person nuk i meriton lotet tu, kurse ai qe i meriton nuk ju ben te qani !
    - Vetem pse dikush nuk ju don siq kishit dashur, nuk do te thot qe nuk ju don me tere qenien e vet !
    - Shoku i vertet eshte ai person i cili te mban per dore dhe ta prek zemren !
    - Menyra me e keqe qe dikush te te mungoje, eshe kur ulesh afer saj dhe e din qe kurr nuk do ta kesh !
    - Asnjehere mos e ndal buzeqeshjen, as kur jeni i merzitur, dikush mund te dashurohet mu ne buzeqeshjen tuaj !
    - Mund te jesh vetem nje person ne kete bote, por per nje person ti mund te jesh bota !
    - Mos e kaloni kohen me dike qe nuk ju qmon aspak !
    - Ndoshta ZOTI deshiron qe te njftohesh me shume njerez te gabuar para se te njftohesh me te vertetin, dhe per kete do t'i falenderohesh nese kjo ndodh !
    - Mos qaj qe ka perfunduar, qesh qe ka ndodhur !
    - Gjithmone ka njerez qe te lendojne. Vazhdo te besosh, vetem kini me teper kujdes !
    - Behuni person i mire dhe behuni i sigurte se e dini kush jeni para se ta takoni dike per here te par, dhe shpreso qe ai person e din kush jeni !
    - Mos u shqetesoni shume... gjerat me te mira ndodhin kur nuk i prisni fare !
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e anabelle
    Anėtarėsuar
    01-01-2009
    Postime
    32
    Citim Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Nuk e di se qka u be me temen e njejte, sikur u zhduk nga faqja e dheut, keshtu qe po e rihap perseri te njejten teme :

- Te dua, jo pse ti je dikushi, po per arsye se une jam dikushi kur jam afer teje !
    - Asnje person nuk i meriton lotet tu, kurse ai qe i meriton nuk ju ben te qani !
    - Vetem pse dikush nuk ju don siq kishit dashur, nuk do te thot qe nuk ju don me tere qenien e vet !
    - Menyra me e keqe qe dikush te te mungoje, eshe kur ulesh afer saj dhe e din qe kurr nuk do ta kesh !
    - Asnjehere mos e ndal buzeqeshjen, as kur jeni i merzitur, dikush mund te dashurohet mu ne buzeqeshjen tuaj !
    - Mund te jesh vetem nje person ne kete bote, por per nje person ti mund te jesh bota !
    - Ndoshta ZOTI deshiron qe te njftohesh me shume njerez te gabuar para se te njftohesh me te vertetin, dhe per kete do t'i falenderohesh nese kjo ndodh !
    - Gjithmone ka njerez qe te lendojne. Vazhdo te besosh, vetem kini me teper kujdes !
    - Behuni person i mire dhe behuni i sigurte se e dini kush jeni para se ta takoni dike per here te par, dhe shpreso qe ai person e din kush jeni !
    Keto me kane pelqeyer jashte mase me te vertete shume te bukura
    E lumtur me familjen time 😄

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Kodi:
    Mos qaj qe ka perfunduar, qesh qe ka ndodhur !
    E Mrekullueshme ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837

Shume te bukura keto fjali zogu,me pelqyen shume
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Qe edhe nje Parulle e Jetes ashtu te themi:

Para se te flasesh-Ndegjo
    Para se te shkruash-Mendo
    Para se te hargjosh-Fito
    Para se te pendohesh-Fal
    Para se te dorezohesh-Provo
    Para se te vdesesh-Jeto

Keshtu e jetoj une Jeten time.....Po ju????
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Qe edhe nje Parulle e Jetes ashtu te themi:

Para se te flasesh-Ndegjo
    Para se te shkruash-Mendo
    Para se te hargjosh-Fito
    Para se te pendohesh-Fal
    Para se te dorezohesh-Provo
    Para se te vdesesh-Jeto

Keshtu e jetoj une Jeten time.....Po ju????

Super i nderuari Valdet Shala, keto qe i ceke me lart jane shume fjali me vlera te medha ne baze te te cilave bazohet veprimtaria jetesore !

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Super i nderuari Valdet Shala, keto qe i ceke me lart jane shume fjali me vlera te medha ne baze te te cilave bazohet veprimtaria jetesore !
    I Nderuar : Zogu "Dukagjinas",

Bazohet veprimtaria Jetėsore ...

___

Kėtu mendoj se ke gabuar, sepse nėse do tė bazohej veprimtaria jetėsore e vetėm 10 individėve nė Shqipėri ose nė Kosovė, ne do tė ishim mė tė pėrparuar se Kontinenti Amerikė, do ishim superfuqi ... etj., por ja qė nuk mundemi, sepse nuk kemi njerėz tė tillė ... !!!

...

Pėrshėndetje ...

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    I Nderuar : Zogu "Dukagjinas",

Bazohet veprimtaria Jetėsore ...

___

Kėtu mendoj se ke gabuar, sepse nėse do tė bazohej veprimtaria jetėsore e vetėm 10 individėve nė Shqipėri ose nė Kosovė, ne do tė ishim mė tė pėrparuar se Kontinenti Amerikė, do ishim superfuqi ... etj., por ja qė nuk mundemi, sepse nuk kemi njerėz tė tillė ... !!!

...

Pėrshėndetje ...

Ndoshta kam gabuar, me fal nese kam gabuar, por sipas mendimit time per fjalet qe i tha i nderuari Valdet Shala, une mendoj qe jane fjali shume tipike per jeten qe ne bejme dhe ne baze te te cilave veprimtarite tona mund te ndryshojne rrenjesisht, por ja qe 99% e shqiptarve dhe kosovarve nuk e kuptojne kete gje !

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    fjali me vlera te medha ne baze te te cilave bazohet veprimtaria jetesore !
    Por duhej tė ishte ...

fjali me vlera te medha ne baze te te cilave " duhet " tė bazohet veprimtaria jetesore !
    Gjithsesi, Rrespekte ...

__

Pėrshėndetje ...

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Pershendetje edhe nje here pra i nderuari ILMGAP, te uroj gjithe te mirat !

Respekt te thelle per ju, Zogu !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •