Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Pse u Mbyll Tema

Citim Postuar mė parė nga Albo
    Tungjatjeta ILMGAP,

Tema mė poshtė qė ju keni hapur u transferua nė njė forum tjetėr nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur nė vendin e duhur ose ishte nė kundėrshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: 20 Pyetje pėr tė Krishterėt
    Destinacioni: Koshi i forumit
    ----------

Faleminderit pėr mirėkuptimin,
    Albo

P.S Ky ėshtė njė mesazh i automatizuar i forumit.

Realisht nuk kuptoj asgjė ...

Pse ... ?!

Sepse ... Para se tė hapja temėn :
    20 Pyetje pėr tė Krishterėt
    U konsultova me moderatorėt e nėnforumit Krishter, u dėrgova P.M 3 moderatorėve Toni77, ClaY_MorE dhe D@mian ...

ClaY_MorE dhe D@mian mė thanė qė nuk ka problem mund tė hap temėn, ndėrsa nga Toni77 nuk morra pėrgjigje...

Dhe para ca minutash mė erdhi ai mesazhi lart, qė duhet mbyllur tema ...

Nuk kuptoj pse... ?! A mund tė mė jepni njė arsye ... ?!

Do doja poashtu tė kisha njė pėrgjigje nga ClaY_MorE dhe D@mian

...

?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,039
    Postimet nė Bllog
    22
    Sepse:

1. Ato pyetje jane trajtuar 100 here ne forumin shqiptar
    2. Ne forumin e Tolerances Fetare nuk u behen pyetje te krishtereve apo myslimaneve.
    3. Po ke deshire te mesosh mbi krishterimin, nuk eshte nevoja te pyesesh por te lexosh ne heshtje, ke plot material ne forumet e krishtera.

Praktiko me shume te lexuarit e me pak te pyeturit dhe ca me pak hapjen e temave ankesa.
    Albo

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Sepse:

2. Ne forumin e Tolerances Fetare nuk u behen pyetje te krishtereve apo myslimaneve.
    3. Po ke deshire te mesosh mbi krishterimin, nuk eshte nevoja te pyesesh por te lexosh ne heshtje, ke plot material ne forumet e krishtera.

Praktiko me shume te lexuarit e me pak te pyeturit dhe ca me pak hapjen e temave ankesa.
    Albo
    Pse nuk bėhemi mė tė qartė ...

Kodi:
    Mund tė mi dėrgosh linqet ... (e vetėm 1-2 temave jo tė 100ave)

Kodi:
    Pėr kėtė mund tė konsultohesh me Moderatorin : D@mian , ai mė sugjeroi ta hapi nė kėtė forum, andaj kjo pika 2. nuk vlen pėr mua ... apo jo ... ?!

Kodi:
    Mua mė duhet sė pari tė mėsoj tė lexoj, e mė pas tė lexoj librin...

Pra po kėrkoj nga tė Krishterėt e Forumit qė :

Tė mė tregojnė diqka mė shumė pėr Krishtėrizmin, pasiqė dhe jam fillestar, mė pas kur ta pėrsos besimin, do tė lexoj Biblėn.

Ju Faleminderit...

Me Rrespekt : ILMGAP

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    hahahah o Ilmgap , ti genjen trashe .

Asnje i krishtere qe eshte sot nuk ka besuar nga fjalet e njerezve se ne nuk besojme ne politike , e as ne politikane as per interes e as per ves , por duke lexuar secili vete Biblen kemi besuar dhe duke ndjere pranine e Perendise ne jetet tona .

Leri keto kotesi genjeshtra shpifje dhe budalleqe .

Kalofsh mire !

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    hahahah o Ilmgap , ti genjen trashe .

Asnje i krishtere qe eshte sot nuk ka besuar nga fjalet e njerezve se ne nuk besojme ne politike , e as ne politikane as per interes e as per ves , por duke lexuar secili vete Biblen kemi besuar dhe duke ndjere pranine e Perendise ne jetet tona .

Leri keto kotesi genjeshtra shpifje dhe budalleqe .

Kalofsh mire !
    Daniel ...

Ti e ke mėsuar Biblen para se tė fillosh (tė mėsosh) tė lexosh ... ?!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    S'po flasim per mesime apo per shkolle , po flasim per besimin shpirteror .

Une kam lexuar vete Biblen qe e kam besuar , asnje i krishtere nuk mund te besoje prej fjaleve te njerezve ta thashe , se ai nuk do ishte besim i sinqerte por do te ishte servilizem per perfitime materiale dhe ky njeri kurre Zotin nuk do e kish njohur , e gjithashtu Zoti do ta mohoje kete lloj njeriu . Besimi ne fjalet e njerezve nuk vjen nga Perendia , te besosh predikimet dhe oratorite eshte idhujtari ne besimin e krishtere . Besimi vjen nga leximi i fjales se Perendise , Bibles .

Besoj se je me i qarte nese do te kuptosh !

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Edhe une i kam hapur ca tema lidhje me krishterimin me qellim qe te njihem ma mire me kete fe, dhe ku i dihet ndoshta me vone edhe konvertohem, por moderatoret edhe administratoret i mbyllin keto tema.

Si duket , se per shkak te punes se tyre , dmth shlyerjes se temave , une nuk kam per tu konvertuar ne kristijan
    WE WILL NOT GO DOWN!

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Edhe une i kam hapur ca tema lidhje me krishterimin me qellim qe te njihem ma mire me kete fe

D'Oh!

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    S'po flasim per mesime apo per shkolle , po flasim per besimin shpirteror .

Une kam lexuar vete Biblen qe e kam besuar , asnje i krishtere nuk mund te besoje prej fjaleve te njerezve ta thashe , se ai nuk do ishte besim i sinqerte por do te ishte servilizem per perfitime materiale dhe ky njeri kurre Zotin nuk do e kish njohur , e gjithashtu Zoti do ta mohoje kete lloj njeriu . Besimi ne fjalet e njerezve nuk vjen nga Perendia , te besosh predikimet dhe oratorite eshte idhujtari ne besimin e krishtere . Besimi vjen nga leximi i fjales se Perendise , Bibles .

Besoj se je me i qarte nese do te kuptosh !
    Shiko, Daniel ...

Unė jam fillestar nė Fenė e Krishterė, dhe si fillestar qė jam nuk di asgjė, pra ... sė pari duhet ju tė mė orinetoni nga pak, dhe nga pak tė orientohem unė nga Bibla, do tė thotė kur ju flitni, unė e marrė edhe biblen dhe shikoj tė dy anėt ...

Pra ėshtė e rėndėsishme tė kem njė njėri afėr skjarues, sepse ka shumė gjėra pėr tė cilat flitet nė Bibėl, dhe pėr mua janė ta pakuptueshme si fillestar, pėr kėtė dhe do tė hap njė temė tjetėr tė re (me shpresėn qė nuk do tė mbyllet) ...

Besoj mė kupton ...

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Edhe une i kam hapur ca tema lidhje me krishterimin me qellim qe te njihem ma mire me kete fe, dhe ku i dihet ndoshta me vone edhe konvertohem, por moderatoret edhe administratoret i mbyllin keto tema.

Si duket , se per shkak te punes se tyre , dmth shlyerjes se temave , une nuk kam per tu konvertuar ne kristijan
    I Nderuar : Gostivar_USA

http://www.forumishqiptar.com/showth...34#post2356134

Kjo ėshtė tema e parafundit qė u hap nga unė, e cila u mbyll arsyet mund t'i shohėsh nė shkrimin e Toni77 dhe tė Danielit, por me tė vėrtetė mua mė nevoitet njė skjarues ta kem, qė tė mir skjaroj ato gjėra qė unė nuk i kuptoj.

Qėllimi i kėsaj teme tė mbyllur, dhe temės qė do ta hapė mė vonė, ėshtė se dua tė di mė shumė pėr Krishtėrizmin (fenė Katolike), dhe normalisht nėse e shoh mė tė arsyeshme edhe tė konvertohem nė tė ...

Shpresoj qė tema e ardhshme e hapur nga ana e ime, tė mos mbyllet, sepse nė temėn e ardhshme, unė do tė krijoj pyetje, tė cilat kanė tė bėjnė kryesisht me Biblėn, pra nuk ėshtė e arsyeshme tė mbyllėt.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •