Ky është talent me plotkuptimin e fjalës, të përdorësh disa fjalë të ashtuquajtur të një njëriu të ditur, me qëllim që t'i ikësh pyetjes dhe pyetjeve të shumta.
E Vlersoj dhe e qmoj talentin tënd, por duhet ta dish që e di realitetin, dhe kështu mos tento të më intrigosh me fjalët e tua të një njëriu që nuk di më shumë se një pjesmarrës në ëndërren e parealizuar.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Homer pergjigjet i marrim si i sjellin ata , e sa per kete qe frigohemi po ti sjellesh ti ajetet Kur'anore sjelli por jo nje ne mes , nje ne fund , por me rend sepse smundesh ti kuptosh dhe per at te duken te paqarta .
Vërehet shumë bukur dhe shumë qartë se kush frigohet, 90-95% të anëtarëve janë Katolikë, vetëm 6 kanë marrë guximin të përgjigjen, por realisht përgjigjet e tyre nuk kishin të bënin me temë, Era nuk kishte kthyer përgjigje, as Extreme, Jarigas kishte kthyer përgjigje katastrofike por e cila më bëri të kuptoj që Bibla është shkruar në bazë të imagjintatës, Toni77 më kishte dhënë një përgjigje por jo atë që me unë realisht kërkova, B.T.K nuk ka dhënë përgjigje, ndersa ti Homer po përpiqesh të bësh pyetje, por ti po e bën këtë ;
Po përpiqesh të marrësh pagën (rrogën), pa punuar.
Nëse do të kthesh përgjigje ti, ose të tjerët atëherë keni mundësi të bëni pyetje.
1. Unë jam Zoti, Hyji yt, tjetër Zot mos të keshë dhe mos të adhurosh pos meje!
nese me lejon te bej nje pyetje toni77
sa e zbatoni ju te krishteret kete verset?para se te pergjigjesh ,sigurisht nese deshiron te pergjigjesh ,me trego dhe çfare kuptimi ka fjala adhurim per ju?
Flm per vleresimin e talentit tim.
Me thuaj kur i ika pyetjes???
A nuk the vete se kisha dhene nje pergjigje "katastrofike", pra ta pata dhene nje pergjigje....
Ku eshte pergjigja jote???
Kuptoj se nuk ju pelqejne rregullat....e pra rregullat jane njesoj per te gjithe....
Nese ti mendon se pergjigja ime nuk kenaq pyetjen tende, riformulole dhe une te pergjigjem......A e bere ti kete???
Bashkohuni te tere bashke po deshet, une jam ketu........
Nje pyetje, nje pergjigje.....
Pyetja eshte:A ka ndonje ajet ku illustrohet kronologjia e krijimit te universit, po apo jo??
E ke rradhen ti te pergjigjesh.....( apo s'ke pergjigje?)
P.S. Une nuk po bej komente mbi personin tend.....pra sipas rregullave, edhe ti duhet te permbahesh....
Po unë nuk thash që nuk më dhe përgjigjen "e parë", por ti nuk më dhe "të dytën" , pasiqë unë tu përgjigjja në pyetjen tënde duke sjell shumë ajete Kur'anore jo vetëm një.
Pyetja jote parashtrohet kështu a ka ndonjë "AJET" ... ?!
Dhe unë solla ajetet, dhe janë më tepër se logjike, problemi është se nuk ke zgjuarsinë dhe njohurinë e nevojshme që nevoitet për t'iu përgjigjur pyetjes sime.
Me Rrespekt : ILMGAP
I Nderuar : CURRIELI,
Realisht dhe shumë Sinqerisht do të doja të dija cila është pyetja që dëshiron të parashtrosh ... ?!
Shprehja “Vahj” e gjuhës arabe ka disa kuptime. Në disa raste ka kuptimin: frymëzim me anën e të cilit njeriu frymëzohet për ndonjë punë ose për ndonjë veprim. Mund të ketë edhe kuptimin: ngacmim, kur njeriu nga ndonjë faktor i jashtëm ngacmohet në zemër. Në disa raste përdoret edhe në kuptimin e instiktit, siç është fjala për bletën ose diçka tjetër.Kurse te udhtimi ne shtate qieje duhet skjaru fjalen arabe VAHJIT cfar kuptimesh ka dhe shumecka del e kjarte!!
Ndryshuar për herë të fundit nga ILMGAP : 06-08-2009 më 05:17
Krijoni Kontakt