-
Zoti i di te gjitha
targat KS
pershendetje te gjithve me thuani ju lutem si ka muundesi qe i themi vetit shtet e nuk jemi askund me disa gjera une si shofer kamioni merzin me te madhe e kam kur me bjen rruga per Gjilan nga kryqezimi i vitis (Kllokot) e deri ne gjilan dhe nga Gjilani deri ne graqanic une nuk mund te them qe jam ne Kosov.A din dikush te me thot pse ka shum tabela te kerreve me UR,GL,kam pa edhe PZ ku jetoin keta njerez besomni iku nga rruga nje jugo sepse skam prek frenat e kamionit desha ta shtyp me kamion sepse e zuna ne pozit te till por ai iku ne kanal.shpetoi veten dhe mua por pse keto makina ecin ne kete zon lirshem
Per me shume vizito:http://www.mpb-ks.org
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YlliRiaN : 02-08-2009 mė 07:44
Zoti i di te gjitha
-
-
Nė cdo qytet ku banon popullata sėrbe ke mbi 60% tė makinave qė ende janė me tabela tė kohės sė vjetėr , do tė thot ata i japin makinės , pa sigurim/kontroll teknike/pagese pėr rrug.
Nuk ėshtė e thėnė vetėm ka Gjilani , ke edhe nė Prishtin qė dalin dhe i japin makines me PR/GL apo apo. Duhet me shum pun nga policia dhe njė ligj pėr tė gjith qė nėqoftse njėher tė kap me makine nė rrug me GL apo PR atėher tė kaloj njė gjob e madhe dhe tė tjerėt ta kuptojn se tani mė jan nė Kosovė.
Por derisa Policia nuk i ndalon as pėr njė kontroll tė vetme a kan apo skan patent tė shoferit atėher mos u anko se ka tė kalojsh po edhe nė Mitrovic apo cila an ka serb ke me targa tė vjetera sėrbe.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt