Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221

Bashkohen Microsoft Dhe Yahoo, Për Të Rivalizuar Me Google!

Kompanitë amerikane Microsoft dhe Yahoo njoftuan se kanë rënë dakord për partneritet në fushën e makinave të kërkimit në internet dhe reklamimit, marrëveshje kjo e cila do të duhej të dobësojë pozitën dominuese të Google, si makina më e madhe e kërkimit në Internet, si dhe grumbulluesi më i madh i reklamave online.

Në maj të vitit të kaluar kompania Microsoft u tërhoq nga një ofertë për përvetësimin e faqes së Yahoo e cila kishte vlerë 47,5 miliardë dollarë, sepse menaxhmenti i saj e konsideronte si ofertë të ulët, dhe oferta më pas u refuzua. As oferta pasuese nuk është pranuar, dhe marrëveshja i referohet vetëm blerjen e makinës së kërkimit.

Numri një në botë në fushën e kërkimit të internetit, kompania Google, posedon me 67 për qind të tregut.

Sipas hulumtimit të tregut të bërë nga agjencia comScore, Yahoo është në vendin e dytë, me një shumë më të vogël të pjesëmarrjes në treg me vetëm tetë për qind. Microsoft mbulon tre për qind të tregut. / foto: telegraph.co.uk / 30 korrik 2009
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    5
    Edhe 100 tjerat të bashkohen me to Google mbetet Google

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga rrjeta Lexo Postimin
    Edhe 100 tjerat të bashkohen me to Google mbetet Google
    Ashtu thua ti por gjithcka ka fund. Google s'ka qene gjithmone lideri. Ashtu si kane rene ne te shkuaren ashtu do bjeri dhe Google.

Sa per dijeni, perqindja e Bing vazhdon e rritet ndersa Google ulet.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Bashkim qe do te deshtoje.

Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Fans tipik i Google. Thote qe do deshtoje por nuk di te japi argument pse.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga Glend Lexo Postimin
    Fans tipik i Google. Thote qe do deshtoje por nuk di te japi argument pse.
    googli erdhi shume me vone se yahoo dhe adhe ma shume me vone se mikrosoft dhe i ka kaluar me milje, mikrosoft te ben te paguash per ate qe google ta jep falas dhe me te mire

shpejtesia e internet explorerit nuk afrohem me ato qe perdorin Linux software, e vetmja arsye qe perdoret akoma E a se ato kan kontrata ne qeveri

yahoo ??? pse akoma ka njerez qe e perdorin lol

une jam fans i atyne qe me japin cilesin ma te mire

Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    googli erdhi shume me vone se yahoo dhe adhe ma shume me vone se mikrosoft dhe i ka kaluar me milje, mikrosoft te ben te paguash per ate qe google ta jep falas dhe me te mire
    Yahoo u krijua ne 1994, Google ne 1997... ndersa Bing ka vetem disa muaj. Ndryshe nga c'fare ti mendon, Bing nuk eshte MSN Search (krijuar ne 1998, me vone se Google), por eshte nje version shume here me i avancuar.

shpejtesia e internet explorerit nuk afrohem me ato qe perdorin Linux software, e vetmja arsye qe perdoret akoma E a se ato kan kontrata ne qeveri
    Me fal por nuk ka Internet Explorer ne Linux. IE8 eshte shume normal. Ndersa Firefox dhe browserat e tjerea jane testuar dhe jane me te shpejte ne Windows sesa ne Linux. Shko kontrollo cik se paske nevoje.

IE nuk perdoret se ka kontrata ne qever, o shoku c'fare felt mor. IE perdoret se eshte browseri kryesor i Windows.

Megjithate kush budalla do gjykonte motorin e kerkimit Bing me ane te browserit IE? Pa pike lidhje ose llogjike.

yahoo ??? pse akoma ka njerez qe e perdorin lol
    Rreth 20% e botes e perdor, ndersa Bing rreth 7%. Te dy vene afersith 30% dhe kane qene ne rritje. Sa keq qe nje njeri kaq i njohur me kush ka cilesi me te mire s'di as keto gjerat elementare.

une jam fans i atyne qe me japin cilesin ma te mire
    AHAHAHAHAHAHAH!!!!

Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Perzi hajdar aga se ner mend me harxhu kome me ty nuk kam
    hajde biem dakord qe nuk biem dakurd dhe te presim rrezultatet e ketij bashkimi

ps nuk thash se ka IE ne linux

good bye

Citim Postuar më parë nga Glend Lexo Postimin
    Yahoo u krijua ne 1994, Google ne 1997... ndersa Bing ka vetem disa muaj. Ndryshe nga c'fare ti mendon, Bing nuk eshte MSN Search (krijuar ne 1998, me vone se Google), por eshte nje version shume here me i avancuar.
    Glend, cfare kualifikime keni ne fushen e informatikes?!

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356

Tek kjo Foto
    At fushen me ngjyre te Kalter,a e shihni?
    Ajo esht FORUMI SHQIPTAR (me shume se te gjithe)

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •