Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Dardajan dhe La Fenice,

Me duket se ju po ngaterroni shume gjera. Une nuk kam nxjerre asnje ceshtje, as me emra as me mbiemra, per arsyen e thjeshte se une nuk di dhe nuk kam degjuar asnje ceshtje te tille. Une jam shkrimtare dhe me pelqen te fantazoj. Gjykatese jam me raste, sepse ne Gjykaten e Apelit nuk kemi shume pune, vetem kur na apelojne.

Kohen e lire e kaloj duke shkruar romane, tregime dhe novela, me c'raste dhe poezi. Madje mbreme pasi ika, shkrova dhe kete poezi (shpresoj t'ju pelqeje) :

Bina, Albina jone e dashur e bukur si pranvera
    Mos ki frike te dalesh kur te trokase dera,
    Sepse hirin tend nuk e ka askush ne bote
    me behesh se je si nje trendafil ne gote.

Por nuk mendoj se do te botoj gje se shpejti. Pres te piqem intelektualisht dhe artistikisht dhe pastaj do hidhem ne sulm. Mendoj se kam per te bere shume buje. Nje shoqe e imja qe banon ne USA, me ka thene se shkrimet e tua nuk gjenden as ne Amerike. Por ende nuk jam e kenaqur. Sepse dua te me thote qe e meritoj dhe tregun europian. Pse, vetem Ben Blushi te botohet ne Europe ? Apo pse ai eshte mashkull dhe une femer ? Bote diskriminuese, ja c'eshte bota.

Apollonia,
    Doraci eshte shume fjale e bukur shqipe. Kam thurur dhe nje poezi per doracin, ja ajo :

Dorac, ti gjithmone rri nen hije skutave te nates,
    Duke ngrene te paziera fasulet e ngrata te plakes,
    Por nuk eshte mire ta fitosh jeten tende si dorac,
    Sepse heret apo vone do te ngelesh tullac.

Nuk mendoj se do ta botoj kete poezine e fundit, eshte e papjekur estetikisht. Vargut te katert i mungojne dy rrokje por jam munduar t'ia mbuloj me ritmin e pershpejtuar. Besoj do te me mirekuptoni.

Ju pershendes, bashke me Pinkun, shoqen time te matures. Une e njoh por ajo s'me njeh. E njoh sepse ka qene me e bukura e shkolles, kurse une kam qene me e zgjuara. Mirepo bukuria bie me shume ne sy, mendoj une.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Merru me basketboll cdo dite.. do shohesh rezultatet pas 2 apo 3 vjetesh.

Basketboll non stop cdo pasdite!

kam filluar qe sot me basketboll...por edhe nese nuk vite ne ato rezultate pas 2-3 vjetesh, ateher do te kesha rezultate ne shendet...

thnx a lot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Kush jane shtrigat me ? Une dhe pinku, u na marēi te ligat

Mire me motra , mos e vri mendjen se 1.80 do behesh kur te vesh 17 vjeēe. Me mire keshtu?

tani dhe me caktoni lartesin se sa do ritem... mos jesh zot ti??

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Bina55 Lexo Postimin
    ndoshat ke te drejt ndoshta nuk do te zgjatem me edhe nese gjith mundohen, por edhe ti kush e di se sa te mundohet populli te te mesojne ty prap mendjen shum me bosh se un do ta kesh dhe e ke... dhe leri anesh ofendimet...

un kerkova ndihme nese sdi ndonje keshill tamam ateher mos kometo hic me mire, se jane pa vend komentet...
    Bina , sinqerisht une nuk pashe ndonje ofendim te fjalet e Pinkut. Te verteten ka thene. Edhe une c'u zgjata deri 15 vjece, pastaj no more lol. Kam qene dhe tip qe merresha me sporte, si volejboll. Duhet te ishe marre qe ne moshe me te heret me sport. Ti provoje njehere me sport, por mos prit te zgjatesh me shume se 2-3 cm. Per djemte eshte ndryshe. Mendimi im ky.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ndoshat ke te drejt ndoshta nuk do te zgjatem me edhe nese gjith mundohen, por edhe ti kush e di se sa te mundohet populli te te mesojne ty prap mendjen shum me bosh se un do ta kesh dhe e ke... dhe leri anesh ofendimet...

un kerkova ndihme nese sdi ndonje keshill tamam ateher mos kometo hic me mire, se jane pa vend komentet...
    kush te ofendoi ty mi ? epo kjo pike e zeze.

do te te genjej une ty tani? po do zgjatesh, luj basketball, ose kerce me litar. Njerezit jane me te predispozuar sot te degjojne ate qe duan te degjojne dhe u behet qefi. Kshu jane me happy. Ok u tha u be. Do zgjatesh. Lol

faktikisht une te thashe te verteten dhe ska pse ta marresh me kaq ofendime ti, ti shiko ato qe te bejne qefin kot.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    O Bina qe paske dale nga binaret, po ke genjen ti moj xhan se shkolle ne 31 korrik per moshen tende nuk di te kete. Apo shkon ne summer school ti?

P.S. Mos genje kaq shume dhe do fillosh te zgjatesh. Gud Lak.

jo aspak nuk po genjej....dhe jo nuk jam ne summer school kam plan for the next summer...por kam shkolle edhe gjat ketij pushimi...jam e zgjedhur nga profesoret si nxensja me e mire e gjenerates dhe po jam ne shkolle edhe pse eshte 31 korrik...ditet dhe mujat skan asnje lidhje..koha nuk egziston nese nuk e shfryteson per dicka

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    kam filluar qe sot me basketboll...por edhe nese nuk vite ne ato rezultate pas 2-3 vjetesh, ateher do te kesha rezultate ne shendet...

thnx a lot
    Bravo, vazhdo luaj perdite, mban edhe trupin ne forme kshu, jo te behesh gjith celulit.

Ka femra te gjatesise tende qe ta heqin petllen kur kalojne rruges, sepse kan nje trup te mbledhur mire edhe shum te bukur, packa se e shkurter.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    kush te ofendoi ty mi ? epo kjo pike e zeze.

do te te genjej une ty tani? po do zgjatesh, luj basketball, ose kerce me litar. Njerezit jane me te predispozuar sot te degjojne ate qe duan te degjojne dhe u behet qefi. Kshu jane me happy. Ok u tha u be. Do zgjatesh. Lol

faktikisht une te thashe te verteten dhe ska pse ta marresh me kaq ofendime ti, ti shiko ato qe te bejne qefin kot.

oj pink nuk kam nevoj te me thush se do zgjatesh, as nuk dua te ma besh qefin...
    nuk kerkova qe askush te ma bej qefin por as edhe per ofendime....
    kerkova keshill...kjo e jotja nuk ngjau aspak ne keshill...
    dhe as nuk eshte per LOL(per te qeshur)

mbaroj FUND

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Guess what ? Nuk zgjatesh me. Aq ngele. Te pelqen apo ste pelqen..
    Pinko, je gjigande, seriozisht qe ja kam plas te qeshmes tani!
    Sapo isha beri gati ti jepja nje pergjigje te tille, kur te lexova..
    Mgjs une pata ca ide pak me t'komplikume per mendjet e disave ketu (lol)

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    tani dhe me caktoni lartesin se sa do ritem... mos jesh zot ti??
    Ishte batute goce, enderro te vesh 1.55 dhe gjate kohes qe zgjatesh, shfrytezoje per tu pjekur nga mendja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 02-08-2009 mė 12:52
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •