Close
Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 241
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o mark po pse sthu keka ba bos prej grus
    hallall i qofte
    mandej une po te tham ndjeku shume emisionet me njerezit e pasur
    tek rtl eshte nje emision cdo te diele me jeten e supermiliarderve
    heren e fundit ishte nje serb qe thuhej se ishte nder me te pasurit
    zipfer apo zepfer e kishte emrin
    kete mujen se kam ndi nej her
    GJITHSESI UROJI SUKSESE TE METEJSHME NGA ANA IME
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    Parat e tij po pushojn ne amerik ???
    edhe ky ja paska ba si une...parat e mija ne vend te rrin ne Ks me rehat jan ne Bruksel...bash me vje inat ...ketu skam taksa atje mi hjekun 20% nga kamata vjetore ........

nuk kemi ende shtet per ne, shtet tona jan piuna te fuqive te medha..
    edhe une jam shqiptare Model por per kend ?

nuk ka thene PUSHOJN,por PUSHTOJN,nuk po dishe me lexu ..tjeter qka eshte me pushu e tjeter me PUSHTU.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    O Shqipe Une thashe se i Ka miqet miljarder, ai ka pase shume pasuri para se te martohej Djali i Axhes ka punuar per te ne pallatet qe i ka ne 42 ST NYC, mbase nu ke degjuar per te e ke degjuar per nje Serb lexo ketu per Sahit Muja http://www.google.com/search?hl=en&s...&aq=f&oq=&aqi=. ka shune miljardere ne bote qe nuke dalin te shesin mend e te tregojne se cka posedojne. Ai eshte nder ata qe kurre nu thote sa kame. Miqet e tije kane trefishuar pasurine pasi jane lidhur me Sahit Muja, ai u garantoj disa kontrata te medha ne Kine, Indi, Turqi shtete Arabe, Ai ishte i pasur ne Turqi. Une jame krenare qe nje shqiptare si ai Arriti kaq shume. Ju pershendes e uroj suksese ne Jete Mark Pietri NY, USA.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2009
    Postime
    102
    Pershendtje,jam cuni i sahitit,kush mbo rep ka 2000 euro

Citim Postuar mė parė nga Mark NYC Lexo Postimin
    Une e di shume mire qe familja Kineze e alibabes mori para nga Sahit Muja pronari i kesaj kompanie ka deklaruar ne CNN nje gje te tille. Aty e kame pare intervisten. Hiset e kesaje kompanie jane shitur nr publikun boterore dhe prape ai ka hise ne kompany, ka hise ne Google, Yahoo, dhe ne kompani tjera. Ai ka pallate biznese ne Amerike e Shume vende tjera. Eshte shume interesante qe ti mundohesh te hedhesh balte po te ishe Shqiptare i Vertete e rregjistro Emrin tend te Vertete. si une. Une nuk e kame gje Sahit Mujen as qe punoj ose paguhem nga ai. Por sinqerisht me erdhe inate qe ti je kaqe i pafytyre. Ti nuk dukesh njeri qe mundohesh te ndihmosh Shqiptaret ti je nga ata qe ne zemer kane vetem INATE, Urrejtje, ti ndoshta po lane ndonje makine ne Angli kete nivel dukesh qe Ke, Me trego kush je cfare punon atje .
    1- U regjistrove mbasi u hap kjo teme dhe ato 10 shkrime qe ke i ke bere vetem ne kete teme.

2- Te kesh stocks ne kompani te ndryshme, eshte krejt ndryshe nga "Ai e themeloi kompanine dhe i vuri emrin e te atit".

3- Sic te thashe me pare, i kam lexuar ato mediat boterore te tuat zoteri, dhe shumica e atyre shkrimeve jane shkrime te vete Z.Muja rreth biznesit te tij neper websites shitjesh apo blogs.

4- Fakti qe une nuk duroj dot shpifje nuk do te thote qe une nuk jam shqiptare, apo kam urrejtje ndaj ketij biznesmeni apo ndonje tjetri, sepse as nuk fus dhe as nxjerr gje nga xhepi.

5- Ti zoteri ke 30 vjet ne Amerike dhe nuk e di se nga bie "Windy City", por e cove ne Angli?!

6- Faleminderit per komplimentin e larjes se makinave ne Angli, por me mire te besh dicka te tille se sa t'i puthesh menderen dikujt se eshte shqiptar dhe te merr ne pune.

7- Meqe qenke mosha e babait tim, po te bej nje nder dhe po e mbyll ketu kete postim sepse mund te vazhdoja dhe nja dy faqe te tjera dhe ta beja fare te qarte se cfare pune bej une dhe nese laj makina ne Angli apo jo.

Gjithe te mirat!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    1- U regjistrove mbasi u hap kjo teme dhe ato 10 shkrime qe ke i ke bere vetem ne kete teme.

2- Te kesh stocks ne kompani te ndryshme, eshte krejt ndryshe nga "Ai e themeloi kompanine dhe i vuri emrin e te atit".

3- Sic te thashe me pare, i kam lexuar ato mediat boterore te tuat zoteri, dhe shumica e atyre shkrimeve jane shkrime te vete Z.Muja rreth biznesit te tij neper websites shitjesh apo blogs.

4- Fakti qe une nuk duroj dot shpifje nuk do te thote qe une nuk jam shqiptare, apo kam urrejtje ndaj ketij biznesmeni apo ndonje tjetri, sepse as nuk fus dhe as nxjerr gje nga xhepi.

5- Ti zoteri ke 30 vjet ne Amerike dhe nuk e di se nga bie "Windy City", por e cove ne Angli?!

6- Faleminderit per komplimentin e larjes se makinave ne Angli, por me mire te besh dicka te tille se sa t'i puthesh menderen dikujt se eshte shqiptar dhe te merr ne pune.

7- Meqe qenke mosha e babait tim, po te bej nje nder dhe po e mbyll ketu kete postim sepse mund te vazhdoja dhe nja dy faqe te tjera dhe ta beja fare te qarte se cfare pune bej une dhe nese laj makina ne Angli apo jo.

Gjithe te mirat!
    Djaloc i mire qe diten e pare qe ke filluar te shkruash ja fillove duke thene se Zn Muja flete si gangster. Kijo eshte ofensive. Ti vete the se kurre nuk ke degjuar per te!! ku e dite se eshte gangster???
    Une kame pare intervisten e Kinezit ne CNN dhe ai tha se kur ka qene ne kaliforni nisi kete biznes dhe parate i mori nga Albanian biznesmen Sahit Muja. une nuk kame asnje arsye te genjej. vete kinezi tha se Zn Muja ka hise ne kompani. ai e financoi fillimin e saje per emrin une ashtu kam degjuar nga Pal Pietri djali i axhes qe ka punuar ne pallatet e Zn Muja ne 42 st keto palate kane vlere 3 miljarde dollare i ka pergjysem me familjen e gruas.
    Une kame ne shtepi gazeten WSJ me artikul per Zn Muja Albanian miljardere, Gjithashtu ne internet jane botime te ndryshme per te. dhe jo nga ai per vete. ai boton artikuj ne Examiner NY si expert biznesi.
    Ti thua si duron shpifjet une nuk shpifa asgje.une si Shqiptare jame munduar te tregoj me sinqeritet cka di dhe per kete qe theme beje be ne nderin e familjes.
    po kame 30 vjete ne US . Me fale mua duk se shkruanit nga Anglia nuk i kisha shikuar informacionet tua mbase nuk kishe emrin tend aty. Familja ime ka 500 oxhaqe, familje ne amerike dhe kam te afermit e mi ne qytetin ku jetoni ju.
    Sahit Muja eshte djaloc 38-39 vjecare une as nuk kame nevoje per te fare, as qe punoj per te. Familja jone ka dhjetra pallate ne Bronx NY. Une mor djale nuk i puthi prapanicen kujet. ti bene gabim te madhe qe thua ashtu. une jame nga familja e Kelmendit barutin ne e kemi fabrikue e mbajte Shqiperin ne luftra. Ti ndoshta nuk e dine por ne NY ka shume Shqiptare te zotet e te pasur. Ti patjeter njeh dike qe eshte njeri i mire. Dhe nje dite dikush e akuzon per gangster, Cdo te beje??? patjeter do te mundoheshe te thuash te verteten. Une kete u mundova ta beje ngase ne e njohim kete Shqiptar te ndershem. Une nuk e kame gje Zn Muja as qe i puth te mbramen kujt. Ju uroj shendet po deshe takohem une shpesh vij ne qytetin tend. Nje porosi si djalit e i kame 5 . mos i perbuz shqiptaret se te dele problem i madhe. Zoti te dhashte si e ke zemren te uroj fate e lumturi familjare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

hej mark
    Une s'para e kam qef kete duden po mire ta beri kete kerkove kete gjete
    nuk i mora vesh te mirat qe ka pare shqiperija nga ky tropojani

Sa di une ai ka bere per Shqiperine e Shqiptaret shume. ai ndihmoj luften e kosoves ti mund te lexosh nga media serbe pushka e gjetur te Adem jashari ishte dhurate nga Sahit Muja ne tropoje Vete ai me vellezer ishin ata te pret te furrnizonin UCK me Armatim. Ai dha shume para tek senatoret e kongresmenet amerikane per Kosoven. Ai solli Bushin ne Shqiperi, Shume shqiptare jane punsuar nga Sahit Muja ne Amerike, edhe nga familja ime, Ai po publikon artikuj ne medjat Amerikane pe Shqiperine, kerko dhe i lexon ato. Ai tani po investon ne Shqiperi ne Minerale dhe kompania e tije Bytyci eshte ne tregun botror. Ai po puneson njerz ne Kosove E Shqiperi. Keto e di mire se i ka bere. Por te dishe mire se Gjithkush punon per vete e familjen. Ti cka ke bere per Shqiptaret? une Cfare kame bere? Une sigurishte shume pake kame ndihmuar veten e familjen. Ju pershendes e uroj te Gjithe te mirat. Mark Pietri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-08-2009
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    o mark po pse sthu keka ba bos prej grus
    hallall i qofte
    mandej une po te tham ndjeku shume emisionet me njerezit e pasur
    tek rtl eshte nje emision cdo te diele me jeten e supermiliarderve
    heren e fundit ishte nje serb qe thuhej se ishte nder me te pasurit
    zipfer apo zepfer e kishte emrin
    kete mujen se kam ndi nej her
    GJITHSESI UROJI SUKSESE TE METEJSHME NGA ANA IME
    O Shqipe Une thashe se i Ka miqet miljarder, ai ka pase shume pasuri para se te martohej Djali i Axhes ka punuar per te ne pallatet qe i ka ne 42 ST NYC, mbase nu ke degjuar per te e ke degjuar per nje Serb lexo ketu per Sahit Muja http://www.google.com/search?hl=en&s...&aq=f&oq=&aqi=. ka shune miljardere ne bote qe nuke dalin te shesin mend e te tregojne se cka posedojne. Ai eshte nder ata qe kurre nu thote sa kame. Miqet e tije kane trefishuar pasurine pasi jane lidhur me Sahit Muja, ai u garantoj disa kontrata te medha ne Kine, Indi, Turqi shtete Arabe, Ai ishte i pasur ne Turqi. Une jame krenare qe nje shqiptare si ai Arriti kaq shume. Ju pershendes e uroj suksese ne Jete Mark Pietri NY, USA.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Hey Mark .. ti e njeh personalisht Sahitin?
    lol

si perfundim a ka bilionere te tjere Shqiptare apo vetem ky ? Po ai Bexheti ca esh biljoner apo miljoner ?

thnx in advance

Citim Postuar mė parė nga Mark NYC Lexo Postimin
    Djaloc i mire qe diten e pare qe ke filluar te shkruash ja fillove duke thene se Zn Muja flete si gangster. Kijo eshte ofensive. Ti vete the se kurre nuk ke degjuar per te!! ku e dite se eshte gangster???
    Une kame pare intervisten e Kinezit ne CNN dhe ai tha se kur ka qene ne kaliforni nisi kete biznes dhe parate i mori nga Albanian biznesmen Sahit Muja. une nuk kame asnje arsye te genjej. vete kinezi tha se Zn Muja ka hise ne kompani. ai e financoi fillimin e saje per emrin une ashtu kam degjuar nga Pal Pietri djali i axhes qe ka punuar ne pallatet e Zn Muja ne 42 st keto palate kane vlere 3 miljarde dollare i ka pergjysem me familjen e gruas.
    Une kame ne shtepi gazeten WSJ me artikul per Zn Muja Albanian miljardere, Gjithashtu ne internet jane botime te ndryshme per te. dhe jo nga ai per vete. ai boton artikuj ne Examiner NY si expert biznesi.
    Ti thua si duron shpifjet une nuk shpifa asgje.une si Shqiptare jame munduar te tregoj me sinqeritet cka di dhe per kete qe theme beje be ne nderin e familjes.
    po kame 30 vjete ne US . Me fale mua duk se shkruanit nga Anglia nuk i kisha shikuar informacionet tua mbase nuk kishe emrin tend aty. Familja ime ka 500 oxhaqe, familje ne amerike dhe kam te afermit e mi ne qytetin ku jetoni ju.
    Sahit Muja eshte djaloc 38-39 vjecare une as nuk kame nevoje per te fare, as qe punoj per te. Familja jone ka dhjetra pallate ne Bronx NY. Une mor djale nuk i puthi prapanicen kujet. ti bene gabim te madhe qe thua ashtu. une jame nga familja e Kelmendit barutin ne e kemi fabrikue e mbajte Shqiperin ne luftra. Ti ndoshta nuk e dine por ne NY ka shume Shqiptare te zotet e te pasur. Ti patjeter njeh dike qe eshte njeri i mire. Dhe nje dite dikush e akuzon per gangster, Cdo te beje??? patjeter do te mundoheshe te thuash te verteten. Une kete u mundova ta beje ngase ne e njohim kete Shqiptar te ndershem. Une nuk e kame gje Zn Muja as qe i puth te mbramen kujt. Ju uroj shendet po deshe takohem une shpesh vij ne qytetin tend. Nje porosi si djalit e i kame 5 . mos i perbuz shqiptaret se te dele problem i madhe. Zoti te dhashte si e ke zemren te uroj fate e lumturi familjare.
    1- Na bej nje nder te gjitheve dhe ver syzet.

2- Ku kam thene une qe Z.Muja flet si gangster apo eshte gangster? Ma trego pak te lutem ne ato qe kam shkruar ne kete teme.

3- Ti pasurine tende e pac me shendet, edhe pse per 30 vjet ne NY dhe me 5 cuna qenke shume i varfer ne krahasim me shoket e tu.

4- Jam femer dhe jo mashkull.

5- Te urdherosh ti dhe 5 cunat e tu ne Chicago, dhe ku te duash e si te duash, mqs qenkeni kaq te forte dhe e matni fuqine me nje femer ne nje forum virtual. Thjesht nje keshille Mark Pietri, mos u bej gangster neper faqe interneti se nuk e di me ke ke te besh ne anen tjeter te ekranit. Cunat e tu mund te jene gangstera dhe te pasur, por mund edhe ta humbin te gjithe ate pasuri sa hap e mbyll syte, nqs zotrote i di mire ligjet e Amerikes kuptohet.

Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •