pse nuk mendon, apo kenaqeni me kampionate dhe kupa italie juve?
shiko , hidhja ndonje tjeri ti ....
pse e mori morati mourinjon ne milano?
edhe mancini fitoj dy kampionate me interin dhe spo bente keq
sepse endrra e tij eshte championsi dhe kete e dine te gjithe ndaj mendoj se nuk do jete deshtim sezoni por interi mos te fitoj me chelsin dhe te pretendoj per fitoren e championsit.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
endrrat e presedentit jan endrat e tij nuk na interesojn shume, ai per mendimin tim te hedhe disa lek dhe te blej yje dhe futbollist si shnajder dhe jo te prese nga qielli. nese flasim per futboll atehere kete duhet te bej presidenti yne. milito shnajder dhe tiago mota jan blerje te mira por diferencen ne chmapions e ben eksperienca.
nuk mendoj se murinjo eshte i afte me kete skuader te fitoj champions league.
iduhet ndonje ronaldo i ri si ai i vjetri
vari leshte
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
kush i ka lene ndonje gje interit ? ja lat juve kampionatin ? kush ta le kampionatin ? sidomos 4 vite rresht ? Prandaj shoku mos ja fut kot , se dime qe djeg edhe ske ca te thuash kur nje skuader fiton 4 vite rresht kampionatin . Boll e prishet temen me gjera pa kuptim , inter eshte 4 vite kapion , sic thuhet , "nuk kritikohen kampionet"(fituesit nuk dryshohen kurr) . PRandaj fitoni me par pastaj dilni ke tema juaj edhe mburruni , nese keni ndonje gje SERIOZE me inter , hajdeni ketu edhe pyesni !
Shoku nqs do te japesh nje mendim per ate qe kam shkruajtur une me mire lexoje me vemendje dhe kuptoje se per ca e kam fjalen.
Isha duke folur per champion leage jo per kampionatin italian. Dhe interi se fiton dot ate sepse interi eshte skuader qe ska karakter. Dhe na kampionat beni qef kur ska ekipe hallall ju a befte zoti nuk gjykoheni ashtu sic nuk duhet te gjykohemi dhe ne per kampionatet qe kemi fituar.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Mourinjo: Serie A mė e vėshtirė se Premier Liga
Menaxheri i Interit, Jose Mourinjo, thotė se tė garosh nė Serie A ėshtė shumė mė vėshtirė se gjithēka qė ka provuar si menaxher i Chelseat nė Angli. "Viteve tė fundit rezultatet nė Ligėn e Kampionėve kanė treguar se ekipet mė tė mira italiane nuk ishin nė nivelin e ekipeve mė tė mira angleze. Por kur vjen puna te kampionati, ekipet e vogla nė Itali janė mė tė mira se ekipet e vogla nė Angli". "ėshtė shumė mė vėshtirė nė Itali tė fitojė njė ndeshje se sa nė Angli pasi nė aspektin taktik tė lojės njerėzit nuk shqetėsohen pėr kualitetin e shout", ka thėnė mes tjerash Mourinjo.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
inter fiton ne verona dhe shkon ne kuoten e 42 pikeve. te shtunen presim sienen.
forca inter nje fillim i mbare i 2010.
vari leshte
Krijoni Kontakt