Close
Faqja 11 prej 87 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 868

Tema: FC Inter

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    hap google dhe shif per calciopoli se nuk hiqen piket per nje ankese o puro mos bej si i pafajshem tani.

ate qe milan dhe juventus kan bere une habitem si i pranojn perseri ne futboll dhe cfare imazhi qe kan len keto dy skuadra ne opionionin publik.

por perderisa pepinove ju pelqente kjo gje e rikthyen perseri dhe kush eshte armiku??? INTER. 4 kampionate rrjesht qe mund te behen edhe 5 me pak sforco dhe pa ibren.

kan fillu mediat ne itali perse nuk fusin del pordhen per juven dhe kjo eshte ne avantazh te interisteve qe ata duan te fusin nje plakaruq me lujt....

ishalla luan se ikim marrim titullin perseri ne.

forca INTERNACIONALE
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    hap google dhe shif per calciopoli se nuk hiqen piket per nje ankese o puro mos bej si i pafajshem tani.

ate qe milan dhe juventus kan bere une habitem si i pranojn perseri ne futboll dhe cfare imazhi qe kan len keto dy skuadra ne opionionin publik.

por perderisa pepinove ju pelqente kjo gje e rikthyen perseri dhe kush eshte armiku??? INTER. 4 kampionate rrjesht qe mund te behen edhe 5 me pak sforco dhe pa ibren.

kan fillu mediat ne itali perse nuk fusin del pordhen per juven dhe kjo eshte ne avantazh te interisteve qe ata duan te fusin nje plakaruq me lujt....

ishalla luan se ikim marrim titullin perseri ne.

forca INTERNACIONALE
    nuk kam nevoje per google se kam dy libra n'shpi me te gjitha pergjimet telefonike te calciopolit. plus qe kam lexu gazetat ē'do dite ne ate kohe. ti nga turqia nuk je me i dokumentum se une. ti the edhe qe ka nderhy kryeministri, kur ne fakt berlusconi ka qene ne opozite.
    milan u denu se nuk e beri ankimin ne menyren e duhur por telefonoi shefit te arbitrave.
    po te vidhte ndeshjet milan nuk do fitonte nje kampionat ne 10 vjet ne itali, ne te njejten kohe kur ne kompeticionet nderkombtare, ku luhej futboll i paster, fitonte 2champions, 2 superkupa europe e nje intercontinentale. (pa numru finalet e humbura)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Une jam i cmendur per Milanin por Interi kte vit ka vertet ekip dhe po sfitoj dhe kte vit Champions me mire te mare pjese vetem ne Serie A dhe Kupe Italie pastaj

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    nuk kam nevoje per google se kam dy libra n'shpi me te gjitha pergjimet telefonike te calciopolit. plus qe kam lexu gazetat ē'do dite ne ate kohe. ti nga turqia nuk je me i dokumentum se une. ti the edhe qe ka nderhy kryeministri, kur ne fakt berlusconi ka qene ne opozite.
    milan u denu se nuk e beri ankimin ne menyren e duhur por telefonoi shefit te arbitrave.
    po te vidhte ndeshjet milan nuk do fitonte nje kampionat ne 10 vjet ne itali, ne te njejten kohe kur ne kompeticionet nderkombtare, ku luhej futboll i paster, fitonte 2champions, 2 superkupa europe e nje intercontinentale. (pa numru finalet e humbura)
    milan nuk ishte ne qender te pergjimeve mesa di une por ka pasur edhe manipulime te milanit se kot nuk u denua (me mire ne heshtje ) keshtu deklaroi edhe bosi i milanit berluskoni. tani mos na bej sikur ke dosjet e ceshtjes jo libra dhe jo gazeta. une ne turqi nuk kam 100 vjet or ti djal por nje vit e gjysem.

kam qene ne tirane ne ate kohe.
    vari leshte

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    milan nuk ishte ne qender te pergjimeve mesa di une por ka pasur edhe manipulime te milanit se kot nuk u denua (me mire ne heshtje ) keshtu deklaroi edhe bosi i milanit berluskoni. tani mos na bej sikur ke dosjet e ceshtjes jo libra dhe jo gazeta. une ne turqi nuk kam 100 vjet or ti djal por nje vit e gjysem.

kam qene ne tirane ne ate kohe.
    Shiko Oliinter se i paske lexuar disa gjėra gabimisht. Milan dhe Fiorentina u penalizuan sepse nuk bėn ankimime ne FIGC po njoftuan direkte nė telefon Shefin e Albitrave, si tė marri Interi pėr njė ankes nė telefon Colinėn, kshu ka qėnė Historia. Po ashtu mė pas u gjetėn prova ku 4 albitra tė SERIA A, stėrviteshin nė komplekset e Milanit dhe Fiorentinės, u bė njė kaos total, dhe provat u mblodhėn se nuk kishte pėr trukime ndeshje po pėr ngacmime dhe "kėrcėnime" mbi shefat ekzekutiv tė albitrave.

Rilexoji tė gjitha me vėmėndje dhe do arrish tė dalėsh nė njė konkluzion tjetėr dhe pėrgjegjėsia bie mbi L. Moggi, i cili qė nga kryesia e Napolit me historin e Maradonės ku merrte paguret e kampioneve tė urinės nga shokėt deri tek Juventusi ku doli dhe "calciopoli".

P.s Shum flasin dhe pėr Interin po sa janė tė vėrteta, ku flitet se nuk dalin pėrgjimet pėr shkak se Zv. Presidenti ėshtė sipėrmarrės i TIM etj. Unė i besoj gjėrat kur i shikojė ashtu siē janė dhe jo me fjalė urbane apo gazetash, qė pėrhapin lajme pėr tė shitur gazetėn.

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Shiko Oliinter se i paske lexuar disa gjėra gabimisht. Milan dhe Fiorentina u penalizuan sepse nuk bėn ankimime ne FIGC po njoftuan direkte nė telefon Shefin e Albitrave, si tė marri Interi pėr njė ankes nė telefon Colinėn, kshu ka qėnė Historia. Po ashtu mė pas u gjetėn prova ku 4 albitra tė SERIA A, stėrviteshin nė komplekset e Milanit dhe Fiorentinės, u bė njė kaos total, dhe provat u mblodhėn se nuk kishte pėr trukime ndeshje po pėr ngacmime dhe "kėrcėnime" mbi shefat ekzekutiv tė albitrave.

Rilexoji tė gjitha me vėmėndje dhe do arrish tė dalėsh nė njė konkluzion tjetėr dhe pėrgjegjėsia bie mbi L. Moggi, i cili qė nga kryesia e Napolit me historin e Maradonės ku merrte paguret e kampioneve tė urinės nga shokėt deri tek Juventusi ku doli dhe "calciopoli".

P.s Shum flasin dhe pėr Interin po sa janė tė vėrteta, ku flitet se nuk dalin pėrgjimet pėr shkak se Zv. Presidenti ėshtė sipėrmarrės i TIM etj. Unė i besoj gjėrat kur i shikojė ashtu siē janė dhe jo me fjalė urbane apo gazetash, qė pėrhapin lajme pėr tė shitur gazetėn.
    degjo nuk mund te marresh direkt shefin e arbitrave ne tel nese nuk ke maredhenie me to apo jo?????
    keshtu qe ajo u degjua ne telefon ishte thjesht nje telefonate ankese por qe kishin aksese ne boten e referimit.

pse nuk u denua inter? pasi luan paster dhe nuk eshte perlyer asnjeher
    vari leshte

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    degjo nuk mund te marresh direkt shefin e arbitrave ne tel nese nuk ke maredhenie me to apo jo?????
    keshtu qe ajo u degjua ne telefon ishte thjesht nje telefonate ankese por qe kishin aksese ne boten e referimit.

inter nuk u denu se pergjimet telefonike i ka ba telecom italia. pronar i te cilit eshte tronchetti provera, qe njekohesisht eshte aksionisti nr 2 i interit.
    nuk u denu as per drekat e facchettit me njerin nga shefat e arbitrave. pse nuk u denu? se guido rossi, president i federates ishte njeri i morattit e tronchettit. fakti eshte qe e la federaten mbasi kreu misionin(i dha interit e scudetton ne tavoline ) dhe u be president i telecomit.
    interi nuk u denu as per pashaporten fallco te recobes. me rregullore duhej te denohej me humbje ne tavoline te te gjitha ndeshjeve ku recoba ka qene ne fushe ose pankine.
    mund te vazhdoj me plusvalencat fallco, fidejusionet fallco etj etj

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635

se harrova
    askush nuk thote qe milan ka vepru mire. por nuk mundesh me thane se manipuloi ndeshje.
    eshte si puna e atij qe i vjedhin shpine 4-5 here e n'vend qe me e denoncu mban nje arme ne shpi per vetmrojtje. vjen policia kontroll, i gjejne armen dhe e denojne per armembajtje pa leje. nuk mund te thush se veproi mire, por nuk mund ti vesh ne nje rang me hajdutet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 05-09-2009 mė 10:58

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    o puro me ty nuk merresh dot vesh mor vella....

te eshte ngulitur ne koke qe milani eshte i drejte dhe e mbron me mish dhe me shpirt por faktet e gjykates sportive nxorren te verteten tjeter dhe milanit ju hoqen piket.

do apo nuk do ti keshtu ndodhi.

sa per interin mund te shprehesh qe keni fakte sa te doni por aty eshte shkoni ne gjykate dhe dergoni faktet ne te kundert mos nxirrni mllef nga goja kot.!
    vari leshte

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    o puro me ty nuk merresh dot vesh mor vella....

te eshte ngulitur ne koke qe milani eshte i drejte dhe e mbron me mish dhe me shpirt por faktet e gjykates sportive nxorren te verteten tjeter dhe milanit ju hoqen piket.

do apo nuk do ti keshtu ndodhi.

sa per interin mund te shprehesh qe keni fakte sa te doni por aty eshte shkoni ne gjykate dhe dergoni faktet ne te kundert mos nxirrni mllef nga goja kot.!
    nuk them qe nuk u denu, po nuk eshte denu per manipulim ndeshje. ky eshte fakt.

dhe per interin nuk kam shpif aspak. lexoje ket nqs di italisht. nqs jo ta perkthej
    Il Gip del Tribunale di Udine, Giuseppe Lombardi ha accolto la richiesta di patteggiamento dell'attaccante uruguayano Alvaro Recoba dell'Inter e del dirigente nerazzurro Gabriele Oriali, infliggendo la pena di sei mesi di reclusione ciascuno (sostituita con una multa di 21.420 euro) per i reati di concorso in falso e ricettazione nell'ambito dell'inchiesta sulle procedure seguite per far diventare comunitari giocatori che non avevano antenati in Europa
    nga 6 muaj burg i kan denu recoben me orialin por kan pagu 21 mije euro gjobe. por drejtsia sportive nuk e denoi interin me heqjen e pikeve te te gjitha ndeshjeve ku ka marre pjese recoba, siē thote rregullorja. u denu recoba me 4 muaj pezullim ku 2 i beri ne vere kure nuk kishte ndeshje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 05-09-2009 mė 15:09

Faqja 11 prej 87 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •