A nuk ju vjen turp te flisni pas asaj ndeshje a?
A nuk ju vjen turp te flisni pas asaj ndeshje a?
nuk thashe gje per ndeshjen e mbremshme une. 4 gola nuk diskutohen.
ne ndoshta na duhet me ju marre leje per ne itali, po ne europe as vize nuk ju japin ju
se ku e ka vendin milani dihet. ne olimpin e klubeve. ju vini mbas portos, psv, steaua bukuresht, celtic e shum ekipeve te tjera qe kan fitu t'pakten nje champions gjysemshekullin e fundit.ket e thone statistikat, meqe ju pelqekan kaq shume.
Ne rradh te pare urime per fitoren e djeshme dhe pse mendoja qe do fitonte interi po mendoja se do e kishte icik te veshtire. gjithsesi milani mori ate qe meritonte nuk eshte ne nivelin e interit eshte shume dobet per shume arsye qe dihen seshte nevoja ti them.
Per sa i perket asaj qe ke shkruajtur do te thoja qe gabohesh rende sepse Juventusi nuk eshte njelloj me milanin sepse ka nje organike mjafte te mire dhe cilsore dhe Juventusi eshte nga ato skuadra qe ska pas frike kur u kthye nga seriaB dhe ti e di shume mire se cfare niveli tregoi ne ndeshjet qe luajti.
Gjithsesi fusha do e tregoj dhe te jesh i sigurt qe sdo jet kaq e lehte per interin sivjet iken ato kohe sepse Juventusi eshte rrikthyer shume fuqishem dhe eshte ajo skuadra qe te fut Friken
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
4gola per Interin...0 milano
marre prej turpit :P
Ke parė ndonjė film saga "Nightmares" mbrėmėKa organik Juvja se mohon njeri, po jeni akoma shum largė. Interi u kompletua me atė qė i mungonte prej dy dekadash "Mateus" i mesfushės, njė lojtar qė organizon, regulator dhe neutralizon aksionet e kundėrshtarit numri 10 i ri "Shnajder", e pe mjaftė mirė dje se ēfarė ndryshimi dhe bukurie kishte loja fizike e ndėrthurur me atė teknike,
Ti ore qe merr keshilla nga psikologu per gjendjen tende psikologjike e para e punes mua mos me fol me ironi sepse as me njef dhe as te njof dhe as kam deshire ta bej nje gje te tille. E dyta ai ishte thjesht nje mendim i imi dhe ne mos gaboj ne fund kam shkruajtur qe gjithcka do ta tregoj fusha . Prandaj do ishte me mire ti lexoje me me kujdes ato qe shkruaj nqs te pelqen te me kthesh pergj dhe ti kuptosh me mire
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Problemi qėndron se ai ėshtė profesioni im - Psikolog Klinike, tė kėshilloj tė vish tė vizitohesh. Pastaj se ēfarė dėshirash dhe epshesh ke ti, provo e kthehu tek kompleksi i edipit se i shfryn nervat mė mirė. Nuk e di nė e kupton ironin dhe sarkazmėn, po unė e thash me humor, ti nuk do tė kuptosh humorin kthehemi nė serioz. Nuk kam hyrė kėtu tė mbaj shpatat ngrehur dhe tė tregoj format ironike apo ato sarkazmike, po thjesht diskutojė dhe ndonjėherė i kaloj dhe nė shaka tė pranueshme jo abuzuese apo ironike siē i cilėson ti. As unė skam dėshirė tė njoh njeri, po thjesht afrimitet debati, mos degradohet e degjenerohet ne sharje dhe ofendime, ky ėshtė qėllimi.
Tė kalojm tek ēėshtja Juventus - Inter - Milan qė po diskutohej kėtu.
Po ta lexosh me vėmėndje atė qe kam shkruar unė ėshtė njė mendim personal dhe pak i prekur pėr Interin, qė deri para pak kohėsh vuante pėr lojtarin numėr 10 qė nga koha e Mateus, lunate me shkatrusa tė mirėfillt dhe jo me regulator loje, si tipi Pirlo, Alonso, Xavi, Redondo, Boba, Rui Costa, Diego etj.
Kshu qė nuk ke pse i merr gjėrat pėrpjet kur janė nė tokė. Qofshim mirė me shėndet deri ditėn kur tė pėrballeni me Interin, dhe do shikojm kush ka tė drejtė unė apo Ti.
Realisht mė shum qejf kam tė fitojė Juve sesa Inter. Do doja dhe unė tė ndodhte ashtu, po ai legeni Murinho i mori ato qė dėshironte dhe e vėshtirė tė dali duar bosh!Shpresoj qe te kem une te drejt ca te te them tjeter
Krijoni Kontakt