problemi nuk eshte se nxehem une por ne faktin qe keta milanistet kan gati nje vit qe na sulmojn pa pasur edhe shkak ndonjehere.
nese flasim per futboll atehere te flasim per futboll nese dikush flet per budallalliqe atehere duhet ti japin fund.
une mendoj se interi do ket nje prove shume te veshtire ne rusi. nese inter kalon me tej me barcen do jete nje histori tjeter nga ajo e grupeve.
per kampionatin jane edhe 6 finale per tu luajtur qe inter nese fiton ne firence shpallet kampion nese jo kampionatin e merr roma.
vari leshte
O oli, po zakonisht, kur inter humbet ose barazon ndonje ndeshje, nuk kam pare te flisni per futboll, ku te kritikoni skuadren tuaj, po shumicen e rasteve shani arbitrat dhe tregoni me gisht berlusconin e galianin, nuk kam para milanistet te tregojne gishtin perkundrejt moratit.
Tani, kjo qe keni bere dhe vazhdoni te beni ju interiset quhet te flitni per futboll apo per budallalliqe, se spo e kuptoj.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Kur fiton Interi apo humb apo barazim ju kemi juve te paret ketu te cilet vjeni dhe jepni komente,ajo ishe penallti,pozit jasht loje,keni bler lojen,interi keshtu interi ashtu.
Nuk eshte hera e pare ju qe vjeni ketu ore,valla me then te drejten me bohet palidhje te hi ketu ne kete tem se cka me pa me shum millanista dhe juventina,me i pare temat e Millanit dhe Juves nje koment nuk ju shkon dora me dhen,sepse sdini cka me than,Nese je ti Millanist sa te njoh ateher me vjen keq laj duart per kete vit per tu bere kampion harojeeeeeeeeee,se ju lam te afoheni por me e zonja dual roma se sa Millani,keshtu qe skeni me cka me u lavdru.
Forcaaaaaaaa Interrrrrrrrrrr.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
ju te ndershmit
si ka mundesi qe nuk komentoni telefonatat e morattit me shefin e arbitrave? pse nuk komentoni telefonatat qe deshmjone takimet e morattit me arbitrat qe "sillen mire"?
se deri dje na keni merzit me "scudetton e te ndershemve" e duke sha te tjeret
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 04-04-2010 mė 16:20
Dita e ndeshjes Inter-Samp 3-2
Presidenti i Interit Giacinto Facchetti i telefonon shefit te arbitrave Paolo Bergamo
9 janar 2005 ora 12:53
Facchetti: Alo Paolo, jam Facchetti
Bergamo: Mirdita Giacinto
Faccheti: Jam duke shku ne stadium, i'a thashe atyre te toneve te kene nje fare takti me Bertinin (arbitri i ndeshjes, shenim i imi), nje fare disponibiliteti. I'a thashe lojtarve, Mancinit (traineri, shenim i imi) dhe te tjereve.
Bergamo: Do te shohesh qe do te jete nje ndeshje e bukur
Facchetti: Mire
Bergamo: Vjen i predispozum (arbitri Bertini) me ba nje ndeshje te bukur
Facchetti: Po po, mire
Bergamo: Eshte nje sfide qe, do t'a shohesh, e fitojme bashke
Facchetti: Doja vetem te te thoja qe e bera (duke i'u referuar faktit qe kishte folur me skuadren per te mos mbajtur nje sjellje te gabuar me Bertinin)
Bergamo: Do te shohesh qe gjerat do te shkojne mbare. Mandej skuadra po rifillon me pase besim, me ba rezultate, ngre moralin...
http://www.tuttomercatoweb.com/juven...dnotizia=18813
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 04-04-2010 mė 16:19
ahahahahahaha e forte kjo faqe e mediasetit
vari leshte
Lere oliinter e shkret se kur ta filloj ta kuptoj do ti hyj prap kriza. I shkreti akoma mendon dhe e hedh fajin tek Berlusconi dhe Galiani.
Nejse ja dhe per ata tru peshket qe akoma e kan mendjen tek Berlusconi apo Mediaset:
http://www.corriere.it/sport/10_apri...4f02aabe.shtml
I ke mesu akoma ato dy fjale ne anglisht qe te tash? Kur ti mesosh do ta kuptosh ku mbetet ekipi i ndershem.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt