Mesoji keto dy fjale anglisht ti siper, se do te duhen: "What goes around comes around"
Se shpejti do dalin mekatet, me ekipin e ndershem.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Christian Vieri: "Hiqjani Interit scudetton 2005-2006"
Ish lojtari i Interit i ka kerkuar procurorise federale revokimin e scudettos 2005-06 qe i eshte dhene Interit ne tavoline
http://www.tuttomercatoweb.com/inter...dnotizia=16570
vierit i vjen inat se vitin qe ne fituam skudeton e cuam tek milani hahahhahahaha.
ka folur tipik si ai pleshti galiani.
mgjth mafia ne itali me berlusken ne krye e kan filluar luften kunder interit.
kan 4 vjet qe nuk shohin driten e diellit.
dhe e vetmja gje qe mund te bejn eshte me ndihmen e arbitrave te leshit qe vazhdojn te denojn interin sapo tju jepet shansi.
une ju them pirdhuni me gjith kampionat se une fitues njoh vetem interin.
ju mund te manipuloni gjithcka por ne perseri kryelarte do te jemi.
vari leshte
Roma: la Ferilli promette il bis
"Per lo scudetto mi spoglio di nuovo"
per te shikuar sabrinen me bikini ja vlen qe ta fitoj roma kampionatin hahahahahhahahahahahahahhahahaha
vari leshte
Moratti ne telefon me shefin e arbitrave Paolo Bergamo, mbas Inter-Samp 3-2 te 10 janarit 2005
Bergamo: President Moratti jam Bergamo...
Moratti: Doja t'ju merrja une per t'ju thene qe pastaj pashe edhe ket djalin (arbitrin Bertini), qe u soll shume mire gjate ndeshjes qe mund te perfundonte keq... (sampdoria kaloi ne avantazh 2-0. shenim i imi)
Bergamo: U be Inter-Sampdoria me e veshtire. Punuan mire edhe arbitrat anesore...
Moratti: Ia thashe atyre (arbitrave anesore) ne fund, shikoni, bravo ju qofte, sepse ishte dy here tashme... bravo qe i kapet, si k.... ia beni ju me i kape... Me shkelen syrin...
Bergamo: Te shohim me ba 10 ndeshje... rezultate te dobishme rresht, e.
Moratti: Mendova t'ju merrja dje ne darke sepse me vone shkova te ai djali (arbitri Bertini). Mbasi shkova te ky djali (Bertini) qe u soll shume mire, mendova pastaj qi ishte e diel dhe merr gjithmone telefonata nga ata qe jane te kenaqur ose nga ata qe nuk jane te kenaqur
I ke mesuar akoma keto dy fjalet ne anglisht ti oliinter?
"What goes around comes around"
Do dalin mekatet edhe te ketij viti me albitrat ndeshje mbas ndeshjes. Na ishte njehere kur ekipi i ndershem fitonte skudetot ne tavoline dhe me albitra![]()
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt