Close
Faqja 55 prej 87 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 868

Tema: FC Inter

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Nuk ishte pozicion jasht loje goli samuleit me aq sa pashe une
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

GJamia , shife ne i her lol .

*Kjo eshte figure(screenshot) i mar nga video me siper,dhe viza o bo me paint pranej e ke cilsin aq t mir .*

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    nuk ishte pozicion jashte loje goli i samuelit por goditja e denimit per interin ne rastin e shenimit te golit te barazimit ishte i dyshimte. dhe ishte nje goditje nga afr 30 m kur shnajder shenoi golin e barazimit.

mendimi im eshte se inter nuk meritonte asnje pike sot ne kete ndeshje dhe jo me barazim apo fitore. me vjen keq per sienen qe ka ber nje loje kaq te bukur dhe ofensive komplet e barabart me interin ne te gjitha drejtimet.

interi arriti te fitoj fal aftesive te shnajder ne goditjet standarte dhe samueli u gjet atje ne momentin e duhur ne kohen e duhur.

mgjth nuk me vjen aspak mire te fitojm ne kete menyre.

murinjo e pranoj qe nuk duhet te merrnim asnje pike sot nga kjo ndeshje. siena e meritoi fitoren.
    vari leshte

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    nuk ishte pozicion jashte loje goli i samuelit por goditja e denimit per interin ne rastin e shenimit te golit te barazimit ishte i dyshimte. dhe ishte nje goditje nga afr 30 m kur shnajder shenoi golin e barazimit.

mendimi im eshte se inter nuk meritonte asnje pike sot ne kete ndeshje dhe jo me barazim apo fitore. me vjen keq per sienen qe ka ber nje loje kaq te bukur dhe ofensive komplet e barabart me interin ne te gjitha drejtimet.

interi arriti te fitoj fal aftesive te shnajder ne goditjet standarte dhe samueli u gjet atje ne momentin e duhur ne kohen e duhur.

murinjo e pranoj qe nuk duhet te merrnim asnje pike sot nga kjo ndeshje. siena e meritoi fitoren.
    E pashe morinion sa se pranoj fitoren kur beri golin samueli mezi po e mbante ai zari qe kishte afer se ishte gati te fluturonte nga gezimi
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    nuk ishte offside
    nuk ishte pozicion jashte loje goli i samuelit por goditja e denimit per interin ne rastin e shenimit te golit te barazimit ishte i dyshimte.
    Me ne fund nje interist i ndrshem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mas ta bashin njat m golit se e kisha suprize x
    JO SEKS PARA MARTESE

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159

Inter eshte ekipi no.1 , edhe mos e shiko si tifoz meqe Inter nuk e mbyti Sienen duhet te humbiste ! Inter nuk mund te luaj si me e mira ne bote kundra ekipit te fundit ne klasifikim ! Fitoren e meritonte Inter , Siena rrangallja i ka edhe shume ato 3 gola , ti mbajne ne histori

Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    nuk ishte offside

Nuk ka Interista jo te ndershem , ata jan Milanistet ! Ju merreni me korruptime gjyqtaresh !

#############

Ajo qe nuk i bie ne sy askujt eshte se Inter tashme e ka bere ves ta kthej ndeshje ne minutat e fundit nga dizavantazh ne fitore , kjo do ndihmoj shume perball bluve .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Nuk ka Interista jo te ndershem , ata jan Milanistet ! Ju merreni me korruptime gjyqtaresh !.
    Shif se ke ngatrru lagje. Jo vetem qe nuk e ka thane sentenca, por as prokurori.
    Dhe, mbas rivelacioneve te anesorit Coppola, nuk keni goje me fole ju.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Edhe sivjet do bėheni nė kėtė mėnyrė kampion rini rehat.

Sot shikoja tek Supersport njė emision special tė golave tė sezonit tė kaluar dhe 50% e golave tė interit qė kishte fituar ndeshjet ishin nė minutat dhe sekondat e fundit, poashtu nga pozicione dhe vendime tė dyshimta.
    Sui generis

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    nuk ishte offside

nuk eshte se jam kunder interit por nuk jamdakord me lojen e interit.
    inter duhet te fitonte kete sfide me goleade por mungesat sollen gati katastrofen tek inter.

mgjth nje goditje e tille denimi u akordua edhe dy minuta me pas ku shnajder goditi jashte traverse dhe ne ate moment goditja ishte faull i paster. por kundershtaret mezi presin qe arbitri te bej qofte nje gabim te vogeldhe hidhen perpjete.

inter nuk mori 3 penallti kunder sienes dje pormori 3 pike sefati ishte me te ne fund te ndeshjes ku samuel shenoi.

kjo eshte skuadra e cmendur QE UNE JAM TIFOZ.
    vari leshte

Faqja 55 prej 87 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •