Close
Faqja 45 prej 87 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 868

Tema: FC Inter

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ai eshte nje turp per futbollin italian dhe duhet ndeshkuar dhe rende madje.Per kete duhet te jene dakord me mua edhe interistat.Ai eshte shume kastravec dhe bene xheste te shemtuara dhe mire thote Jack Watson,ai fiks ta shpif.

Oli.Nuk kemi nevoje te fryhemi por po gezojme per fitoren e merituar dhe na takon kjo

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ēar hilsi ai Bolloteli, ma shpifi lojėn. E godet tjetri me brryl nė gjoks (pa dashje) dhe ve durėt nė ftyrė gorja. Bhhhaa!
    simulim i paster ishte. por arbitri duhet te ish treguar me bujar sec u tregua.

mgjth juventus e meritoi fitoren dhe komentet qe kisha deshire ti shprehja nuk do i bej tani por pas disa javesh. tani eshte momenti qe ne interistet te ulim koken dhe te shpresojm ne vazhdimesi te rezultatit dhe kalim me tej ne champions.

forca INTER
    vari leshte

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Talking

Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    simulim i paster ishte. por arbitri duhet te ish treguar me bujar sec u tregua.

mgjth juventus e meritoi fitoren dhe komentet qe kisha deshire ti shprehja nuk do i bej tani por pas disa javesh. tani eshte momenti qe ne interistet te ulim koken dhe te shpresojm ne vazhdimesi te rezultatit dhe kalim me tej ne champions.

forca INTER
    qenke interiste me vlerasi pake te tiere te kesaj race,do patur kurajo per te thene qe juventusi ishte superior te shtunen dhe ndaj e meritoi fitoren,

e kam thene dhe po e riperseris: interi deshton ne ndeshjet vendimtare ... e ka dna kete lloj deshtimi
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ore kam marr vesh qe interi ka bler ate Militon

Me beri pershtypje cne se kishte futur ne formacion te shtunen kunder juves morinio?
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Talking

Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Ore kam marr vesh qe interi ka bler ate Militon

Me beri pershtypje cne se kishte futur ne formacion te shtunen kunder juves morinio?
    edhe un u habita, ndoshta ka qene me grripe ahahahahahaa gjithe kjo ftohme verdalle i ka bere keqe interit.

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    qenke interiste me vlerasi pake te tiere te kesaj race,do patur kurajo per te thene qe juventusi ishte superior te shtunen dhe ndaj e meritoi fitoren,

e kam thene dhe po e riperseris: interi deshton ne ndeshjet vendimtare ... e ka dna kete lloj deshtimi
    hahahahahahhaa
    toni me nje humbje nuk vendoset fati i nje skuadre
    une mendoj se inter ka shume me shume shanse se ju per titull kampion
    vari leshte

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Talking

hahahahahahhaa
    toni me nje humbje nuk vendoset fati i nje skuadre
    une mendoj se inter ka shume me shume shanse se ju per titull kampion
    normale, por humbet krenarine ...

erdhet ne torino si skuadra superiore ose si tanku i kampionatit italiane dhe u rikthyet ne milano me bisht nn shal ahhahahahaahahaahahahaha

olli pse sme dgj, behu me juven dhe leri pas keto vujtje nje here e per gjithmon

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    normale, por humbet krenarine ...

erdhet ne torino si skuadra superiore ose si tanku i kampionatit italiane dhe u rikthyet ne milano me bisht nn shal ahhahahahaahahaahahahaha

olli pse sme dgj, behu me juven dhe leri pas keto vujtje nje here e per gjithmon
    ne nje ndeshje humbja eshte e pranueshme. degjenerimi pastaj eshte ceshtje tjeter. sido qe ishte rezultati me then te drejten juve e kish frike interin dhe vazhdon akoma ta ket.

ne itali te gjithe e kan frike interin dhe kete gje e tregon edhe fakti qe jeni -5 pike. pra ne edhe na lejohet nje gabim i vogel ndersa ju duhet ti fitoni te gjitha toni.

jam interist dhe do jem i tille deri sa te luajn futboll te ndershem
    vari leshte

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    ne nje ndeshje humbja eshte e pranueshme. degjenerimi pastaj eshte ceshtje tjeter. sido qe ishte rezultati me then te drejten juve e kish frike interin dhe vazhdon akoma ta ket.

ne itali te gjithe e kan frike interin dhe kete gje e tregon edhe fakti qe jeni -5 pike. pra ne edhe na lejohet nje gabim i vogel ndersa ju duhet ti fitoni te gjitha toni.

normale qe jeni 5 pike large, por ne ndeshje te caktuara nje skuader e madhe duhet te tregoi karakterin e vete

juvja e ka bere dhe milani po ashtu, ndersa inreti eshte ende large

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    mbas asaj qe tha ish arbitri anesor, coppola, do i dorzoje moratti kampionatet fallco qe i dhuroi federata e guido rossit apo ka fytyre me i mbajt akoma?

Faqja 45 prej 87 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •