KUIZ DITURIE - FREE ACCONT RAPIDSHARE
ES-SELAMU ALEJKUM TĖ NDERUAR\A
Ky Kuiz ka pėr qėllim ngritjen e diturisė nė lėmi Shkencore dhe ate Islame inshaAll-llahu Te'ala dhe njėkohėsishtė free Accont Rapidshare.com hedije (dhurata) nga ana ime. Shpresoj tė vazhdoj Kuizi deri nė fund tė Dhjetorit tė 2009
Ju lutem, lexoni me vėmendje rregullat e Kuizit nė vijim...
Procedura e Kuizit Islam
a) Vetėm unė (Xhenneta Morina) i parashtron pyetjent e Kuizit - sipas nevojes mund tė cekė edhe njė numėr tė pėrgjigjeve tė mundshme, prej tė cilave tė tjerėt mund tė zgjedhin.
b) Pėrgjigjeja juaj mundet tė bėhet nė bazė tė numrave (tė parashtruar nė Kuiz) dhe shkronjave (tė parashtruar nė Kuiz).
c) Tė drejtė pėrgjigje, ka vetėm njė herė nė njė pyetje tė kėti Kuizi ēdo anėtarė.
ē) Me rast tė pėrgjigjes sė saktė, e autorizuara (unė, Xhenneta Morina - parashtruesja e pyetjeve tė Kuizit) theksoj se, "Pėrgjigja e filanit apo filanes ėshtė e saktė".
d) Postimet qė nuk kanė tė bėjnė me pyetjet e Kuizit, gjegjėsisht, nuk janė pėrgjigje ndaj pyetjeve, do tė kėrkoj qė ato postime tė largohen nga Moderatorėt, pa paralajmėrim dhe vetėm kėshtu mund tė ruhet permbajtja nė formė Kuizi, pėrndryshe kjo Temė-Kategori shndėrrohet nė debatim.
e) Mosrespektimi i kėtyre rregullave tė lartėpėrmendura ka si pasojė kundėrvajtjet pėrkatėse edhe nga ana ime, varėsisht nga vlerėsimi qė do tė bėj por ka mundėsi ndonjė anėtar qė i thenė rregullat e kėti Kuizi nuk do ti pranohet asnjė pėrgjigje edhe poqėse ndonjėherė e qėllon pėrgjigjen sepse do tė hynė nė sistemin e blokimeve nga ana ime nė kėtė temė prandaj KUJDES!!!
FITUESI DO TĖ KONFIRMOHET POSA TĖ PLOTSOHEN TĖ GJITHĖ NUMRAT E PUBLIKUAR TĖ KUIZIT DHE MENJĖHERĖ DO TA PUBLIKOJ KĖTU NĖ PUBLIK FREE ACCONT RAPIDSHARE.COM DHE KUSH DO TĖ JETĖ NĖ ATO MOMENTE ONLINE DO TĖ KETĖ MUNDĖSI TA SHFRYTĖZOJ ACCONT PĖR TRANSFERIME (DOWNLOAD).
Suksese tė gjithve....
Krijoni Kontakt