Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    E,keshtu e ka dashuria ,here te hidheron e here te lumturon...
    Ne dashuri dhe gruaja me e ndershme humbet trurin thone ,doja te nxirrja gjuhen ketu Pranvera ,po i paskan hequr kukllat
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar saura për postimin:

pranvera bica (23-04-2018)

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Ne dashuri dhe gruaja me e ndershme humbet trurin thone ,doja te nxirrja gjuhen ketu Pranvera ,po i paskan hequr kukllat
    Saura! Dashuria e vertete eshte e rralle,miqesia e vertete eshte edhe me e rralle...

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga feneri Lexo Postimin
    E nise mire dhe vazhdo! Kaq per dashurinë di ti? Ne presim te vazhdosh, sukses!
    E kush nuk di shume per dashurine fener?Te gjithe pak ashume e kane perjetuar nje dashuri...kush e mohon genjen.Dashuria sundon gjithcka,prandaj dhe ne vete i nenshtrohemi asaj.Respekte!

shqipetar Maska e elza
    Anëtarësuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Ne nje skaje te dynjase
    Postime
    134
    Dashuria eshte ndienja me e bukur, qe njriu zgjon me qenjen e tije tek tjetri. Ajo nise si nje enderr e bukur e bardhe e qe behet shumengjyreshe duke zbukuruar qdo gje qe na rrethon, duke na bere te harrojme halle e brenga apo duke na e lehtesuar problemet.
    Te dashurosh, ka shum ndryshim nga deshira te kesh diqka.Te dashurosh dmth te gezohesh bashke me njeriun qe don te qash ne hallet e tij t ete gezojn sukseset e tij ti ndihmosh kur ka nevoje te jes pran e te degjosh , pra dashuria per dike eshte pa kushte pa kerkesa e pa pretendime.Por kjo ndienje e bukure nga shume ngjyreshmeria e saje shpesh shenderrohet ne gri duke u bere edhe burim vuajtje e dhimbje shpesh malli per ate qe duam shkakton dhimbje fizike, e kur jemi ne kete shkalle dmth ndienja e bukur e dashurise tani eshte mveshur me deshiren legjitime te kemi ate qe duam.
    Shpesh ate qe dashurojme me kalimin e kohes ne vetedijen dhe nderdijen tone e konsiderojm si pron si diqka qe na takon vetem neve, duke prishur keshtu magjine e asaje ndeíenje.
    E pakta qe mund te beje njeriu eshte te tregoi ndershmeri!

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar elza për postimin:

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga elza Lexo Postimin
    Dashuria eshte ndienja me e bukur, qe njriu zgjon me qenjen e tije tek tjetri. Ajo nise si nje enderr e bukur e bardhe e qe behet shumengjyreshe duke zbukuruar qdo gje qe na rrethon, duke na bere te harrojme halle e brenga apo duke na e lehtesuar problemet.
    Te dashurosh, ka shum ndryshim nga deshira te kesh diqka.Te dashurosh dmth te gezohesh bashke me njeriun qe don te qash ne hallet e tij t ete gezojn sukseset e tij ti ndihmosh kur ka nevoje te jes pran e te degjosh , pra dashuria per dike eshte pa kushte pa kerkesa e pa pretendime.Por kjo ndienje e bukure nga shume ngjyreshmeria e saje shpesh shenderrohet ne gri duke u bere edhe burim vuajtje e dhimbje shpesh malli per ate qe duam shkakton dhimbje fizike, e kur jemi ne kete shkalle dmth ndienja e bukur e dashurise tani eshte mveshur me deshiren legjitime te kemi ate qe duam.
    Shpesh ate qe dashurojme me kalimin e kohes ne vetedijen dhe nderdijen tone e konsiderojm si pron si diqka qe na takon vetem neve, duke prishur keshtu magjine e asaje ndeíenje.
    elza! Me kalimin e kohes ...do te kuptosh qe te tentosh te falesh apo te kerkosh falje,te thuash qe dashuron,te thuash qe te ka marre malli,te thuash qe ke nevoje,te thuash qe do te behesh mik/e...para nje varri...nuk vlen me...dhe kujto keto fjale:

"Njeriu plaket shume shpejt dhe mencurohet shume vone"
    ..Tamam atehere kur:
    "NUK KA ME KOHE "

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga riza2008 Lexo Postimin
    Pershendetje Pranvera!Pershkrimin qe i ben dashurise te lidhur me kohen dhe me gjith fenomenet qe e rrethojne ate eshte teper real.Ate kohe jetuam dhe donim s'donim nuk dilnim dot realitetit te saj sepse opinioni te mbyste,por prap kemi bere dashuri panvarsisht te ndrydhur.Jam plotesist dakort me te gjitha opsionet qe ti ngre.Te falenderoj per larmine e temave qe sjell ne forum dhe per aktivizimin teper aktiv ne forum Respekte Pranvera
    Shume faleminderit poet i madh riza2008!Ishte dashuri e bukur ajo atehere!

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Citim Postuar më parë nga elza Lexo Postimin
    - Rrall ndodhe te lexosh shprehje-mendime te shkurtra me kuptime te medha!
    Dhuro shumë...e prit pak!

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Çaushi Lexo Postimin
    - Rrall ndodhe te lexosh shprehje-mendime te shkurtra me kuptime te medha!
    Caush!Po si te mos kesh mendime per kete ndjenje kaq te bukur qe te rinon e te mban gjalle!Dashuria eshte nje ndjenje,nje mjeshtre e perkryer qe na meson te dukemi si nuk kemi qene ndonjehere....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    me te vertete qe dashuria nuk njihka moshe
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Marya për postimin:

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    me te vertete qe dashuria nuk njihka moshe
    Marya!Kush ka te te jape dashuri ...ne cdo moshe eshte e vlefshme!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •