Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Me cte drejte Moderatoret sillen ne kete menyr?!! Pyetje per Albon.

Albo , e me tregon ti mua se me cfar te drejte toni77_toni , pasi me dha verejtje, qe nuk kam asgje kunder verejtjes, ai me MP u tregon te gjith shokeve te vet se me ka dhene verejtje private?!!!

Keto ne vijim jane dy postime te antarit Homer i cili shikohet shum qarte se ka dijeni qe une kam marre verejtje private.

Citim Postuar mė parė nga Homer
    Gostivari, kjo pergjigja do te interesoj meqe prezenca jote ne kyt Teme trego qe ke qef te kesh njohuri nga bibla
    Citim Postuar mė parė nga Homer

Pergjigjen e kesaj pytje dhe un e dija pa lexu nej her Biblen por vetem nga njohurite dhe kurioziteti im ... ndersa ti qe e ma veten si "Dijetar" qe lexo shum ( lol ) nuk po dike asigja ( lol² ) ose ben sikur nuk di ...

Ske faj ti se si te lexosh vetem Kurani nga 17 her nuk ke per te gjet pergjigjet e sakta te Bibles por ato qe te interesojne ty ...

Mos ki merak se pergjigjen qe do japi Toni ne nje far menyre ka te bajn dhe me ty ashtu si me Gostivarin & co, mos u largo, rri ktu afer
    Nese e meritoj verejten , jo Toni po secili Moderator ka te drejte te me japi verejtje private, por ama te shkoj dhe te marri myzhde ne forum tek shoket e tij , kjo eshte pune femije.

Me kete gjest qe ka be Toni, ai vet meriton verejtje , dhe besoj se do te ndermarish masa ndaj ti.

Une kam dy verejtje private dhe te dyja i kam nga Toni. Sic duket behet fjale per pune inati.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Albo , e me tregon ti mua se me cfar te drejte toni77_toni , pasi me dha verejtje, qe nuk kam asgje kunder verejtjes, ai me MP u tregon te gjith shokeve te vet se me ka dhene verejtje private?!!!

Keto ne vijim jane dy postime te antarit Homer i cili shikohet shum qarte se ka dijeni qe une kam marre verejtje private.

[B]

Nese e meritoj verejten , jo Toni po secili Moderator ka te drejte te me japi verejtje private, por ama te shkoj dhe te marri myzhde ne forum tek shoket e tij , kjo eshte pune femije.

Me kete gjest qe ka be Toni, ai vet meriton verejtje , dhe besoj se do te ndermarish masa ndaj ti.

Une kam dy verejtje private dhe te dyja i kam nga Toni. Sic duket behet fjale per pune inati.

Me Respekt
    GV_USA
    Nuk ėshtė e vertetė kjo.

Mė vjen mirė pasi ke kerkuar nga Albo dhe je ankuar ndaj meje. Them me vjen mirė per arsye se Adninistratori mund ta vertetoj se kush ka te drejt dhe kush ėshtė duke gjykuar. Mund ta vertetoj se ne cilen kohė ėshtė postuar shkrimi i cili ti dyshon se kishte lidhje me ato qe i thua dhe kur ėshtė dhėnė verejtja ndaj teje. Prandaj, ne kohen kur ėshtė postuar shkrimi ende nuk tė ishte dhėnė verejtja, e si ka mundesi qe unė tė bėjė publike dikujt diēka se ende nuk kishte ndodhur!!

Unė disaher tė thash se je duke gjykuar gabimisht dhe prap po e perseris se je gabim dhe me vjen keq per gjendejen tėnde.

Pasi qe je ankuar dhe e bėre disaher publike, unė per hirė tė ndergjegjes dhe tė informimit tė drejt po postoj shkrimin per te cilin ti dyshon se kishte lidhje me ankesen dhe verejtja ku mund te kuptohet se ishte njė gjysem ore diferencė.

Kjo qe them mund te vertetohet pa probleme.
    Shkrimi nga Homer ėshtė shkruar ne ora 23:05
    Ndersa verejtja ndaj teje nė ora 23:34

Kjo do tė thotė se nuk kishin lidhje njėra me tjeteren.

30-07-2009, 23:05 #39
    Homer
    Beer & Donuts

Anėtarėsuar: 18-12-2008
    Vendndodhja: QafirLand
    Postime: 145

Pergjigjen e kesaj pytje dhe un e dija pa lexu nej her Biblen por vetem nga njohurite dhe kurioziteti im ... ndersa ti qe e ma veten si "Dijetar" qe lexo shum ( lol ) nuk po dike asigja ( lol² ) ose ben sikur nuk di ...

Ske faj ti se si te lexosh vetem Kurani nga 17 her nuk ke per te gjet pergjigjet e sakta te Bibles por ato qe te interesojne ty ...

Mos ki merak se pergjigjen qe do japi Toni ne nje far menyre ka te bajn dhe me ty ashtu si me Gostivarin & co, mos u largo, rri ktu afer

D'Oh !

--------------------------------------------------------------------------------
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 30-07-2009 mė 23:16.

-----------------------------------------------------------------------------------

Marrėsit: Gostivari_usa

31-07-2009, 23:34
    toni77_toni
    Nė fillim ishte Fjala

Anėtarėsuar: 09-09-2005
    Vendndodhja: Prishtinė
    Postime: 1,377

Sapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar

--------------------------------------------------------------------------------

I/e dashur Gostivari_usa,

Sapo morėt njė paralajmėrim nga moderatorėt tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Mungesė serioziteti nė diskutime

Disaher tė kam terhjekur verejtjen qe te jeni te kujdesshem dhe serioz nė komunitretin katolik. Edhe pse e kam kerkuar sinēerisht nga ti, prap ėshtė verejtur mosserioziteti i juaj. Prandaj, mos nderhyj tjeter te komuniteti katolik sepse nuk ke te drejt.
    -------

Postimi nė fjalė:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2352480

Citim:
    Citim:
    Postuar mė parė nga Kronikė
    ...

pergjigja asht nen (b) ,Jozefi pra.

Nuk e ka emrin Jozef , por Jusuf a.s.

Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė pėr t'iu kujtuar ju rregullat e forumit tė cilat ju duhet t'i respektoni.

Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 31-07-2009 mė 21:09
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •