Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Përse më është fshirë tema?

Përse është fshirë tema: Rruga Kombit, Rreshen-Kalimash: Bechtel & Enka, fitimi 30%

Ku qëndronte problemi me këtë temë? Tek denoncimi i abuzimeve?

P.S. Shoku Albo, meqë ke mbyllur temën tjetër po të përgjigjem këtu meqë do kesh rastin ti hedhësh një sy.

1. Kur sjell nje shkrim nga nje gazete ne forum, mos i shto "zbukurime" te tuat propagandistike, pasi propaganda nuk lejohet ne forumin shqiptar dhe je duke shkelur me te dyja kembet edhe te drejten e autorit te atij qe ka shkruajtur ate artikull/koment: nuk mund ti shtosh, zbukurosh apo rrotullosh sipas qejfit mendimin e tjetrit. Ti vetem mund ta sjellesh ne forum per diskutim.

2. Mos bej komentin tend per artikullin/komentin qe ke sjelle ne te njejtin postim me artikullin. Posto artikullin, vendos burimin nga eshte marre, dhe bej nje postim tjeter ne vazhdim duke cituar nga artikulli mendimin tend.
    Brari e shkel këtë rregull të paktën 10 herë në ditë. Hiqi syzet e PD-së dhe shikoje ndonjëherë.

3. Jo cdo artikull qe shkruhet ne gazete detyrimisht duhet te sillet ne forum. Ne forum sillen vetem ata artikuj qe jane problema kryesore e dites; artikujt qe perbejne shqetesimet kryesore te opinionit publik shqiptar. Mundesisht artikulli hapes i temes duhet te japi sa me shume informacion mbi temen per diskutim, dhe postimet ne vazhdim mund te jene komente nga shtypi apo nga anetaret. Anetaret nuk kane se si te japin mendim per nje teme pa u mireinformuar me pare se per cfare behet fjale ne temen ne fjale.
    Këtë po të thoja dhe unë shoku Albo. Hidhi ndonjëherë sytë ke Tema Shtypit të Ditës. I ke si robota vetëm copy paste. Sidomos njëri me nick Val9. Vetëm copy paste bën ai. As shkruan ndonjëherë. Thashë se e kishe robot.

Sa për përjashtimin doja të thoja se neve na ruani si me lupë. Kalamajtë rregjistrohen përditë e ca nuk thonë e po sja u tregoi njeri poshtë tyre të shkruani qorra bëheni.

Ja kaq kisha unë. Po këtë punën e temës se kam marrë vesh se pse e keni fshirë? Unë do e postoj sërish sepse e kam Gugllin njish. E gjitha është e ruajtur në cache. Po do doja një përgjigje për këtë rast...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,015
    Postimet në Bllog
    22
    Tema u fshi gabimisht nga une tekse po perpiqesha te fshija disa komente jashte teme. Ne vend qe te fshija postimet, fshiva gabimisht temen.

Mund ta rihapesh si teme ose mund ta postosh artikullin tek temat ekzistuese mbi rrugen.

Albo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •