Përse është fshirë tema: Rruga Kombit, Rreshen-Kalimash: Bechtel & Enka, fitimi 30%
Ku qëndronte problemi me këtë temë? Tek denoncimi i abuzimeve?
P.S. Shoku Albo, meqë ke mbyllur temën tjetër po të përgjigjem këtu meqë do kesh rastin ti hedhësh një sy.
Brari e shkel këtë rregull të paktën 10 herë në ditë. Hiqi syzet e PD-së dhe shikoje ndonjëherë.1. Kur sjell nje shkrim nga nje gazete ne forum, mos i shto "zbukurime" te tuat propagandistike, pasi propaganda nuk lejohet ne forumin shqiptar dhe je duke shkelur me te dyja kembet edhe te drejten e autorit te atij qe ka shkruajtur ate artikull/koment: nuk mund ti shtosh, zbukurosh apo rrotullosh sipas qejfit mendimin e tjetrit. Ti vetem mund ta sjellesh ne forum per diskutim.
2. Mos bej komentin tend per artikullin/komentin qe ke sjelle ne te njejtin postim me artikullin. Posto artikullin, vendos burimin nga eshte marre, dhe bej nje postim tjeter ne vazhdim duke cituar nga artikulli mendimin tend.
Këtë po të thoja dhe unë shoku Albo. Hidhi ndonjëherë sytë ke Tema Shtypit të Ditës. I ke si robota vetëm copy paste. Sidomos njëri me nick Val9. Vetëm copy paste bën ai. As shkruan ndonjëherë. Thashë se e kishe robot.3. Jo cdo artikull qe shkruhet ne gazete detyrimisht duhet te sillet ne forum. Ne forum sillen vetem ata artikuj qe jane problema kryesore e dites; artikujt qe perbejne shqetesimet kryesore te opinionit publik shqiptar. Mundesisht artikulli hapes i temes duhet te japi sa me shume informacion mbi temen per diskutim, dhe postimet ne vazhdim mund te jene komente nga shtypi apo nga anetaret. Anetaret nuk kane se si te japin mendim per nje teme pa u mireinformuar me pare se per cfare behet fjale ne temen ne fjale.
Sa për përjashtimin doja të thoja se neve na ruani si me lupë. Kalamajtë rregjistrohen përditë e ca nuk thonë e po sja u tregoi njeri poshtë tyre të shkruani qorra bëheni.
Ja kaq kisha unë. Po këtë punën e temës se kam marrë vesh se pse e keni fshirë? Unë do e postoj sërish sepse e kam Gugllin njish. E gjitha është e ruajtur në cache. Po do doja një përgjigje për këtë rast...
Krijoni Kontakt