explorel tash nėse ti je musliman a duhet me e dasht turkun a?
explorel tash nėse ti je musliman a duhet me e dasht turkun a?
Nuk matet ashtu antari,po antari matet sipas replikave a mu nball pom shkrun a ty po doket po hade qka paske thon ti qė nuk ka qen dashur tė thoshe? vetem ke thenė se un jam Musliman dhe besoj kėtė atė...ti mund t`jesh musliman ama tash qė je musliman edhe me festu pushtimet e Armikut nuk o ferr kjo sepse kshtu po e pėrkrah anmikun ton shekullor ti e bashk me medresenė...
edhe ne vendet arabe festohen pervjetore te luftrave kunder perandorise osmane,ndersa tek ne bahet e kunderta!
Aferim!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Sepse ne vendet Arabe Otomanet ben edhe me masakra, kete ata e dine shume mire. Me vjen shume keq me teper me keta njerez qe flasin Shqip dhe bejne propagande kunder vendit te tyre heronjeve te tyre, qe i respekton edhe bota. Jemi vertet nje komb per te deshiruar me keta qe na kane mbire ne dere. Por do tu jepja nje keshille, qe ka plot forume qe u perkasin feve te tyre, ku mund te perhapin propagandat e tyre te semura, nuk kane pse te marrin pjese ne forume ku me te tepertit jane Shqiptare, dhe ky shoku qe po mundohet kaq shume tu japi mend te tjereve eshte vetem nje minoritet sic ka per te ngelur gjithmone perpara kombit Shqiptar.
Identitieti tek njeriu eshte gjeja me e madhe, dhe per fat te keq disa ketu nuk kane nje pike te saj.
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Nuk mund t'i thuash askujt mos me tradheto. Gjakshitur e -prishur do kete cdokund. E rendesishme eshte qe Shqiperia/Kosova te mbetet vendi, i cili urinon ne te gjitha shenjtesirat e P. Osmane. Une jam i tille.
Eshte absurde te presim nga te gjithe qytetaret tane te mendojne si une. Sepse nuk jane te gjithe shqiptare. Sikur te kishja turq ne fisin tim, nuk e di, ndoshta kisha menduar ndryshe. Ka raste te perzierjeve turk-shqiptar apo shqiptar-boshnjak qe hyjnizojne P. Osmane. Keta njerez jane vet produkt i kesaj perandorie. Nga keta nuk mund te kerkosh te mendojne si une/si ne tjeret. Sepse do te mendonin kunder vet ekzistences se tyre.
Prandaj nisur nga keto dy fakte, duhet qe te kemi liri. Une lirine per te urinuar publikisht ne shenjtesirat e kesaj perandorie, kurse tjeret per te hyjnizuar ato. Seleksionim natyral.
*
Anesti,,,citimet qe ke marre aty nuk mu duket te mjaftueshme per te ofenduar tjetrin,zaten ne ato citime shkruhej per bashkim e dashuri vellaznore!Me ēudite pak,ose ndoshta ke ngaterru citim!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Une nje gja nuk e kuptoj ndoshta dhe jam gabim, si ashte e mujtur qe ne shqiptareve na vrau e na preu per pesqin vjet dhe morem zakonet, emrat, dhe cdo gja te keqe te ktij armiku te flliqt te popullit shqiptare,
Duke qen nga popujte ma te vjeter ne evrope e ndoshta ne bot, ata duhet te merrnin nga ne e jo na nga ata, por me duket nuk e kemi problem se dhe sot po bahena grek, italjan e tjer, dhe po harrojme dhe gjuhen tone qe po ta shikosh mir shum popuj kan marr nga gjuha jon, nuk ka munsi qe nje shqiptare me gjak shqiptari te luvdoj nje pushtues apo nje tjeter,apo pse disa i sherbyen atij pushtuesi, dhe fituan vetem per vetin e tyre nje jet ma te mir duke vra shum shqiptare qe nuk ju binden, dhe duke cua drejt zhdukjes emra dhe zakone shum te vjetra qe sot fqinjet tane pretendojne se ishin ata ktu dhe jo ne, se gjoja na jemi arab te ardhun ne kohen e turku kjo eshte nje nga te "mirat" qe kemi prej turkut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Dhe ju them ktyre moderatorve te jene pak nacionalista dhe te mos lejohet te flitet mire per pushtues qe i kan pi gjakun ktij popull, dhe ti fshijne kto tema nga ky forum dhe te hapen ne forum turk po te doj ndo njeri.
Krijoni Kontakt