Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

Mora vėretje!

Eh,tė dashur miq tė forumit me datėn 25-07-2009 nė ora 17:39 pm sa po mora njė vėretje tek forumi shqiptar nga Gim klloshari vetėm pas njė replike ku dhe tema pėr mishin e derrit ishte shėndruar nė humor dhe vetėm pas njė qeshje te vetme dhe njė tallje ēik tė vogėl un mora vėretje nga ky i pashkollė kjo temė mund tė lidhet edhe me temėn tjeter Inteligjenca e moderatorėve ku Gimi ska pikė inteligjenc

ja vėrejtja

I/e dashur Kronikė,

Moderatorėt e Forumi Shqiptar u kanė bėrė njė vėrejtje.

Arsyeja: Mungesė serioziteti nė diskutime
    -------
    .
    -------

Kjo vėrejtje ju kushton 1 pikė dhe mund ta kufizojė aksesin qė ju gėzoni nė forumi deri ditėn qė vėrejtja skadon. Vėrejtjet serioze nuk skadojnė kurrė.

--------

Arsyja :

buddy wrotte : dhe turshit i han duke ngrit dolli me raki dhe ca gjize apo djath.
    Me wrotte : jojojo rakiii mooooooooo ja ja haram,haram rakia kaka,

ajran ose lang rasoi

ehhh

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Kronikė:Eh,tė dashur miq tė forumit me datėn 25-07-2009 nė ora 17:39 pm sa po mora njė vėretje tek forumi shqiptar nga Gimi3 klloshari vetėm pas njė replike ku dhe tema pėr mishin e derrit ishte shėndruar nė humor dhe vetėm pas njė qeshje te vetme dhe njė tallje ēik tė vogėl un mora vėretje nga ky i pashkollė kjo temė mund tė lidhet edhe me temėn tjeter Inteligjenca e moderatorėve ku Gimi ska pikė inteligjenc
    Pershendetje Kronike ,

E lexova me vemendje temen e hapur nga ti " Mora Verejtje "
    Veprim i mire per tu gjykuar ketu edhe personaliteti yt si anetare i forumit shqiptar.

Te analizojme pak ne detaje a ishte kjo verejtja jote e vetme apo ke edhe verejtje tjera ti si anetare " i sjellshem " ku me tere potencialin e diturise ndricon forumin me postimet e tua qe ua le te tjereve qe te gjykojne dhe vleresojne.

Kronikė :

1.Ofendoi anėtarė tė forumit.

2.Mungesė serioziteti nė diskutime.

3.Fjalor i pahijshmėm.

Sa i ploteson ti kriteret per te diskutuar njerezishem me anetaret tjere te forumit shqiptar pa ofenduar dhe pa perdorur fjalor te pahijshem ?!

Nuk dua te jem i tepert por rregullorja eshte e qarte! Kete nuk e kam shkruar une kete e ka shkruar Albo ndersa une e perkrahe plotesisht kete rregullore ma mer mendja se edhe anetaret tjere te forumisht shqiptar pajtohen me kete?!

Kronike kam bindjen qe ti je i pjekur per te thene keto kritika megjithese termi kritike disi tingellon jo mire , do ti quaja keshilla

Ne anen tjeter dua te falenderoj xfiles per postimin e tij ku e thekson qarte rregulloren e forumit shqiptar :

xfiles:Edhe une kam marre verejtje nga moderator Gimi3,
    por e kisha hak, eshte detyra e ēdo moderatori te ēdo nenforumi te mirmbaje ate forum nga "te huajt".
    Gimi beri detyren e vet si moderator i komunitetit musliman, une bera detyren time si anti-islamist, nuk ka vend per ankesa ketu, kur flasim duhet te marrim edhe pergjegjesi per ato qe themi.
    Rregullorja flet qarte, nenforumet e komuniteteve fetare jane per anetaret e atij komuniteti, dhe pjesemarrja jone atje eshte e papershtatshme.
    Gimi3
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 04-10-2009 mė 15:02
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •