Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 56
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438

Endrrat ne sirtar...

Te gjithe ne kemi dicka qe kemi deshiruar prej kohesh, ndoshta qe ne femijeri. Cfare endrre ke ti? Si mund te ndihmojme njeri-tjetrin, sikurse vetem me keshilla apo me nje fjale inkurajuese per te arritur kete enderr kaq te deshiruar...

Mua do te me kishte pelqyer te behesha kengetare edhe se i kam vene celes ketij sirtari
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Te gjithe ne kemi dicka qe kemi deshiruar prej kohesh, ndoshta qe ne femijeri. Cfare endrre ke ti? Si mund te ndihmojme njeri-tjetrin, sikurse vetem me keshilla apo me nje fjale inkurajuese per te arritur kete enderr kaq te deshiruar...

Mua do te me kishte pelqyer te behesha kengetare edhe se i kam vepe celes ketij sirtari
    Mjafton te kesh Intonacionin e duhur

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin

Mua do te me kishte pelqyer te behesha kengetare edhe se i kam vepe celes ketij sirtari
    cka eshte vepe, goce?

une kam pas enderr te krijoja nji skuader budallenjsh nen drejtimin e Tahir Bacoves,..

po Tahiri tha me mire merrem me Arushen Silva

por them se do e krijoj...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    hahahah xhuxhumaku vepe eshte vene

goxha enderr e jotja... hape po vete ca roli do kesh ne kete mes Kurajon ta dhash lol
    La vita č bella...

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    enderra ime ne sirtar eshte....................qa eshte mi se nuk kam si tiua them se e kam ne sirtar e nuk ka si ta dini ju///////////////////////////
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Tipiku Lexo Postimin
    Mjafton te kesh Intonacionin e duhur
    E kam, por tashme kam mendime te tjera Grazie... Ti Tipik po qe na inkurajon temen, sado qe ehste pak e varfer
    La vita č bella...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    une endrrat nuk i mbajn ne sirtar i mbaj ne dollap
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    hahahahaha iktuus, sa mire qe e beke lol
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    kur isha e vogel, gjithemone enderroja te pikturoja bukur...so mbase ne te ardhmen do mundohem te permisohem (por kjo "enderr" nuk eshte prioritet ne jeten time ne kete moment)

enderra qe kam tani, ne fakt eshte me shume si "goal" sesa enderr, dhe eshte te futem ne shkolle per mjeksi...po e kategorizoj si "enderr" pasi shoqet e mia qe u diplomuan me mua por jan nja disa vjet me te medhaja, e kan len kete "enderr" duke marre parasysh sa vite duhet te bejn dhe qe jan njecik me te medhaja tani ne moshe...per vete sme intereson shume sesa vjece do futem ne shkolle per mjeksi dhe sa vjet duhet te bej, as long as i get there
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    enderra ime ne sirtar eshte....................qa eshte mi se nuk kam si tiua them se e kam ne sirtar e nuk ka si ta dini ju///////////////////////////
    aman ma thuaj bombona se zdo me zere gjumi po s'te ndihmova, se ndihem shume bamirese sot lol
    La vita č bella...

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •