Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 74
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Flory, po ashtu i lidhin sa jane aty ne spital dhe ti. Se i kane kollaj infermieret per ti lare e pastruar

As qe te sugjerojne fare te vazhdosh ti lidhesh ashtu. 2 dite i mbajne ashtu, pastaj i vesh me rroba si gjithe te tjeret. Lol

dikur ka qene torture ajo lidhja qe u behej. A fle njeri me kembe e duar lidhur me ore te tera ? Bahh.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Jashte nuk i lidh njeri femijet si ne ate vidio.
    Kapuci vehet me teper se foshja e sapolindur,duke qendruar ne bark te nenes 9 muaj,del ne drite dhe temperaturat e ambjendit jane ndryshe.
    Mjafton pelenat dhe rroba te zakonshme.

Prandaj shqiptaret jane te eger se i kane lidh qysh ne djep.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Prandaj shqiptaret jane te eger se i kane lidh qysh ne djep.
    Uaaaaaaa s'te vjen turp qe na quan te eger. lol
    Une kam degjuar qe i lidhin ashtu qe te kene kembe te drejta.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Dhe une kshu e kam ditur, i lidhnin te ishin te drejte.

Ato qe ishin kembeshtrember kur rriteshin i thonin - yt ste paska lidh mire jot eme .

teorira nga fukarallaku dhe injoranca of course.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    C'fare geni ke trashigu ashtu ngelin kembet

Tani besoje se dhe ne shqiperi nuk i lidh me njeri,ndoshta vetem femijet qe lindin ne dimer per arsye mos ftohen.

Qysh ne pamje dukemi qe jemi ballkanas. Shqiptaret jane perzi goxha kohet e fundit.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Panvaresisht nga te gjitha difektet qe kemi do te thoja qe mesatarisht nuk jemi rrace e shemtuar...perkundrazi...kemi bukuri shume te larmishme si per femrat edhe per meshkujt.

Problemi yne eshte se nuk dime ta mbajme veten siē duhet.Jo vetem nga ana fizike por kryesisht nga ana karakteriale dhe intelektuale.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Ketyre me koken pllake nga mbrapa, ne Tirane i quanin "koke shpulle" ose " ma ke koken si ushtar garde". lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Hajt hajt, kembet e shtremta i kam dhe una, po burrin e kam gjete ama. Nuk ka ngele laraske pa bisht, ju e dini.

Te pakten shalet nuk na ferkohen e te na skuqen. Per nje gje eshte keq ama, s'e mbajme dot gjate, shyqyr rrofshin kabinat rruges se vallahi kthehemi brekelagura ne shtepi, si i thone fjales.

Per te tjerat, ai burri im me thote qe s'i kam lene gje mangut Pameles, dhe nuk eshte pishman hic qe me ka sjelle gjithe ate paje ne shtepi. Jo po ta marrim vesh.

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Hey, se u beme si kembet e dhise, tema ben fjale per fizionomine e Shqiptareve, nuk behet fjale per, bukuri personale...
    Si mendoni ju, a jane keto karakteristikat e permendura me siper, karakteristika te rraces sone (une do tja vija emrin rraca Iliriane) apo behet fjale per deformime fizike?
    Si eshte e mundur qe keta "koke-shpullat" gjenden me shumice ne rajonin e Ballkanit?
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    Hajt hajt, kembet e shtremta i kam dhe una, po burrin e kam gjete ama. Nuk ka ngele laraske pa bisht, ju e dini.

Te pakten shalet nuk na ferkohen e te na skuqen. Per nje gje eshte keq ama, s'e mbajme dot gjate, shyqyr rrofshin kabinat rruges se vallahi kthehemi brekelagura ne shtepi, si i thone fjales.

Per te tjerat, ai burri im me thote qe s'i kam lene gje mangut Pameles, dhe nuk eshte pishman hic qe me ka sjelle gjithe ate paje ne shtepi. Jo po ta marrim vesh.
    Po ky shkrim ishte per ta bere temen sadopak erotike apo ca?

loool

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •