Close
Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 211
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    me ne fund pas 10 viteve prap po lidhet prishtina me beogradin vertet vetem kjo na ka mungu

une jam kunder autostrades edhe pse jam shofer kamioni
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Urime,

Bashkimi i Shqiptareve s'behet ndryshe ! Ngadal, por me SIGURI !

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anëtarësuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Sikur te behej nje ndryshim i kahjes se autostrdes do te ishte me te vertete nje Bashkim, se keshtu me kete kahje nuk po i vie era Bashkim...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    me ne fund pas 10 viteve prap po lidhet prishtina me beogradin vertet vetem kjo na ka mungu

Qyqy po ti mundesh me kan edhe kundër Bashkimit Kombëtar po neve sna rrok kjo hiq, as qe na e nin bile për kit punë vetes ja bon
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Sikur te behej nje ndryshim i kahjes se autostrdes do te ishte me te vertete nje Bashkim, se keshtu me kete kahje nuk po i vie era Bashkim...
    Eshte dashur te niset nga Muçibaba (meqe s'vjen deri ne presheve) dhe te ndahet njera per n'Prishtin dhe tjetra per N'prizren via ne Shqipeni !

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

PD: Autostrada ka dimension nacional

Drejtues të Partisë së Drejtësisë kanë përshëndetur fillimin e punimeve të autostradës Morinë - Merdare

Drejtues të Partisë së Drejtësisë kanë përshëndetur fillimin e punimeve për projektin madhor të autostradës Morinë Merdare, duke thënë se kjo rrugë, pos dimensionit nacional, do të ketë edhe interesin e madh për zhvillimin ekonomik të vendit tonë.
    Në një konferencë për media, nënkryetari i kësaj partie Amir Ahmeti, ka thënë se autostrada është e rëndësishme për Kosovën, sepse do të jetë urëlidhëse ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.
    Partia e Drejtësisë ka shprehur shqetësimin e saj në lidhje me shkeljen e të drejtave të femrave myslimane në punësim dhe arsim. Ahmeti ka thënë se në dy rastet e fundit janë përjashtuar dy nxënëse nga shkolla në Ferizaj dhe në Runik të Skenderajt, me çka sipas tij është bërë shkelje drastike e së drejtës së shkollimit.
    Partia e Drejtësisë kërkon nga Ministria e Arsimit që në bazë të kërkesës së Avokatit të Popullit dhe vendimeve relevante t'i shpallë të jashtëligjshme rregulloret që ndalojnë vijimin e procesit mësimor për nxënëset që bartin mbulesat e kokës si shprehje e identitetit të tyre fetar, të garantuar me Kushtetutë dhe ligj.
    PD e ka mirëpritur emërimin e Rexhep Bojës të ngarkuar me punë pranë Ambasadës së Kosovës në Riad të Arabisë Saudite, ndërsa ka përshëndetur aksionin e ART së për heqjen e antenave të operatorëve ilegal të telefonisë mobile në Kosovë. /RTV21/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Cka po flet dajoooo mos te zun cajat e rusit qe ti dha Fisniku??????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    URIME KRYEMINISTER THAQI se vertete veprat qe po i ben per dite e me shume po na bajne me u mburre dhe me na e kthy dinjitetin qe na e kan pas thy te tjeret vite me pare ,TE LUMTE

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Shtrohet nej pytje, ku i bie Merdare ?
    me duket se eshte ne veri te Kosoves me Serbi, atehere aqe shume po gezohemi per kete sukses qe po e "ndertojmi" lidhjen me serbi à ?
    Po as per shqiperi nuk u gezuan aqe shume.;sa te quditshem jemi bere edhe ne...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    O sjeni msu me e fillu naj pune ja me perfundu pa ja nxjerr 100 kajde po qka dina me vlersu te miren na ncncnc gzojuni ndertimit e mos rrini hazer si sorrat e qyqet ne rrem veq me kritiku , boll ma mendoni per mir najher e jo veq zi

Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •