me ne fund pas 10 viteve prap po lidhet prishtina me beogradin vertet vetem kjo na ka mungu
une jam kunder autostrades edhe pse jam shofer kamioni
me ne fund pas 10 viteve prap po lidhet prishtina me beogradin vertet vetem kjo na ka mungu
une jam kunder autostrades edhe pse jam shofer kamioni
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Urime,
Bashkimi i Shqiptareve s'behet ndryshe ! Ngadal, por me SIGURI !
Sikur te behej nje ndryshim i kahjes se autostrdes do te ishte me te vertete nje Bashkim, se keshtu me kete kahje nuk po i vie era Bashkim...
PD: Autostrada ka dimension nacional
Drejtues të Partisë së Drejtësisë kanë përshëndetur fillimin e punimeve të autostradës Morinë - Merdare
Drejtues të Partisë së Drejtësisë kanë përshëndetur fillimin e punimeve për projektin madhor të autostradës Morinë Merdare, duke thënë se kjo rrugë, pos dimensionit nacional, do të ketë edhe interesin e madh për zhvillimin ekonomik të vendit tonë.
Në një konferencë për media, nënkryetari i kësaj partie Amir Ahmeti, ka thënë se autostrada është e rëndësishme për Kosovën, sepse do të jetë urëlidhëse ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.
Partia e Drejtësisë ka shprehur shqetësimin e saj në lidhje me shkeljen e të drejtave të femrave myslimane në punësim dhe arsim. Ahmeti ka thënë se në dy rastet e fundit janë përjashtuar dy nxënëse nga shkolla në Ferizaj dhe në Runik të Skenderajt, me çka sipas tij është bërë shkelje drastike e së drejtës së shkollimit.
Partia e Drejtësisë kërkon nga Ministria e Arsimit që në bazë të kërkesës së Avokatit të Popullit dhe vendimeve relevante t'i shpallë të jashtëligjshme rregulloret që ndalojnë vijimin e procesit mësimor për nxënëset që bartin mbulesat e kokës si shprehje e identitetit të tyre fetar, të garantuar me Kushtetutë dhe ligj.
PD e ka mirëpritur emërimin e Rexhep Bojës të ngarkuar me punë pranë Ambasadës së Kosovës në Riad të Arabisë Saudite, ndërsa ka përshëndetur aksionin e ART së për heqjen e antenave të operatorëve ilegal të telefonisë mobile në Kosovë. /RTV21/
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
URIME KRYEMINISTER THAQI se vertete veprat qe po i ben per dite e me shume po na bajne me u mburre dhe me na e kthy dinjitetin qe na e kan pas thy te tjeret vite me pare ,TE LUMTE
Shtrohet nej pytje, ku i bie Merdare ?
me duket se eshte ne veri te Kosoves me Serbi, atehere aqe shume po gezohemi per kete sukses qe po e "ndertojmi" lidhjen me serbi à ?
Po as per shqiperi nuk u gezuan aqe shume.;sa te quditshem jemi bere edhe ne...
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
O sjeni msu me e fillu naj pune ja me perfundu pa ja nxjerr 100 kajde po qka dina me vlersu te miren na ncncnc gzojuni ndertimit e mos rrini hazer si sorrat e qyqet ne rrem veq me kritiku , boll ma mendoni per mir najher e jo veq zi
Krijoni Kontakt