Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 65
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    Atėherė e ke pėr detyrė dhe t'o falėndėrohesh Krijuesit sepse tė ka bėrė shumė ndere ... :

1.) Krijimi
    2.) Shėndeti
    3.) Familja
    4.) etj.
    O cun, mos humb kohe se une jam adresat i gabueshem per keso perrallash te mektebeve. Sikur ta kisha ditur se per kaq behet fjale, nuk do isha futur ne komunikim me ty fare.

Pergjegja ime e shkurt:

Kur t'me deshmon se keto gjera i kam dhurate nga ajo instance, ne te cilen aludon ti, do t'i falenderohem menjehere.

Dhe mos e ofendo ate qe e quan Zot, se kur thua se ai qe i ka keto te mira, duhet t'i falenderohet "Zotit" tend, thua njekohesisht se ai qe nuk i ka keto te mira, duhet ta **** "Zotin" tend.

Mos fol me mendime te imameve, por sjelli imamet ketu.

*

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ....hahahahhahah........sa mendjendritur ILMGAP.........
    Degjo, po vij edhe une qe ta falenderojme siē duhet......me thuaj ne ēfare restoranti do te jeni bashke me Chino-n qe te vij edhe une.......e te pakten ta shohim ne fytyre kete bamiresin tone..........

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Duke marrė parasysh njohuritė tuaja mbi Fetė e Ndryshme, atėherė duhet tė pėrgjigjem mė thjeshtė...

Jarigas me sa di unė ti je Katolik, andaj ti pretendon se je krijuar nga Ati, Biri apo Shpirti i Shenjte, andaj a nuk ėshtė ky nder pėr ty,
    nėse ėshtė nder atėherė pse nuk i falėndėrohesh Atij, qė ta bėri kėtė nder ... ?!

E njėjta pyetje vlen edhe pėr Chinon ...
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2009
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin
    Ti or ēun jeton nė botėn e ėndrrave. Nuk ėshtė Greqi Shqipėria ku feja dhe shteti janė 1 dhe feja ndikon nė shtet dhe e pėrdor sipas interesave tė saj. Ortodoksėt mendjengushtė si puna jote kėshtu mendojnė sepse janė njerėz tė dėshtuar nė besimin e tyre dhe tė paaftė tė transmetojnė vlerat e mira qė ky besim paraqet, nė shoqėrinė njerėzore.

Pėrse kėrkon mirėkuptim kur ti fillon me provokime? Pėrderisa Perėndia vetė respekton plotėsisht lirinė e njeriut, cili je ti qė kėrkon ta kufizosh atė?

Nėn Hirin e Tij,

ns
    Duket qe edhe dikujt i digjka kur e quajne sekt. Ajo qe u thane te tjereve tani u bie mbi koke. Drejtesia vendoset, edhe pse duket se vonon. ;-)

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Duke marrė parasysh njohuritė tuaja mbi Fetė e Ndryshme, atėherė duhet tė pėrgjigjem mė thjeshtė...

Jarigas me sa di unė ti je Katolik, andaj ti pretendon se je krijuar nga Ati, Biri apo Shpirti i Shenjte, andaj a nuk ėshtė ky nder pėr ty,
    nėse ėshtė nder atėherė pse nuk i falėndėrohesh Atij, qė ta bėri kėtė nder ... ?!

E njėjta pyetje vlen edhe pėr Chinon ...
    Une falenderoj tim Ate e time Mė per jeten qe me ka dhene, dhe eshte e njejta gje qe thote edhe Krishti.Po ashtu si femijte e mij, falenderojne mua dhe te jemen.
    Por une nuk jam skllav i tim eti, dhe nuk i perunjem perdite per ate qe beri.Nje gje eshte e sigurt ama......pa prinderit e mi, une s'do te kisha jete.....pa "zot", nuk e di...
    Pastaj, nese ke qejf te bejme nje bisede pastertisht filozofike, mund te te bej nje pyetje paksa ironike:"Kush tha se me ka bere nje nder??"
    Nese e ndjen veten ne gjendje te mbartesh peshen e lirise se mendimit, pergjigju.....nese jo, s'prish pune......heret a vone do te fillosh me kuptue....

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une falenderoj tim Ate e time Mė per jeten qe me ka dhene, dhe eshte e njejta gje qe thote edhe Krishti.Po ashtu si femijte e mij, falenderojne mua dhe te jemen.
    Por une nuk jam skllav i tim eti, dhe nuk i perunjem perdite per ate qe beri.Nje gje eshte e sigurt ama......pa prinderit e mi, une s'do te kisha jete.....pa "zot", nuk e di...
    Pastaj, nese ke qejf te bejme nje bisede pastertisht filozofike, mund te te bej nje pyetje paksa ironike:"Kush tha se me ka bere nje nder??"
    Nese e ndjen veten ne gjendje te mbartesh peshen e lirise se mendimit, pergjigju.....nese jo, s'prish pune......heret a vone do te fillosh me kuptue....
    Po, babain tėnd dhe nėnen tėnde kush e krijoi, po gjyshėrit, stėr gjyshėrit ... kush i krijoi ... ?!

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Po, babain tėnd dhe nėnen tėnde kush e krijoi, po gjyshėrit, stėr gjyshėrit ... kush i krijoi ... ?!
    Sekush e kishte nji nane dhe nji babe.........
    Po krijuesin tand, kush e krijoi???
    E per ē'arsye e krijoi?

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Sekush e kishte nji nane dhe nji babe.........
    Po krijuesin tand, kush e krijoi???
    E per ē'arsye e krijoi?
    Krijuesi nuk krijohet, ai krijoi por nuk krijohet, dhe krijimi i tij nuk mund tė sqarohet siq nuk mund tė sqarosh ti se cfarė gjindet nė organizmin tėnd pikė pėr pikė, apo ndonjė shembull edhe mė i thjeshtė se ky, krijimi i Krijuesit nuk preceptohet nga njė qėnie njėrzore.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Krijuesi nuk krijohet, ai krijoi por nuk krijohet, dhe krijimi i tij nuk mund tė sqarohet siq nuk mund tė sqarosh ti se cfarė gjindet nė organizmin tėnd pikė pėr pikė, apo ndonjė shembull edhe mė i thjeshtė se ky, krijimi i Krijuesit nuk preceptohet nga njė qėnie njėrzore.
    Atehere s'pi uje teoria jote.....s'kam perse falenderoj diēka qe s'kuptoj e s'perceptoj......

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Atehere s'pi uje teoria jote.....s'kam perse falenderoj diēka qe s'kuptoj e s'perceptoj......
    Atėherė pse e shfrytėzon kokėn, organizmin etj., kur se kupton, nuk e din dhe se percepton se si ėshtė krijuar dhe cfarė ka nė tė/to ... !!!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •