Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 52 prej 52
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    O fyll, ku di ti se cfare jam une e kush jane miqte e mi?

Per cfare idesh flet mor injorant? Vec pse i kundervihem genjeshtrave te juve neokristianeve, sahanlepiresve te misionareve pedofile, paskam ide te rrezikshme?

Cila ide e imja bie ndesh me atdhedashurine?

Cfare m.ut propagande te kane ngulur ne koke qe flet keshtu percart dhe me paragjykime?

Ik mor injorant, shko meso te shkruash njehere sepse edhe njohja e gjuhes amtare futet ne patriotizem.

P.S.

Si po te tingellon: "edhe përkundër që është katolik, për çudi, është edhe atdhetar i flaktë"? Mundoje pak atë qelizën e vetme në tru dhe analizo çfarë gjepurash je duke shkruar, bashkë me nja disa trushpërlarë të tjerë.
    Ti i kundervihesh gjithçkaje qe ka te beje me fete e tjera ti ke ato idetë per ne si "Qafir" si Xhail pastaj psh...ti paragjykon se jehudët nuk lajn oborin e tyre kurse ti po pastaj per kristianët jo neokristianët thua se nuk lajn kembet e fytyrat etj etj pastaj e gjithë ajo doktrinë gënjeshtër...miqt e tu jan ata që ti i perkrah në forum e nuk ka të bej diçka jasht forumit.

Kjo e fundit po tingëllon shum mirë dhe keshtu ishte At Gjergj Fishta pra perkunder se ishte katolik apo i shoqatës se Jezuiteve ishte at'dhetar i flakt ...

PS ; un skam trurin e shperlarë

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Ti i kundervihesh gjithçkaje qe ka te beje me fete e tjera
    Gënjeshtër! Unë po iu kundërvihem gënjeshtrave tuaja, asgjë më tepër!

ti ke ato idetë per ne si "Qafir" si Xhail
    Asnjëherë nuk e kam përdorur fjalën qafir apo xhahil. Edhe një gënjeshtër prej teje! Gjeje postimin!

pastaj psh...ti paragjykon se jehudët nuk lajn oborin e tyre kurse ti po
    Ti paske rrëshqit krejt bre bir! Gjeje postimin! Deri atëherë je një gënjeshtar i qelbur!

pastaj per kristianët jo neokristianët thua se nuk lajn kembet e fytyrat etj etj
    Gjeje postimin! Gënjeshtar i pafytyrë, manipulant i poshtër!

pastaj e gjithë ajo doktrinë gënjeshtër...
    Gjeje postimin, gënjeshtar!!!!

miqt e tu jan ata që ti i perkrah në forum e nuk ka të bej diçka jasht forumit.
    Unë e përkrah të vërtetën si kategori universale, jo individët.

Kjo e fundit po tingëllon shum mirë dhe keshtu ishte At Gjergj Fishta pra perkunder se ishte katolik apo i shoqatës se Jezuiteve ishte at'dhetar i flakt ...
    Ku e kam përmendur unë Fishtën, aq më tepër në ndonjë konotacion negativ???

PS ; un skam trurin e shperlarë
    Këtë s'mund ta kuptosh sepse truri "të ka hy në ujë" pas shpërlarjes e të ka ngelë sa një kokërr lajthie.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •