Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    pom dhimen pakica qe jan ne kosov e qe jan te menqem e qe kan qef me perparu e spo mujn per shkak te shumices...
    Dmth ju pakica bashke (5% katolike) qenkeni me te mencur se shumica bashke (95% muslimane) dhe shumica po ju pengon te perparoni?!

Kroki, shko te doktori, shif mos e ke virusin e derrit ne tru apo mos po del ndonje derr bitevi nga aty...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 28-07-2009 më 17:12

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Dmth ju pakica bashke (5% katolike) qenkeni me te mencur se shumica bashke (95% muslimane) dhe shumica po ju pengon te perparoni?!

Kroki, shko te doktori, shif mos e ke virusin e derrit ne tru apo mos po del ndonje derr bitevi.
    jo de jo shko shihe cka bën një Shqiptar kundër Amerikes edhe gjith ajo urrejtje që ju lind per Perendimin edhe normal qe manej ska me ju pranu edhe nuk e pata fjalën për pakicën 5% katolike po ka Shqiptar qe perkunder jan edhe musliman dojn me perparu po do do sjon krejt njerzit e njejt edhe perkunder qe jon musliman jon t`mdhej duke u bazu në vepra se qka kan bo për At'dheun e çka bojn Sot si katolik si musliman pse jo...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 28-07-2009 më 17:17

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    edhe kontrollo fjalorin shiu se kerkush nuk pot drejtohet me ato fjali qe ti po ju drejtohesh tjerve ...

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    jo de jo shko shihe cka bën një Shqiptar kundër Amerikes edhe gjith ajo urrejtje që ju lind per Perendimin edhe normal qe manej ska me ju pranu edhe nuk e pata fjalën për pakicën 5% katolike po ka Shqiptar qe perkunder jan edhe musliman dojn me perparu po do do sjon krejt njerzit e njejt edhe perkunder qe jon musliman jon t`mdhej duke u bazu në vepra se qka kan bo për At'dheun e çka bojn Sot si katolik si musliman pse jo...
    Çka po belbëzon mor? Çka dmth "edhe përkundër që janë muslimanë"?! Shiko karkalec, sa për patriotizmin e muslimanëve, nuk ka nevojë të shkohet hiq më larg se 10 vjet, kur ishte luftë në Kosovë. Me ushtarë, dëshmorë e martirë i ke pasur me shumicë dërrmuese shqiptarë muslimanë dhe secili prej tyre e ka dashur kombin dhe atdheun sa edhe jetën e kanë dhënë për të.

"Edhe përkundër që kanë qenë muslimanë", ata kanë luftuar kundër një armiku të fuqishëm e të pashpirt. "Edhe përkundër që kanë qenë muslimanë", kanë luftuar edhe për lirinë që ti si katolik e gëzon sot në Kosovë. "Edhe përkundër që kanë qenë muslimanë" mijëra kosovarë kanë vuajtur nëpër burgjet serbe për një shekull të tërë.

Kështu që, mendo mirë para se të vjellësh prapë këtu, s'ta furon gjithkush fëlliqësinë.

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Qato e thash un perkundrazi edhe pse kan qen musliman kan dhene kontributin e tyre ka nevoj se njerzt dallojn nuk jon krejt muslimant si ti me ato idetë e tua edhe shokëve të tu ok?

edhe hera e fundit që perdor asi shprehje kur fol me mu...

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Qato e thash un perkundrazi edhe pse kan qen musliman kan dhene kontributin e tyre ka nevoj se njerzt dallojn nuk jon krejt muslimant si ti me ato idetë e tua edhe shokëve të tu ok?

edhe hera e fundit që perdor asi shprehje kur fol me mu...
    O fyll, ku di ti se cfare jam une e kush jane miqte e mi?

Per cfare idesh flet mor injorant? Vec pse i kundervihem genjeshtrave te juve neokristianeve, sahanlepiresve te misionareve pedofile, paskam ide te rrezikshme?

Cila ide e imja bie ndesh me atdhedashurine?

Cfare m.ut propagande te kane ngulur ne koke qe flet keshtu percart dhe me paragjykime?

Ik mor injorant, shko meso te shkruash njehere sepse edhe njohja e gjuhes amtare futet ne patriotizem.

P.S.

Si po te tingellon: "edhe përkundër që është katolik, për çudi, është edhe atdhetar i flaktë"? Mundoje pak atë qelizën e vetme në tru dhe analizo çfarë gjepurash je duke shkruar, bashkë me nja disa trushpërlarë të tjerë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 28-07-2009 më 19:30

I thjesht Maska e loyalx
    Anëtarësuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    N'sprova paralajmruese 'Skåne'
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Jo nuk mjafto dhe eshte shum larg per te mjaftu !

Ja 3 kriteret e verteta te Keshillit Europian te Kopenhagen-it per te hy ne Europe:

* Kriter Politik « Vendosja stable e Institucioneve duke garantuar demokracin, te drejatat e njeriut, respekti i minoriteteve dhe mbrojtja e tyre. »

* Kriter Ekonomik « Nje Ekonomi ne gjendje te mire ku duhet te ket kapacitetin te perballoj presionin konkurencial dhe forcave tregtare brenda B.E-se. »

* Kriter i perbashket : « Kapaciteti i pranimit te obligacioneve dhe gjithashtu nenshkrimit ne objektivet e Bashkimit Politik , Ekonomik dhe Monetar. »

Shikoje vet ne 2 kriteret e para, LoyalX, se sa larg realitetit je
    Keto kushte qe po i kerkon ti, mendon se i ka serbia apo i ka pas ndonjeher dhe po pranohet ne europ?

Vendi i fundit qe ish duft te pranohet ne europ eshte serbia arsyet dihen.

Disave edhe me ju shkel dikush jo qe pajtoheni po edhe flm i thoni.
    Esselamu Alejkum

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga loyalx Lexo Postimin
    Keto kushte qe po i kerkon ti, mendon se i ka serbia apo i ka pas ndonjeher dhe po pranohet ne europ?
    Ne rrall te pare kushtet nuk po i kerkoj un por po ti kerko Europa.

Ne rrall te dyte un po te flas per Shqiprin-Kosoven, persa i perket Serbis ma merr mendja qe do ti ket plotesu kushtet nese Europa ka vendos ta pranoj ne gjirin e vet .Pastaj ne shqipetaret e kemi ves me ba si "viktima", por fajin e kemi vet dhe jo Europa !

Vendi i fundit qe ish duft te pranohet ne europ eshte serbia arsyet dihen.
    Per kyte neve ( shqipetareve ) duhet te na vij turp nga vetja, Serbine e bani cop-cop me bombardime Nato-ja dhe e mori veten per 10 vjet duke munduar te plotesoj kushte te baj pjes ne Europe kurse ne "viktimat" merremi jo pse ky kshu, jo pse ai ashtu, ne vend qe te perparojme ...

Disave edhe me ju shkel dikush jo qe pajtoheni po edhe flm i thoni.
    Ja, ti je shembulli tipik i "viktimes"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 28-07-2009 më 20:39
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    O mor burr viktima do jet serbia dhe gjith shtet e ballkanit me se shumti i ju jap afat sllave dhe grekve edhe 20 vjet qe ti baijn llogarit se si do te jen nene sundimin e shqiptarve.Shqiptaret kan qen te paret ne ballkan kan qen shumic ne ballkan dhe ata po e kthejn statusin e tyre dominus ne ballkan.Nuk po ngutmi por po hecmi ndalnga dal e sigurt drejt bashkimit te kombit shqiptar.Shqiptaret duhen bashkohen me par e me pas te thuten ne europ e pa u bashku shqiptaret as nnj vend i ballkanit sdo futet ne europ.Mendoni ju se europa do pranoj Sebin ne europ pa zgjedh qeshtjen e Presheve dhe te serbcka republikes apo do fut Maqedonijen ne europ pa zgjedh qeshtjen e shqiptarve atje.Bllkani per fat te keq do ta merr edhe ni val e re konflikti por shpresojm te jet e fundit dhe dita e bashkimit Shqipenis.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    ...eh viktimat e forumeve fetare...gjithnje te prapambetur mbeten nga llogjika. Keshtu eshte kur feja nderhyn me ceshtjet politike, sociale, ekonomike...ne fund prodhon tamom si nga ata keshilltaret Taliban, qe kujtojn se kane gjith njohurin e botes nga feja qe i frymezon me fantazi!

Sidoqoft, edhe pse kemi politike te prapambetur, tashti edhe keta te fese do na duhen per ta përshpejtuar procesin drejt Evropes
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •