-
ok cool dancer qe je kaq i mire me mua shpresoj te me gjesh ketu ku ma kane transferuar temen.
Kam Notepad++ dhe nuk funksionon ajo qe me thua. Ne fakt te "format" nuk kishte fixedsys fare. nuk di si tja bej..........
-
-
duhet te sigurohesh qe ky font, me te cilin ke shkruar, eshte si file ne direktorine ../windows/fonts.
me cilin program ke tentuar te shkruash dhe te printosh?
{^_^}
-
-
e pra nuk ishte ne....windows/fonts ke te drejte. si tja bej qe ta marr?
une fillimisht e kerkova ndersa po shtypja ne word dhe nuk e kisha. e gjeta ne bloc notes pastaj, po kur bera: folder pastaj print (printeri=epson c42ux) nuk del më...
-
-
Një version të FixedSys mund ta marrësh në këtë faqe. Në fund të faqes shtyp "download fixedsys". Brënda skedarit ZIP do gjesh skedarin Fixedsys500c.ttf. Kopjoje këtë skedar në dosjen c:\windows\fonts.
Tani mund ta përdorësh njësoj si fontet e tjerë qoftë në Notepad, Wordpad, Word, etj.
-
-
Ndihm me fontin
Kam nje Prob
E perdori nje program per te mesuar kuranin por nje problem se fontin nuk po e qet ne gjuhen arabe po font palidhje si ne foto din dikush si ta rregullaoj
!
Ju lutem shum se eshte diqka seriose per 1 jav duhet me hi ne provi klm Selamu alejkum !!!
-
-
E rregullova me falni !!!
Moderator Mbyllne ose fshine kete tem
!!!
FLm Per Mirkuptim
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt