Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Qiproja “zbulon” tragetet e orgjive

Qiproja “zbulon” tragetet e orgjive

» Dërguar më: 26/07/2009 - 14:44

Seks në grup në anijet pranë brigjeve qipriote. Imazhet janë të pangatërrueshme dhe nuk lënë asnjë shteg dyshimi, aq sa gazetat norvegjeze i kanë publikuar fotot dhe i kanë pagëzuar menjëherë me togfjalëshin "Tragetet e orgjive". Por, qytetarët e Ayia Napas, dikur një lokalitet i vogël i banuar vetëm nga peshkatarët dhe familjet e tyre, e që sot është kthyer në një nga vendet turistike më të famshme të Qipros, nuk janë dakord me këtë dhe janë nevrikosur me shtypin e huaj. Sipas banorëve të lokalitetit bregdetar, gazetat e Europës Veriore kanë nisur një fushatë denigruese kundër Ayia Napas, dhe ky spot i shëmtuar do të largojë shumë turistë europianë që çdo vit mbërrijnë këtu për të shijuar plazhet e pastra dhe mjediset fantastike të ishullit në detin Mesdhe.

Imazhet

Gjithçka nisi javën e kaluar, kur shumë gazeta të Europës Veriore publikuan imazhet e anijeve në afërsi të bregdetit, ku shfaqeshin grupe të mëdha turistësh që bënin seks para syve të turistëve të tjerë. Sipas reportazhit, kjo nuk është hera e parë që flitet për orgji të organizuara në këto tragete, që ndodhen në afërsi të Ayia Napas. Tre vjet më parë, policia lokale hapi hetimet ku u përfshinë edhe turistë britanikë dhe skandinavë, që u akuzuan se bënin seks në grup gjatë një shëtitjeje nate në një traget pranë brigjeve qipriote. Në imazhet e publikuara në këto ditë, shfaqen të rinj që pinë alkool dhe bëjnë seks. Sipas medias norvegjeze, disa foto ishin shumë të qarta, dhe ndaj nuk duheshin publikuar. Megjithatë, gazetarët kanë mbledhur dëshmi dhe kanë publikuar të gjitha imazhet ku dukeshin të rinjtë duke bërë seks në grup.

Asnjë hetim

Policia ka bërë të ditur se këtë herë nuk do të hetojë për rastin. "Për shumë vjet kemi hetuar ngjarje të tilla, dhe ndaj nuk jemi aspak të habitur nga këto lajme", - deklaroi për "Cyprus Mail", George Economou, zëdhënës i policisë në Famagosta. "Nuk mund të bëjmë asgjë nëse nuk ka denoncime dhe persona që protestojnë. Anijet kontrollohen përditë në port dhe nuk është gjetur deri tani asnjë shenjë që të mund të tregonte se ndërhyrja jonë ishte e domosdoshme. Natyrisht, nuk mund t'i ndalojmë nëse janë në det të hapur dhe bëjnë seks", - shton ai. Më të indinjuar për ngjarjen janë banorët e Ayia Napas, që janë mërzitur me shtypin e huaj. "Fotografitë e botuara japin një imazh komplet të pavërtetë për turizmin tonë", - thotë për "Daily Telegraph", kryetari i bashkisë, Antonis Tsokkos. "Kjo nuk është Ayia Napa e vërtetë".

gsh.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    ne fakt eshte seks i mrekullueshem, group seks, gang bang etc.

nevrikosen me te drejte me shtypin e huaj, duhet te nevrikosen shqiptaret kur thote per turmat e prostitutave shqiptare?

xhuxhumaku link per artikullin te lutem, mbase ka ndonje foto

harrova une kam marre pjese ne nje mini gang bang me nje vajze te shkolles, the best time I ever had, I wish all days are like that one
    Ndryshuar për herë të fundit nga tvsh : 26-07-2009 më 14:08

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    xhuxhumaku link per artikullin te lutem, mbase ka ndonje foto
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    me vjen keq tvsh, po ska foto,...

futi nji kerkim ne google se mund te gjesh gjo
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    ne fakt eshte seks i mrekullueshem, group seks, gang bang etc.
    Ti qenke sick

harrova une kam marre pjese ne nje mini gang bang me nje vajze te shkolles, the best time I ever had, I wish all days are like that one
    Kur the "RROFTE ENVER HOXHA", before or after she stuck it up your ass?
    Damn ca njerez te ulet ka kjo bote.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    infinity rrofte enver hoxha thuhet ne fund

Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    infinity rrofte enver hoxha thuhet ne fund
    Me c'po shoh paske te drejte qe "Ignorance is a bliss" and you are the best proof.

Shtazet e buta jane keto degjeneratat...i'a ku i ke foto ti kyqoja i enverit :P

http://www.vg.no/bildespesial/spesial.php?id=6960

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    poko keta jane gay. ku jane femrat?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •